Δηλαδή θέλω να πάρω το μηχανάκι μου να βγω ποσειδώνος βόλτα και είναι ακατάλληλο αυτό;
Φίου φίου φι φι φίου
φιλε MG-KTiNoS και devil's animal δεν ξερω που μένετε αλλα εγω δεν έχω σπίτι μεσα στην εθνικη οδο η σε καποιον δρομο μεγαλης κυκλοφορίας.. σιγουρα δεν θα πάω να κατέβω κέντρο να κανω τις δουλειές μου αλλα όπου κ να πάω θα πρέπει να περάσει καποιος χρόνος και καποια χιλιόμετρα για να βγω σε δρόμο ταχείας..
Run safe..
Arxagelos thanks για το λινκ αλλά δεν θα ήθελα να του βαλω κατι χτρα επανω. δεν ξερω αλλα δεν μου κάθετε καλα.. ισως σε αλλο μηχανάκι να το έκανα.. οχι σε αυτο..
Thanks again
Run safe..
ασ'τους να λένε αυτούς τους 2 τους κυρίους είναι γλήγολοί πολύ![]()
![]()
![]()
Θέλουν τα SS για την πίστα να τα στρίβουν στο τέρμα,χωρίς αύριο!
(χιούμορ κάνω εεε...)
Πήγα ρώτησα σήμερα σε είδη ναυτιλίας. Υαλοταινία λέγεται, μέχρι 550 βαθμούς αντέχει οπότε είναι η φτηνή λύση. Ρώτησα και σε εξατμισά γνωστό, 250 κοστίζει να βγει ο καταλυτης ο οποίος, ευθύνεται για τη θερμοκρασία.
Τον καταλύτη τον έχει στα τελικά ή κάτω απ το μοτέρ;
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Κάτω από το μοτέρ δίπλα από το δεξί μαρσπιε του οδηγού.
το πρόβλημα όμως εντοπίζεται στις σουλήνες που περνάνε κάτω απ τη σέλα και στα τελικά. Ο καταλύτης δεν νομίζω να έχει τόση σχέση απ τη στιγμή που δεν είναι στα τελικά
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Πρόβλημα δεν είναι. Απλά βγάζει υπερβολική ζέστη στο δεξί μαρσπιε και στα τελικά.
οτι και να κάνεις φίλε ξέχνα την νορμαλ οδήγηση στην πόλη. Δεν σώζεται με τίποτε μιας και πέραν των εξατμίσεων, Y κλπ η θερμοκρασία του μοτερ μεταφέρεται με το πλαισιο, ιδιως η δεξιά γαμπα παει περίπατο. Μεγαλυτερες των 100 βαθμων θερμοκρασίες ειναι ψωμοτύρι γι αυτο το μηχανακι.... Οσοι δεν ειχατε αυτο το μηχανακι δεν παει ο νους σας ποσο υπερβολική ειναι η ζέστη.
Ban 'em all