Ενα απλο vfr με αλλη φορεσια ειναι. Εμενα με ενοχλουν τα κιλα του. Αλλιως σαν μοτοσικλετα ειναι ομορφο και πλεον δειχνει καλο για δικαβαλο, το πρωτο crossrunner δεν μου αρεσε.
Απ'οτι διαβαζω λειτουργει αριστα. Αλλα τι το θες το αυτοματο ειδικα σε τετοιο μηχανακι;;Ασε που προσθετει και βαρος. (διαχειριζεται ομως πιο αποδοτικα το μοτερ).
Παρε ενα Integra που ειναι και κουκλι με την τριχρωμια.![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Γιατι να εχεις ενα αυτοματο adv μηχανακι;;
Αντε στο NC 750 το καταλαβαινω διοτι ειναι πολυχρηστικο "τα κανω ολα και συμφερω", και πολη και ταξιδι και βουνο και θαλασσα, οχημα. Και προσπαθει να πιασει και το κοινο των σκουτεραδων.
Δεν ξερω... γενικοτερα δεν ειμαι φαν των αυτοματων κιβωτιων πλην των σκουτερ που καλως ειναι αυτοματα για αυτο που προοριζονται να κανουν.
Κατα τα αλλα το αυτοματο κιβωτιο σου στερει αισθηση και επιλογες.
MADE IN JAPAN 日本製
Nαι βρε το ξερω.. Διπλου συμπλεκτη ειναι σαν το dsg της VW κατι.
Αλλα και παλι, δεν βρισκω νοημα στο να το αγορασεις με dct. Kοστιζει και αρκετα παραπανω.
Εσυ τι πιστευεις οτι θα σου προσφερει;;
MADE IN JAPAN 日本製
Bob μπορεί εμείς οι χαρντκορ ορθόδοξοι μηχανοβιοι να θεωρούμε ότι οσες μηχανές δεν έχουν ταμπούρα και χαρνττειλ είναι για φλωρους,αλλά το dct για τουρισμό σπλα γ@μει... οι ασχετοι της Χόντα το έχουν βάλει στις τουριστικές ναυαρχίδες τους.
Αν τύχει ποτε και πάρεις μοντελο με επιλογή dct μην κάνεις το λάθος και δεν το βάλεις για το χιλιαρικο
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 14/03/2015 στις 16:23.
Απο την επαφη που ειχα με το nc 700 αυτο που κρατησα ειναι ο τροπος που δουλευε το dct κιβωτιο.
Πραγματικα με εντυπωσιασε.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Oxι, καμια σχεση με hardcore και ορθοδοξιες και ειδικα με hardtail. Απλα δεν μου καθονται καλα.
Θα κοιταξω να βρω nc για test drive να διαπιστωσω απο πρωτο χερι τι παιζει, γιατι η μονη εμπειρια που εχω απο τετοιου ειδους κιβωτιο ειναι αυτο της VW σε golf το οποιο ναι μεν λειτουργει καλα και εμπλεκει τις ταχυτητες ακαριαια αλλα παλι προτιμω να εχω συμπλεκτη.
Απλα μου δινει την αισθηση οτι ελεγχω καλυτερα το μοτερ. Ξεκιναω πιο ομαλα, σταματαω πιο ομαλα, ανεβοκατεβαζω ταχυτητες πιο ομαλα (για να μη μιλησω για την οπισθεν στα αυτοματα κουτια).
Τωρα για το να αγορασω καινουργιο μηχανακι... αστο...Μακρινο ονειρο..
MADE IN JAPAN 日本製
Τι adv ρε bob? Για τουρισμό είναι το μηχανάκι, γιατί να μην έχει αυτόματο κιβώτιο?
Το dct ταιριάζει μια χαρά σε τέτοιου είδους μοτο.
Sent from me using a computer.
Φωνη λαου...
Βαλτε και cvt αμα θελετε!![]()
MADE IN JAPAN 日本製