Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Ασύμφορο το eBay για τους Έλληνες;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mankam Προβολή μηνύματος
    Οντως απο τον τιτλο αλλα καταλαβα και εγω!
    Πληροφοριακα αυτη την στιγμη το paypal δινει ισοτιμια :1 USD = 0.920449 EUR.
    Για οσους αγοραζουν αλλα και πουλανε στο ebay μια λυση ειναι να παρακολουθουν τις ισοτιμιες και να κανουν την καταλληλη στιγμη μετατροπες στο PayPal balance μπορουμε να εχουμε ταυτοχρονα 3 νομισματα εκει,.
    Εγω στο δικο μου εχω ταυτοχρονα δολλαρια και ευρω, οταν αγοραζω απο ebay.de πληρωνω με ευρω για να μην με "ριχνει" το paypal στην μετατροπη, αντιστοιχα οτι ειναι στο ebay.com πληρωνεται σε δολλαρια.
    Για να δουμε και την αλλη πλευρα ομως οσοι απο εμας πουλαμε στο ebay.com ημαστε κερδισμενοι
    αυτό πως ακριβώς το εννοείς αν μπορείς να το εξηγήσεις;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Αυτή την ανοδιωμενη μανετα με τρόμπα,ρυθμιζομενη την πήρα πριν 20 μέρες από banggood 17ευρο.
    Και εδώ την βρήκα 80 .
    Και με δωρεάν μεταφορικά.
    Και 1,5/1 να πάει πάλι θα συμφέρει για κάποια αντικείμενα.
    Σήμερα κοίταγα για ένα τηλ( lenovo 5.0 octacore 13mp front camera κλπ κλπ)
    Τιμή Κίνας με 32gb κάρτα 120 ευρό
    Ελλάδα - σκρουτζ - 250
    μαζί σου και εγώ απλά είδα ότι αλλάξαν αισθητά οι τιμές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Mα στην πληρωμή με paypal, εσύ επιλέγεις αν θες να πληρώσεις στο νόμισμα του προϊόντος η θες να αφήσεις την paypal να μετατρέψει σε € βάσει της ισοτιμίας.
    έτσι το έχω εγώ αλλά ποιο πάνω φίλος είπε,ότι υπάρχει άλλος τρόπος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    η ισοτιμία αυτή τη στιγμή είναι 1.06. Την έχουμε δει και στο 1.10 την είδαμε και σχεδόν στο 1.5. Ε και? Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιο λόγο σημαίνει αυτό πως το ebay τελείωσε για τους Έλληνες?
    Πολλοί γνωστοί μου μείωσαν τις παραγγελίες γιατί είναι πιο υψηλές οι τιμές (Όχι με σχέση με Ελλάδα,αλλά γενικότερα)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Γιατί για εμάς μας ενδιαφέρει κυρίως. Αν συμφέρει και το Γερμανό προσωπικά χέστικα
    Οταν ήταν στο 1,5 εσύ τι πιστεύεις, ότι δε ψώνιζαν περισσότερο???

Ο τίτλος του θέματος πρέπει να αλλαχτεί
    Το αυτό !
    Αλλά για τον τίτλο του θέματος, με φάγατε! Ας το αλλάξει κάποιος αμάν!

Περιμενετε λιγο ακομα που η ισοτιμια θα ειναι 1USD= 568,45 δρχ....

Επισης, αυτο με τα κρανη που συνεχως λετε οτι στην Ελλαδα ειναι ακριβα και εξω φτηνα, σας πληροφορω οτι δεν ισχυει. Συγκεκριμενο κρανος, το βρηκα πιο φτηνα στην Ελλαδα (σε μαγαζι), απ' οτι πουλιεται εδω στη Γαλλια.

Γενικα οι τιμες ειναι παραπλησιες και, φυσικα, στα eshops παιζουν προσφορες, αλλα το οτι ειναι φτηνα τα κρανη μην το λετε.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Banned
    Δεν είπαμε σε όλα τα πράγματα cpt10

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    και 1ε=1000δχρ
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Μπουχαχαχαχχα, να'σαι καλά κάπτεν, το καλύτερο που διάβασα σήμερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    οντως οι τιμες ειναι καλυτερες απο εδω σε πολλα προϊοντα αλλα η ισοτιμια πλεον ειναι σκατα...

μλκ μου οσο θυμαμαι οτι ειχα φερει ολοσωμη εξατμιση full competition Arrow για το 636 με ισοτιμια 1,65...+ την χαμηλοτερη τιμη σαν προϊον...
    μιλαμε οτι ειχα δωσει τοτε 600€ (αν θυμαμαι καλα) και εδω μου ζηταγαν 1800€.....ετος 2008...good times...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    οντως οι τιμες ειναι καλυτερες απο εδω σε πολλα προϊοντα αλλα η ισοτιμια πλεον ειναι σκατα...

μλκ μου οσο θυμαμαι οτι ειχα φερει ολοσωμη εξατμιση full competition Arrow για το 636 με ισοτιμια 1,65...+ την χαμηλοτερη τιμη σαν προϊον...
    μιλαμε οτι ειχα δωσει τοτε 600€ (αν θυμαμαι καλα) και εδω μου ζηταγαν 1800€.....ετος 2008...good times...
    να κάτι τέτοια λέω.

Όσο για τα κράνη έξω φυσικά και είναι πιο φθηνά πλάκα κάνετε; XR1100 με 287€ με γραφικά πάνω που το είδατε εδώ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Υπάρχει και το Αγγλικό και το Ιταλικό και το Γερμανικό eBay. υπάρχουν και εκεί προσφορές δίχως το φόβο των τελωνείων.

Γιατί τόσος πανικός για το αμερικάνικο;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει και το Αγγλικό και το Ιταλικό και το Γερμανικό eBay. υπάρχουν και εκεί προσφορές δίχως το φόβο των τελωνείων.

Γιατί τόσος πανικός για το αμερικάνικο;
    Αυτά μπορείς να τα δείς μέσω του ebay.co.uk και αριστερά επιλέγεις European Union ,έτσι σου δείχνει όλης της ευρώπης.

Γιατί πανικός για το αμερικάνικο; γιατί εκεί γίνεται ο χαμός να το πώ και έτσι,στις τιμές.

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Ευκαιρια να πουλησω ενα κρανακι στην αμερικη.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    Αυτά μπορείς να τα δείς μέσω του ebay.co.uk και αριστερά επιλέγεις European Union ,έτσι σου δείχνει όλης της ευρώπης.

Γιατί πανικός για το αμερικάνικο; γιατί εκεί γίνεται ο χαμός να το πώ και έτσι,στις τιμές.
    εγώ δεν θα συμφωνήσω. άμα βάλεις κάτω την αγορά τα μεταφορικά και τους δασμους εισαγωγής άντε να βγαίνει ένα 5% χαμηλότερο από το να το αγοράσεις από Αγγλία.

Βέβαια πάντα θα υπάρχουν κάτι λίγες ευκαιρίες στην αμερικάνικη αγορά που δεν θα τις βρίσκεις στην Ευρώπη. Εκεί σε τσούζει.

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος

Εμφανιζονται τα προιοντα πωλητων που πληρωνουν εξτρα για καταχωρηση σε αλλα ebay , π.χ. εγω πουλαω ebay.com αν θελω να εμφανιζεται στο ebay.uk πληρωνω εξτρα καταχωρηση (σιγα μην το εκαναν τσαμπα).
    Αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλυτερα να μπαινουμε χωριστα σε ebay.com, ebay.uk, ebay.au, ebay.it κ.τ.λ. και να κανουμε αναζητηση αυτο που θελουμε.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mankam Προβολή μηνύματος
    Εμφανιζονται τα προιοντα πωλητων που πληρωνουν εξτρα για καταχωρηση σε αλλα ebay , π.χ. εγω πουλαω ebay.com αν θελω να εμφανιζεται στο ebay.uk πληρωνω εξτρα καταχωρηση (σιγα μην το εκαναν τσαμπα).
    Αυτο που θελω να πω ειναι οτι καλυτερα να μπαινουμε χωριστα σε ebay.com, ebay.uk, ebay.au, ebay.it κ.τ.λ. και να κανουμε αναζητηση αυτο που θελουμε.
    βγαινεις και στο uk. απλα μετα τα δικα τους αν δεν κανω λαθος

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    βγαινεις και στο k. απλα μετα τα δικα τους αν δεν κανω λαθος
    ισχυει, βλεπω τις δικες μου καταχωρησεις με τα ειδη που πουλαω, δειχνει μονο αυτες εχουν μεγαλο αριθμο πωλησεων, τα υπολοιπα οχι, αν ψαχνεις προιον που ειναι ενα τεμαχιο μονο δεν ειμαι σιγουρος αν θα το δειξει σε αλλο ebay.
    Eχουν ενα περιεργο αλγοριθμο στην αναζητηση τα ebay, μετα απο τοσα χρονια ακομα το ψαχνω, π.χ. πουλαω το Χ ειδος και δεν εχω πωλησεις ενα μηνα καθολου μολις αγορασει καποιος τις επομενες μερες γινεται ενα χαμος με το ιδιο προιον.

αυτό με τις δραχμές,καλό..θα πουλήσουμε πολύ πράμα...!!!
    όπως ειπώθηκε,Γερμανικό,Ιταλικό eBay....
    μέχρι 1,59 είχε φτάσει η ισοτιμία εκεί κοντά στο 2008...ωραίες εποχές.......!!!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2010, 22:14
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2008, 10:38
  3. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2007, 19:08
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 21:11
  5. Απαντήσεις: 42