Σπύρο
Ξέρω κάτι dock στον Σκαραμαγκά για την περίπτωση σου
Σπύρο
Ξέρω κάτι dock στον Σκαραμαγκά για την περίπτωση σου
Αν δεν θες να κανεις τιποτα από όλα αυτά, απλα μου δίνεις τα κλειδιά και στη συντηρώ!
Και δε θα σε χρεώσω και τίποτα γιατί με αρέσει το κούρεμά σου!
Αλλιώς, αν δεν θες να με βάζεις στον κόπο ότι είπαν παραπάνω.
Αν είσαι τύπος ακουστικός, ΔΕΣ κι αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=QGATI27mZ6U
Σύμφωνα με τo manual της δικής μου μηχανής, ότι είπε ο Devils
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Περισυ κέρδισα τα τέλη κυκλοφορίας των μηνών Ιανουαρ-Μαιος.
Πρόπερσι και φέτος μάλλον τίποτα. Το βασικό κέρδος και ο λόγος που το κάνω είναι για να πληρώνω μόνο μια 6μηνη ασφάλεια τον χρόνο (ετσι κι αλλιώς τους χειμερινούς μήνες πολύ-πολύ σπάνια έβγαινε από το γκαράζ) και δεν θέλω να έχω πινακίδες χωρίς το μηχανάκι να είναι ασφαλισμένο... Επαιξε μια φήμη το 2012-2013 ότι μετά από διασταύρωση θα στείλουν πρόστιμα σε όσους έχουν πινακίδες σε ανασφάλιστα οχήματα, το πρωτοέκανα τότε, και από τότε το καθιέρωσα...
Δηλαδη Σπυρακο δεν θα ανταμώσουμε τουλαχιστον σε σιδεροκωλη?![]()
Δε ξερω ρε φιλε.....
Η ζημια μεγαλη, ο αλλος ανασφαλιστος και δε συναινει στην αποζημιωση απο το επικουρικο....
Ημιμετρα δε με βλεπω να παιρνω....
Ιδωμεν....
πουτσ@@@@@@@@@
αρα;;;;;;ποια λυση υπαρχει;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Αγωγη και για το μηχανακι ιδωμεν απο βδομαδα.....
πουτσ@@@@@@@@@
Τουλαχιστον εσυ εισαι καλα!!!
Το μηχανακι με τον εναν η με τον αλλον τροπο θα φτιαχτει η θα αντικατασταθει.
![]()
Υπομονη και καλη τυχη ρε μαν...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
κυνήγησε τον όσο δε πάει! Αμαρτία να μπαίνεις σε τέτοιες σκέψεις και τέτοια μαυρίλα. Το να μην έχει κάποιος ασφάλεια το θεωρώ ηλίθιο και ανεύθυνο αλλά μπορώ ίσως να το καταλάβω. Τη μη συναίνεση με το επικουρικό είναι καθαρά ότι δε θέλει το κόστος της μ@λακίας ΤΟΥ πάνω του... Όχι ρε φίλε να τακάρεις το όχημα σου επειδή κάποιος ... Δε λέω άλλα εντάξει μπορεί και να μη θέλεις. Να την πλένεις μια φορά το δίμηνο και να τη στεγνώνεις καλά τουλάχιστο αυτό βοηθάει να βλέπεις που πάει να αρπάξει σκουριά φρεσκάρει πλαστικά και γενικά προλαμβάνει σε κάθε όχημα. Καλή τύχη σου εύχομαι και γρήγορα λύση !