Επανερχομαι
Χτες ήμουν στην δουλειά.
Με παίρνει η παντοφλα τηλ το πρωί
<μπλα μπλα μπλα... Έχει μπει παλι καρχια στο τζάκι απο την καμινάδα>
-κλείσε το εσωτερικό καπάκι(κλαπε) και όταν σχολασω θα το βγάλω...
Αμ δε
Πήγα σπίτι τους έβαλα στα δωμάτια όλους, ανοιξα μπαλκονόπορτες άνοιξαν το κλαπε αλλά η κ@ργιολα η καρχια ανεβηκε ποιο πάνω!!!
Περιμενα ,εκανα ησυχία αλλά δεν ...
Το απόγευμα έκανα δεύτερη απόπειρα
Παλι πήρα τον Μπούλο.
Τώρα κάθομαι δίπλα απο το τζάκι και πινω καφέ βλέποντας gp
Και μου έχει σπάσει τα ουμπαλα.
Θα δοκιμασω και αργότερα.
Αλλά αν δεν πιασει τι κάνω?
1)φωνάζω τον Αριστο?
2)Περιμένω να τα τινάξει?
3) Να βαλω μέσα και την γάτα μου?
4)Κάτι άλλο?
Ανοίγεις κλαπε, χώνεις το γκλοκ και τινάζεις τα μπουρια.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καλά δεν καίει αυτό το τζάκι,πυρίμαχη κάργια;
αν καψεις καμμια εφημεριδα δεν θα φυγει απο πανω;
εμποδιζει το καπελο;
Αν μπορούσε να ανέβει θα το είχε κανει πιστεύω.
Δεν πειράζει το δις εξαμαρτείν που λένε.
Να βάλω μυαλό.
Έπρεπε απο πέρυσι να βάλω κοτετσοσυρμα γύρω απο το καπέλο.
Τώρα θα το κάνω όμως
η προφητεια ξανα..παρε μπλακμπερντ επιτελους!![]()
Lost on purpose..again
Ανάβεις το τζάκι
problem solved
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ρε Μήτσε, ακόμα και στη Scotland Yard οπλοφορούν, τζάμπα το έχεις το μαραφέτι; Κάνε υπομονή μέχρι αύριο που έχει MotoGP και αν νικήσει ο Rossi αρχίνα τις κουμπουριές, θα έχεις δικαιολογία ότι μέθυσες από χαρά. Επειδή όμως δεν βλέπω τον VR να τραβάει, εναλλακτικά πες σαν δικαιολογία ότι επειδή θα λείπεις το βράδυ της Ανάστασης, την γιορτάζεις προκαταβολικά. Αν όλα αυτά αποτύχουν και δεδομένου ότι η κάργια ανεβαίνει πιο ψηλά, βάλε Άντζυ Σαμίου στο τέρμα μπας και αρχίσει να κατεβαίνει πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά και την πιάσεις...
Καρχιες όταν το λαηκο πεδι σας λέει ότι θα είναι μόνο του στο Σπιτι και ότι έχει σαμπάνια άπω τα λιλδ και θα ρη σερβιρι με βουτιρο λουπερκ μπλε τιρι δανιας και αβγά απο παλαμιδα που του κάτσε στη σιρτη με ραγλου εσυς του λέτε οχ μαί γατ γιου αρ σο παθετικ ενδ ρετιαρεντ πουτ δε μποτλ you know where with δε βουτιρο ανδ δε εγκς.
Όταν όμως ο βουρυροχλεχλες ο σηκωγιακαδακιας με το καρμπιο του τατι σας λέει γιου αρ νοτ γουελκαμ ατ μαι 300m2 μεσονετα στα βπ εσεις μπουκαρουτε απο την καμινάδα με μια εξάδα μοετ δυο κιλά ροκφορ και χαβιαρι ίδιο με κινο που τρώει ο Πούτιν και τον πλακονουτε να πλοουτσομπ τιττσομπ ντογκι σταιλ ετσετερα για να κατεβάσει φρέσκο βουτιρο για να πιητε τη σαμπάνια με μεζέ. Καρχιες ε καρχιες
Τελευταία τροποποίηση από 7gibernau; 28/03/2017 στις 12:53.
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604