Ννννναι....
Χθες δεν είπες ότι το φόρεσες αυτό το καινούριο πράμα επάνω?
Μήπως είχε γίνει και τις προηγούμενες μέρες τίποτα κι επειδή δεν είχες το τηλεκοντρόλ δεν είχες πάρει χαμπάρι, και σήμερα που πήρες στα σκάσανε μαζεμένα?
Λέω εγώ.
Μπορεί να είχε δει ο μάστορας το μηχανάκι να το ζαχαρώνουνε ή να το πασπατεύουνε τίποτα φάτσες ανθυγιεινές και να είχε ξανακαλέσει την αστυνομία κι εσύ να μην είχες πάρει γραμμή.
Και σήμερα λόγω του μπίου μπίου ήταν η τυχερή σου μέρα.
Από κει και πέρα ναι οκ καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου, κι εγώ το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα πρωινιάτικα θα ήταν να πιάνω παρτίδες με τσέους και δώσ'του άδειες και κάτσε να δω πού έχω το δίπλωμα ααααα το διάβαζα στο πρωινό χέσιμο και το ξέχασα στην τουαλέτα κάτσε να ανέβω να σας το φέρω.
Αλλά οκ μην τρελαίνεσαι.
Κι αν θες τη γνώμη μου πάαινε μια βόλτα από το μάστορα και ρώτα τον τί και πώς (όχι τσαμπουκαλιδικα).
Οι τσέοι μπορεί να σου είπαν ότι ο τάδε το νόμιζε για κλεμμένο και τους κάλεσε, δε σημαίνει ότι ισχύει και στο απόλυτο.
Μπορεί να είδε κάποιους να το ζαχαρώνουν και να τους κάλεσε, ή να είδε τίποτα ύποπτο και να τους κάλεσε.
Άκου και τη δική του εκδοχή, μπορεί να βγεις και κερδισμένος.
@pipe ναι χθες το έβαλα το χλιμιτζίρι όντως.Το μηχανάκι το άφησα εκτός πάρκινγκ χθες μόνο οπότε ναι, σωστή ολόσωστη η σκέψη σου αν θα είχαν προηγηθεί και άλλες μερες παρακαρίσματος.Στο πεζοδρόμιο ο ρουφ...άνθρωπος το έχει δει και άλλες φορές δίπλα στα δικά του μηχανάκια οπότε ξέρει και τίνος είναι.Εκτός αν έπαθε αμνησία οπότε πάσσο.Ειναι σα να μην έχεις προσέξει τι αμάξι έχει ο γειτονάς σου και ας μην μιλάτε.Τωρα,το είδε παρκαρισμένο σε θέση άδυτο-άβατο και δεν το γνώρισε;Τι να πω.
@Lykoyrgi ναι,εγώ το είπα και το βρίσκω οκ σαν σκέψη.Το δευτερο σκέλος όμως είναι ενοχλητικό.
Φίου φίου φι φι φίου
εγώ προτείνω να πάρεις τα στρούμφ και να τους πεις ότι το συνεργείο είναι διαλυτήριο κλεμένων μηχανών και διακινητής ανταλλακτικών... ύστερα να κάτσεις να χαζεύεις το σκηνικό...
....η άλλη επιλογή είναι να χαλαρώσεις... καλά έκανε και πήρε τηλ.
Τόλη κακό στη ψυχολογία σου κάνει όλη αυτή η ιστορία. Πήρε ένας τηλ να τσεκάρει εαν η μηχανή είναι κλεμμένη.
Δεν την πήρες πεταμένη στο πεζοδρόμιο, ούτε βρήκες κανά περίεργο σημείωμα στο ρεζερβουάρ
Ρουφ...άνθρωπος?υπερβαλεις.
1)Δεν βλεπω να εχει προσωπικο ωφελος
2)Το εκανε επωνυμα
3)Αν ηθελε να σε πιασει πελατη,θα εβρισκε αλλον τροπο.
4)Παρε καναδυο λεξοτανιλ και αυριο που θα τον βρεις ρωτα τον στα ισα
5)Σβησε το φαγητο γιατι θα το καψεις.
Σαν τρίτο μάτι λέμε καλά έκανε ο επαγγελματίας κ μακάρι να το έκαναν όλοι.
Σαν εμπλεκόμενοι θα νιώθαμε και εμείς κάπως προσβλητικά και δικαίως ίσως. (για ένα κούτελο ζούμε)
Αυτό που θα έπρεπε να ξεκαθαριστεί είναι αν πράγματι υπάρχουν άλλα κίνητρα πίσω από αυτή την ενέργεια ή έγινε ''καλή τη πίστη''.
Έτσι και εγώ όπως είπαν πιο πάνω τα παιδιά και για να μην είμαι σκασμένος θα πήγαινα με φιλική διάθεση στο συνεργείο κ θα το συζητούσα.