Εγώ ρε παιδιά είχα μέσα βενζινι απο τον Αύγουστο και προχθες που πήγα βόλτα όλα κομπλε, του παιδιού 2 μηνες ακινησία και να φταίει η βενζινι? Δεν νομιζω κάτι σε ηλεκτρικό μου κανει.
Εγώ ρε παιδιά είχα μέσα βενζινι απο τον Αύγουστο και προχθες που πήγα βόλτα όλα κομπλε, του παιδιού 2 μηνες ακινησία και να φταίει η βενζινι? Δεν νομιζω κάτι σε ηλεκτρικό μου κανει.
Η μπαταρία κάνει κάτι κόλπα, του τύπου έπειτα από φόρτιση σε optimate δεν φορτίζει πλήρως, αλλά μένει standby. Βέβαια έχει φορτίο επαρκέστατο για μίζα και φώτα χωρίς κομπιάσματα και πτώσεις τάσης. Θα δοκιμάσω και άλλη μπαταρία, αν και δεν νομίζω να έχει σχέση. Άντε να δούμε.
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
εχει συμβει σε ψεκαστο bandit γνωστου μου να κανει κολπα απ τη μπαταρια, και επαιζε το ρελαντι λες και φορουσε εκκεντροφορους γ σταδιο.
απο το πουθενα προβλημα δεν παιζει. Βενζινη 100αρα ενα γεμισμα ανα 3μηνο-6μηνο κανω εγω
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Τελικά η μπαταρία ήταν, η οποία χθες άφησε πνεύμα...![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
Η 100αρα δε κανει τιποτα,μη τη βαζετε για καλο.
Ριχτε κανα καθαριστικο ψεκασμου που κανει και ουσιαστικη δουλεια.
Αυτη η ρημαδα η μπαταρια,δημιουργει οτι θεματα θες και καμια φορα τα παιρνεις και δυσκολα χαμπαρι.