Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 152

Θέμα: Ε. Ο. Μ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από magi Προβολή μηνύματος
    Ήδη η ΕΟΜ έχει πρωταθλητές μέσα της που οργανώνουν το αγωνιστικό πχ ο αντιπρόεδρος Νικητακης πρώην πρωταθλητής. Απλά η οργάνωση εμάς θα έχει σωστά πρότυπα θα ξεκινήσει το 16
    μάλλον δεν κατάλαβες τι λεω.
    ωραία και καλα τα αγωνιστικά , αλλα εμένα προσωπικά (και χιλιαδες αλλους) μια τέτοια ομοσπονδία με ενδιαφέρει οσο και η ομοσπονδια curling.

τα ταξιδάκια και ο "εθελοντισμος" καλα είναι ,αλλα από μια "ομοσπονδια" περιμενω να ακουσω αλλα πραγματα πιο σοβαρα που απασχολουν δεκάδες χιλιαδες μοτοσυκλετιστες.

καταλαβαινω ότι το "λυρι" είναι στους αγωνες , αλλα να ειστε ξεκάθαροι ότι πατε για τα αγωνιστικα και κλαιν-μαιν οι μοτοσυκλετιστες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της magi
    Παιδιά σας αφήνω να συνεχίσετε την συζήτηση διότι σας γράφω από το κινητό και κουραστικα. Θα σας διαβάζω όμως. Καλό απόγευμα.

Ειδομεν εμείς κάνουμε και μετά λέμε. Πράξη θα δούμε
    Όχι το θέτω ως ερώτημα ,
    γιατί προβλέπω σε έναν ήδη απαξιωμένο χώρο για δεκάδες λόγους ,
    με κερασάκι στη τούρτα και την κρίση που έκοψε τα φτερά σε πολλούς ,

να έρχεται και ο διχασμός ΑΜΟΤΟΕ ή ΕΟΜ ,

και να επέρχονται τίτλοι τέλους μια και καλή για κάθε αγωνιστική δραστηριότητα .

Άντε να δούμε που θα πάει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    μάλλον δεν κατάλαβες τι λεω.
    ωραία και καλα τα αγωνιστικά , αλλα εμένα προσωπικά (και χιλιαδες αλλους) μια τέτοια ομοσπονδία με ενδιαφέρει οσο και η ομοσπονδια curling.

τα ταξιδάκια και ο "εθελοντισμος" καλα είναι ,αλλα από μια "ομοσπονδια" περιμενω να ακουσω αλλα πραγματα πιο σοβαρα που απασχολουν δεκάδες χιλιαδες μοτοσυκλετιστες.

καταλαβαινω ότι το "λυρι" είναι στους αγωνες , αλλα να ειστε ξεκάθαροι ότι πατε για τα αγωνιστικα και κλαιν-μαιν οι μοτοσυκλετιστες
    Φίλε εγώ δεν είμαι αγωνιστικος, αν σε ενδιαφέρουν τα ταξιδάκια θα υπάρχουν πολλά όπως και με το πρόγραμμα σταυροφόρος διαβαζε όλα όχι τα μισά όσο για το τουριστικό έχουμε μέλος την καλύτερη λέσχη της Ευρώπης σε αυτό τον τομέα η οποία είναι ελληνική για τους γνώστες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    για να δουμε θα γινει τπτ καλο και σε αυτη τη χωρα!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Φίλε εγώ δεν είμαι αγωνιστικος, αν σε ενδιαφέρουν τα ταξιδάκια θα υπάρχουν πολλά όπως και με το πρόγραμμα σταυροφόρος διαβαζε όλα όχι τα μισά όσο για το τουριστικό έχουμε μέλος την καλύτερη λέσχη της Ευρώπης σε αυτό τον τομέα η οποία είναι ελληνική για τους γνώστες
    Magi αν μου επιτρέπεις.

α) Προσπάθησε να βρεις ένα pc να γράφεις ώστε να είσαι πιο κατανοητός.

β) Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε.

γ) Αν διαπιστώσω ότι όλο αυτό είναι από καρδιάς, ψυχής και ανιδιοτελές σε όλες του τις εκφάνσεις τότε μπορείς να υπολογίζεις βοήθεια στη Κρήτη, χωρίς να αποκτήσω οποιοδήποτε αξίωμα - τίτλο.

δ) ΦΠΑ για κράνη, ΦΠΑ για εξοπλισμό ασφαλείας, διόδια, θέσεις στάθμευσης, μπαριέρες. Τα trefen τα κάνουνε εκεί που έχουν λυμένα αυτά τα προβλήματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Όχι το θέτω ως ερώτημα ,
    γιατί προβλέπω σε έναν ήδη απαξιωμένο χώρο για δεκάδες λόγους ,
    με κερασάκι στη τούρτα και την κρίση που έκοψε τα φτερά σε πολλούς ,

να έρχεται και ο διχασμός ΑΜΟΤΟΕ ή ΕΟΜ ,

και να επέρχονται τίτλοι τέλους μια και καλή για κάθε αγωνιστική δραστηριότητα .

Άντε να δούμε που θα πάει
    ΕΟΜ ΠΆΕΙ!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Magi αν μου επιτρέπεις.

α) Προσπάθησε να βρεις ένα pc να γράφεις ώστε να είσαι πιο κατανοητός.

β) Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε.

γ) Αν διαπιστώσω ότι όλο αυτό είναι από καρδιάς, ψυχής και ανιδιοτελές σε όλες του τις εκφάνσεις τότε μπορείς να υπολογίζεις βοήθεια στη Κρήτη, χωρίς να αποκτήσω οποιοδήποτε αξίωμα - τίτλο.

δ) ΦΠΑ για κράνη, ΦΠΑ για εξοπλισμό ασφαλείας, διόδια, θέσεις στάθμευσης, μπαριέρες. Τα trefen τα κάνουνε εκεί που έχουν λυμένα αυτά τα προβλήματα.

Φίλε, όλα είναι πράξη ως σήμερα, δεν ξέρω αν γίνω και εγώ Λαμογιο αύριο. Υπάρχουν όμως ασφαλιστικές δικλιδες στον εσωτερικό κανονισμό, που μπορείς να με αλλάξεις, όπως ότι μπορώ μόνο 2 τετραετίες πάλι με τις εκλογές μπορείς να με αλλάξεις. Αυτά είναι μικρά παραδείγματα. Για φπα και όλα όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα, αν όμως μου ζητάς μέσω φόρουμ να τα γράψω όλα το θεωρώ δύσκολο. Απλά τηλεφωνησε μας

Παλαιό μέλος
    Με το συμπαθειο αλλα απο την πρωτη στιγμη αυτη την κινηση δεν την καταλαβα.Η μαλλον καταλαβα ,οτι δεν εγινε με σκοπο τη βοηθεια των δικυκλιστων.

Απο την μια χαζοπολιτικη,απο την αλλη αλλος ενας κουβας με μελι για να βαλουνε μερικοι το δαχτυλο μεσα.Δεν πιστευω οτι κανω λαθος ,αλλα αν αποδειχτει το αντιθετο,θυμιστε με να ανακαλεσω.

Οι περισσοτεροι αυτο πιστευετε,δεν καταλαβαινω ομως, γιατι μασατε τα λογια σας.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Φίλε, όλα είναι πράξη ως σήμερα, δεν ξέρω αν γίνω και εγώ Λαμογιο αύριο. Υπάρχουν όμως ασφαλιστικές δικλιδες στον εσωτερικό κανονισμό, που μπορείς να με αλλάξεις, όπως ότι μπορώ μόνο 2 τετραετίες πάλι με τις εκλογές μπορείς να με αλλάξεις. Αυτά είναι μικρά παραδείγματα. Για φπα και όλα όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα, αν όμως μου ζητάς μέσω φόρουμ να τα γράψω όλα το θεωρώ δύσκολο. Απλά τηλεφωνησε μας
    Βγάλτε μια ανακοίνωση επίσημη όπου να γράφετε τους στόχους σας, τι έχει υλοποιηθεί και τα σχετικά. Επίσης κάτι που με ξενίζει. Όταν συστήνεται ένα σώμα-οργανισμός, λειτουργεί αρχικά με μια διοικούσα επιτροπή που μόνο της καθήκον είναι να διενεργήσει εκλογές. Στην περίπτωση της ΕΟΜ πως προέκυψε το όποιο διοικητικό ;

Φίλε magi τηλέφωνο δε θα πάρω. Να πούμε τι; Ότι νομίζω, το γράφω εδώ δημοσίως και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να διαγνώσετε τα προβλήματα της μοτοσυκλετιστικής κοινότητας απλά πιάνοντας τον παλμό των φόρα. Εξάλλου δεν έχω κανένα λόγο να αλλάξω κανένα. Δεν ανήκω σε καμία λέσχη, δεν είμαι συντεταγμένος. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς προτιμούν τη "μοναξιά" τους και όχι την οργάνωση κάτω από μια σκέπη γιατί στο Greece τέτοια σενάρια μόνο σε δράματα καταλήγουν.
    Εν τέλει ναι, όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα, το θέμα είναι τι γίνεται ώστε να λυθεί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Με το συμπαθειο αλλα απο την πρωτη στιγμη αυτη την κινηση δεν την καταλαβα.Η μαλλον καταλαβα ,οτι δεν εγινε με σκοπο τη βοηθεια των δικυκλιστων.

Απο την μια χαζοπολιτικη,απο την αλλη αλλος ενας κουβας με μελι για να βαλουνε μερικοι το δαχτυλο μεσα.Δεν πιστευω οτι κανω λαθος ,αλλα αν αποδειχτει το αντιθετο,θυμιστε με να ανακαλεσω.

Οι περισσοτεροι αυτο πιστευετε,δεν καταλαβαινω ομως, γιατι μασατε τα λογια σας.
    Φίλε σε δικαιολογώ, έτσι σε έκαναν να σκεφτείς οι προυπαρχοντες υπαρχοντες άρχοντες, που σφραγιζαν τα αγωνιστικα διπλώματα στην βουλγαρική ομοσπονδία. Από μακριά δεν έχεις κανένα επιχείρημα να δεις τι γίνεται με εμάς, σοφός και εγώ γίνομαι έτσι. Θα δείξει από τα μέλη μας αν είμαστε καλοί και τα μελλοντικά μέλη. Και εγώ μέχρι χθες μοναχικός λύκος ήμουν έτσι με αποκάλεσαν οι πρόεδροι των λεσχων για τους λόγους που θέτεις. Πρέπει να ζήσεις τι έγινε μέσα σε 2 μήνες με αθόρυβη εργασία πετύχαμε πάρα πολλά κάποιοι προσπαθούν χρόνια, ομοσπονδία δίχως έδρα είχατε απαράδεκτο.

Ηρεμααα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Banned
    Φίλε σε δικαιολογώ, έτσι σε έκαναν να σκεφτείς οι προυπαρχοντες υπαρχοντες άρχοντες, που σφραγιζαν τα αγωνιστικα διπλώματα στην βουλγαρική ομοσπονδία. Από μακριά δεν έχεις κανένα επιχείρημα να δεις τι γίνεται με εμάς, σοφός και εγώ γίνομαι έτσι. Θα δείξει από τα μέλη μας αν είμαστε καλοί και τα μελλοντικά μέλη. Και εγώ μέχρι χθες μοναχικός λύκος ήμουν έτσι με αποκάλεσαν οι πρόεδροι των λεσχων για τους λόγους που θέτεις. Πρέπει να ζήσεις τι έγινε μέσα σε 2 μήνες με αθόρυβη εργασία πετύχαμε πάρα πολλά κάποιοι προσπαθούν χρόνια, ομοσπονδία δίχως έδρα είχατε απαράδεκτο.
    Εδώ είσαι λίγο λάθος.
    Τα περί βουλγαρικής ομοσπονδίας και license δεν αφορούν πολλούς.
    Μάλιστα είναι ελάχιστοι στην πληθώρα αναβατών.
    Κοίτα λίγο τις συμμετοχές στο ΜΧ .
    Πόσοι τρέχουν?
    Στο εντουρο τα ίδια.
    Έλα σε ένα φιλικό να δεις πού σπρωχνομαστε να πάρουμε εκκίνηση.
    Για την ταχύτητα (Π.Π) δεν ξέρω. Αλλά μάλλον κάτι παρόμοιο συμβαίνει.
    Άρα νομίζω δεν είναι θέμα που θα βγάλεις μόνο την license. Είναι όλα τα κοστη ενός αγώνα, από παραβολα συμμετοχής, διαμονή, μέχρι τα βενζινολαδα.
    Αυτά δεν μειώνονται ακόμα και αν μας αναλάβει η fim.
    Στα καθημερινά τώρα αυτή την καραμέλα με την μείωση ΦΠΑ την ακούω χροοοονια τώρα. Ξαφνικά δεν αναπτερωθηκαν οι ελπίδες μας, βλέποντας έναν υπουργό με μηχανή.

Μάτζι εξακολουθείς να μην δείνεις σαφείς απαντήσεις σε σαφή ερωτήματα.
    Εκπροσωπείς μια "ομοσπονδία μοτοσικλετιστών" και γράφεις σε ένα μοτοσυκλετιστικο φόρουμ.
    Θα περίμενα η "ομοσπονδία" να είναι πιο σοβαρή απέναντι σε ερωτήματα μοτοσικλετιστών.
    Το βήμα το έχετε .χρησιμοποίησε το σωστά.
    Παρακαλώ οι χαρακτηρισμοί να λείπουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Επίσης κάτι που με ξενίζει. Όταν συστήνεται ένα σώμα-οργανισμός, λειτουργεί αρχικά με μια διοικούσα επιτροπή που μόνο της καθήκον είναι να διενεργήσει εκλογές. Στην περίπτωση της ΕΟΜ πως προέκυψε το όποιο διοικητικό ;
    Εγώ πάλι ξέρω ότι για να συσταθεί πρέπει να έχει συνταχθεί καταστατικό, να έχει υποβληθεί στο Πρωτοδικείο και μάλιστα να έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αλλιώς λειτουργεί παράνομα και πολύ περισσότερο δεν δικαιούται να εισπράττει και προφανώς να εκδίδει () τα αντίστοιχα τιμολόγια.

Όλα τα άλλα περί στόχων, γραφείων κλπ επιτρέψτε μου -ανεξαρτήτως προσώπων και εκπροσώπων- να τα θεωρώ εκ του πονηρού η κατά το ηπιότερον, φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρωτοβουλία Μοτοσυκλετιστών
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 134
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2005, 08:45
  2. Ενωση Χριστιανων Μοτοσυκλετιστων
    από crs-k στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2005, 17:38