Να πηγαίνω την βόλτα μου.όχι επαγγελματικά
Το ξέρω ότι είναι σαφές στον τίτλο αλλά, λέω ΑΛΛΑ μήπως ψάχνεις εντούρο τελικά και όχι μοτοκρός; Επειδή αναφέρθηκε η "βόλτα" για αυτό το λέω.
βολτα επειδη θα το εχω και στο χωριο..γενικα για ενα κροσακι μεχρι 250 απλα δεν ξερω αν πρεπει να παρω διχρονο η τετραχρονο και τι χρονολογιας
Μήπως θα ήταν καλύτερα λοιπόν να δεις και για εντούρο??? Δε βλέπω το λόγο να πάρει μοτοκρος αν θέλεις ουσιαστικά να πάρεις εντούρο! Άλλωστε τα σημερινά εντούρο είναι αξιοπρεπέστατα και στην πίστα ενώ με ένα μότοκρος σε διαδρομή ενδεχομένως να ταλαιπωρηθείς πολύ λόγω αναρτήσεων, γραναζώματος αλλά και συμπλέκτη που δε βοηθάνε. Σκέψου το λίγο καλύτερα....
εκατσα και το εψαξα και πιστευω εντούρο θα ειναι καλυτερο...αλλα πως ξερω ποια εντουρου κανουν για πινακιδες και λοιπα?παλι κατι σε κτμ θα ηθελα να δω 250
Καλά το φαντάστηκα.![]()
Τα εντούρο βγάζουν πινακίδες και κινούνται νόμιμα στο δρόμο.
Τα μοτοκρός αυστηρά σε πίστα.
Επειδή η βόλτα λογικά δεν θα είναι σε πίστα αλλά σε κανένα βουνό (μακριά από Δρυμούς) τότε κοίτα αυστηρά εντουράκι. Όσον αφορά κυβικά και τα σχετικά και εδώ ισχύει πάνω κάτω ότι με τα μοτοκρός αλλά θα σε διαφωτίσουν τα παιδιά περεταίρω.
DR400z
XR400r
KTM exc 250/300/400
τωρα ειδα το σχολιο του φιλου σουτερ
Τελευταία τροποποίηση από donquioxotte; 08/03/2015 στις 14:42.
Kαι να μην ξεχάσω
Στα XR παίζει και το 250
KAWASAKI KLX250/300
Suzuki DR 350
TT-R 250
Έχει και άλλα κυρίως 2τ αλλά θα με πούνε αρχαιολατρη ....
εγω κοιταω μονο 250 και απο αυτα ορισμενα :P λογο διπλωματος
Τώρα αν αναφερθώ σε
Yamaha wr 200/250
Honda crm 250
Suzuki RMX 250
Kawasaki kdx 200/250
Δεν θα φταίω.
Ναι είναι παλιά
Είναι όλα 2τ επανέρχονται εύκολα
Ανταλλακτικά υπάρχουν για όλα και εδώ και στο eBay ( έχω RMX 250 προς ανακατασκευή / αποκατάσταση) και ξέρω, βλέπω τι υπάρχει.
Υπ όψιν όμως τα 250 2τ είναι πολύ ποίο δυνατά από 250 4τ και τα 200 2τ
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6053426/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6044531/
Εφόσον κατέληξες σε κατηγορία ξεκινάς και ψάχνεις.... (ενδεικτικά)