ίσως το βάρος του versys σε σχέση με το μαστόδοντο (αλήθεια ποιο?) να μην είναι αρκετό για να το ζεστάνει τόσο εύκολα. Δε ξέρω σε τι περιοχή είσαι αλλά εδώ Περιστέρι- Μπουρνάζι αρκετοί δρόμοι είναι τελείως γυαλί και στα πρώτα 5 χιλιόμετρα τα κάνουν τα τσαλιμάκια τους. Ίσως και επειδή πάλιωσαν βέβαια. Δε ξέρω αν πρέπει να δώσω δεύτερη ευκαιρία στα Μ5 και να τα ξαναφορέσω...Απλά είδα οτι δε φθείρονται με τη χρήση που κάνω και άρα δε δουλεύουν όσο θα πρεπε σε σχέση με τα Μ7 που τα λένε πιο μαλακά.
Το έχω κάνει. Στις αρχές έπαιζα με 33-31 και τώρα είμαι 31-29
Bάλε όσο πιο μαλακά λάστιχα επιτρέπει να φορέσει το μηχανάκι σου.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Κρόσια.
M7RR
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Παιζουμε σχεδόν στις ιδιες περιοχες αλλα πιο γυαλι δρομος από το δρομο που περνα μπροστα από την βουλη-αγνωστο στρατιωτη, στην βασ.σοφιας ,κατά τη γνωμη μου δεν υπαρχει...εκει λοιπον στα φαναρια μια μερα και με τα ΕΧΡ μου μισοφαγωμένα πηγα να περασω με πρασινο...το κοντερ του βαραντερο μου ηδη εδειχνε 60χλμ όταν ξαφνικα μια μηχανη της ΔΙΑΣ σε αυτόν τον απαραδεκτο γλιστερο δρομο μου βγηκε καθετα παραβιαζοντας τον κοκκινο σηματοδοτη....μιλαμε πηγαινα καρφι πανω τους...περιττο να σου πω ότι χαρις στα απιστευτα κρατήματα του ΕΧΡ ζε συνδυασμο με τα φρενα μου εσωσαν κυριολεκτικα την κατασταση...πρωτη φορα ειδα μπατσους να μου ζητουν ιδρωμένοι συγγνωμη....και αυτό είναι μονο ένα συμβαν από αυτα που μου εχει τυχει...
οποτε...ο συνδυασμος αβς και μετζελερ για μενα είναι απαιχτος και το εχω δε σε μενα στην πραξη ,κατ'επαναληψη, χρονια τωρα...
εγω παντως πριν καμια 10αρια μερες που μονταρα ένα ζευγαρι turance (το απλο όχι το next) σε ένα βαραντερο, made in china ηταν.. καποια νουμερα η μοντελα τα παραγει γερμανια, καποια αλλα κινα, και καποια αλλα καπου αλλου! μην εκπλαγει παντως αν καποια στιγμη φορεσεις κινεζικα! οσο και αν θελετε να πιστευετε το αντιθετο καποιοι, εφόσον μια εταιρεια εχει παρει πιστοποιηση από οργανισμνους σαν τον tuv για την ποιοτητα της, οπου και να παραγει καποιο ελαστικο, δεν μπορει να ριξει τα στανταρντς γιατι θα τη χασει (την πιστοποιηση) οποτε η ποιοτητα είναι η ιδια ειτε είναι κινα, ειτε γερμανια ειτε ζιμπαμπουε!
δες κι εδώ για metzeler made in china.. δεν τα λεω μονο εγω! τωρα τους αλλους τυπους που τους βγαζει θα σε γελασω.. πρεπει να εχω το λαστιχο μπροστα μου για να ξερω, καθως οι εταιρειες δεν μας ενημερωνουν..
tourance
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=952666
http://www.yamahasupertenere.com/ind...?topic=10545.0
M5
http://www.svrider.com/forum/showthread.php?t=270241
Τελευταία τροποποίηση από mikes; 24/03/2015 στις 21:31.
S20 Evo δε βγαινει 160αρι.
Αρα πας στα απλα S20.
Ζεσταινεται γρηγορα,κραταει μεχρι το τελος του,ειναι αρκετα μαλακο.
2 μπροστα ,3 πισινα.κανω τη χρηση που λες αλλα και πιστα και τα πανε αψογα.
Θα το αλλαζα μονο για το Evo,εαν και οταν το βγαλουν 160.
Απο χλμ,το μπροστα ειναι καπου στις 16000χλμ και ειναι λιγο κατω απο τη μεση το πελμα.
Το πισω εφυγε στις 12000χλμ.οχι λινα αλλα οχι πελμα.το προηγουμενο μου ειχε βγαλει 18000χλμ οποτε εξαρταται ποσο γυρνας το καρπο.
Pirelli MT 60 RS Corsa θα σου περισσεύει πρόσφυση ακόμα και σε βρεμένη Θηβών !!!!
Sportmax Mutant θα το ευχαριστηθείς και δεν θα σε προδώσει εάν δεν είσαι ινδιάνος
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Sportsmart2 και ξένοιασες. Κάνει όλα αυτά που θες!![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125