Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: το klr τρελαθηκε

Νέο μέλος
    παιδια και εγω αυτο σκευτικα να πω εναν παπα να το διαβασει!!!!αμα παρει μπροστα που περνει αμεσως με σπρωξιμο ολα δουλευουν ρολοι!!!αυτο ειναι το περιεργο και αμα την σβισω παλι τιποτα δινω μιζα μιζαρει τσαμπουκαλεμενα αλλα τιποτα!!!βρε σταρουδακι τι εχς βαλει βρε κομποσκινι τιποτα το καλο μου!! ολοκληρη εικονα θα τις βαλω στο τελος!! ακαι απο συμπιεση λογικα τηα ειναι οκ αφου περνει αμεσως με σπρωξιμο και οταν παρει παει μια χαρα!!!θα την κοιταξω και σημερα τι να πω!!απλα ελεγα μηπως το εχει παθει κανενας ςστε να μου δωσει καμια ιδεα!!

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Ίσως η μίζα να μην γυρνάει τόσο τσαμπουκαλεμένα όσο ακούγεται και να μην έχει το σωστό ρεύμα για το μπουζί. Τσέκαρε τα υγρά της μπαταρίας και την επόμενη που δεν θα πάρει δώσε ρεύμα με καλώδια να δεις τι θα γίνει.
    Η άλλη περίπτωση είναι να έχει ξεθυμάνει η βενζίνη από την πολυκαιρία. Πέτα τη... Το κύκλωμα τροφοδοσίας υποθέτω πως είναι καθαρό ε;..
    Για να παίρνει με μισή ροδιά σπρώξιμο για εμένα δείχνει πως ένα από τα παραπάνω συμβαίνει ή συνδυασμός.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Νέο μέλος
    καλησπερα!! σημερα τσεκαρα την μπαταρια ξανα ολο ειναι μια χαρα προσπαθησα να την βαλω μπροστα και με booster παλι τιποτα..για βενζηνη δεν ξερω βασικα πριω δυο μερες το γεμισα αν ειχε θεμα η βενζηνη λογικα δεν θα επρενα και με σπρωξιμο..αυτη αμα παρη μετα δουλευει ρολοι...πφφ απελπιστικα!!!

Παλαιό μέλος
    Οταν μιζάρεις έχει κατεβασμένο πλαγιοστάτη? κάτι σε ηλεκτρικό μου φαίνεται, καμιά επαφή κάπου, από υγρασία η κάτι τέτοιο,

Νέο μέλος
    χμ θα το τσεκαρω αυτο ..αλλα εχω την εντυποση οτι δεν ειναι γιατι οταν το σπρωχνω και παρει κανω βολτα το κλεινω δοκιμαζω μιζα τιποτα και το stand το εχς κλειστο αφου ειμαι πανω στην μηχανη..χμχμ αυριο κυριακη θα την πας στο παπα να την διαβασει!!

Νέο μέλος
    ουτε το stand δεν ειναι δεν ξερω γιατι αλλα πιστευω μηπως η μπαταρια εχει κανενα χαλασμενο στοιχειο και κανει νουμερα??αλλα απο την αλλη η μιζα γυρναει δυνατα και τα φωτα που ειναι μονιμα αναμεναδεν χαμηλονει η ταση τους οπως θα εκανε αν ηταν προβληματικη η μπαταρια..και το αλλο που σκευτομαι μηπως φταιει το 'ματι' του βολαν...με αποτελεσμα οταν τραβαει η μιζα να μην στελνει σωστους παλμους στην ηλεκτρονικη??

Παλαιό μέλος
    Τα ΧΤ έχουν αυτόματο αποσυμπιεστή, νομιζω και το KLR ως μονοκύλινδρο θα έχει, ενεργοποιειται με την μίζα, μήπως θέλει ρύθμιση? επαθε καμιά αστοχία?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    Τα ΧΤ έχουν αυτόματο αποσυμπιεστή, νομιζω και το KLR ως μονοκύλινδρο θα έχει, ενεργοποιειται με την μίζα, μήπως θέλει ρύθμιση? επαθε καμιά αστοχία?
    Ο αποσυμπιεστής είναι αυτός:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	05062011384.jpg 
Προβολές:	246 
Μέγεθος:	89,5 KB 
ID:	333269

Δεν τον τσεκάρεις;
    Για ψαχτήρι και διάβασμα:
    https://www.google.gr/search?client=...UTF-8&oe=UTF-8

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    κανε μια δοκιμη.
    βγαλε μπουζοπιπα με το μπουζι ομως κανονικα βιδωμενο για να εχει φουλ αντισταση οπως ειναι κανονικα.
    και βαλε ενα αλλο μπουζι στην μπουζοπιπα και τοτε μιζαρε και δες για σπινθιρα.
    μηπως η μιζα τραβαει πολυ ρευμα και δεν μενει τπτ για το μπουζι.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiannisBlessed Προβολή μηνύματος
    κανε μια δοκιμη.
    βγαλε μπουζοπιπα με το μπουζι ομως κανονικα βιδωμενο για να εχει φουλ αντισταση οπως ειναι κανονικα.
    και βαλε ενα αλλο μπουζι στην μπουζοπιπα και τοτε μιζαρε και δες για σπινθιρα.
    μηπως η μιζα τραβαει πολυ ρευμα και δεν μενει τπτ για το μπουζι.
    Από όλα όσα διάβασα αυτή μου φαίνεται για πιο σωστή αιτία. Το έχω πάθει με σκούτερ του αδερφού και του είχα δώσει και από μπούστερ αλλά αυτό τπτ. Μόλις αλλάχτηκε η μπαταρία όλα μια χαρά.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος Το avatar του/της aristidis540
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Από όλα όσα διάβασα αυτή μου φαίνεται για πιο σωστή αιτία. Το έχω πάθει με σκούτερ του αδερφού και του είχα δώσει και από μπούστερ αλλά αυτό τπτ. Μόλις αλλάχτηκε η μπαταρία όλα μια χαρά.
    για να δεις εάν είναι αυτό,άπλα δώσε ρεύμα απο ένα αυτοκίνητο με καλώδια. και πες μας τι γίνετε?
    simson b51-xt600-fazer600-kazer115-xr125-F650GS.

πιαστα και αστα Το avatar του/της askianos
    Α! μου ηρθε μια φλασια!
    καποτε ειχα ένα drz 400.μιζαριζε τσαμπουκαλεμενα ρευματα και σπινθήρες και αυτά όλα κομπλε.
    το αναβα με ταχυτητα...
    η ζημια που ειχε?
    τελικα?
    ειχε χαμηλη συμπιεση για αυτό δ αναβε...τοτε ημουν και πρωταρης και δ ηξερα να του βαλω χερι.πηγα σε μαστορα και μετα που το ειδε μου ειπε ότι οι βαλιδες δ πατουσαν σωστα...
    της ρυθμισε ηταν jet.
    και κατι άλλο...μηπως το καρμπυλατερ σου είναι ψιλοβουλωμενο? του εχεις ριξει κανενα καθαρισμα?

ελπιζω να βοηθισα...
    Τελευταία τροποποίηση από askianos; 30/03/2015 στις 21:03.

Νέο μέλος
    καταρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!manolis67 kai notako600 δεν ηξερα οτι εχει αποσυμπιεστη!!! σημερα εφαγα μιση μερα ψαχνωντας!!λοιπον με καλωδια παλι δεν περνει ..για να παρει πρπει να συνδεσω μονο το μηχανημα που φορτονει την μπαταρια και να το εχω στο μαξ και μετα απο ενα λεπτο θα παρει αλλα μονο με το φωρτιστη!!σημερα παραγγειλα μια μπαταρια μηπως εχει κανενα καμενο στοιχειο τι να πω δεν ξερω αν και με πολυμετρο δειχνει οκ και φωρτονει σωστα..πιστευω αυτο που λεει ο GiannisBlessed ισως εχει δικιο πρεπει να το κοιταξω μηπως η μιζα τραβαει τοσο πολυ και δεν μενει τιποτα για το μπουζι..σε αυτην την περιπτωση παω λογικα για καρβουνακια μιζας??η να κανουν νουμερα τα πηνια??

Παλαιό μέλος
    Μάλλον μπαταρία λοιπόν!

Ε΅φοσον εβαλες καλωδια και δεν παιρνει τοτε το πριβλημα δεν ειναι στην μπαταρια πρεπει να ειναι στο μπουτον της μιζας ,ψεκασε ολες τις επαφες που εχεις επανω στον διακοπτη μηπως και εχει πιασει μουργα και δεν κανει καλη επαφη ,και δες αν εχεις κανενα καλωδιο κομενο απο το κουμπι της μιζας μεχρι κατω στην μιζα και στην μπαταρια .Μου το εκανε και μενα καποτε και χτυπουσα τον διακοπτη και επαιρνε.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το αφεντικο τρελαθηκε λεμεεεε
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2009, 13:41
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία