είναι δεύτερη γκαραζόπορτα μέσα σε υπόγειο γκαράζ;
είναι δεύτερη γκαραζόπορτα μέσα σε υπόγειο γκαράζ;
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Οχι η εξωτερικη γκαραζοπορτα ειναι.
αν ειναι ετσι τοτε ειναι αλουμινιου ρολο και δεν ειναι πανω απο 6 μετρα στανταρ.γιατι δεν υπαρχει σε αλουμινου πανω απο 6μ.
καλο αυτο παντως γιατι θα βγαλεις ακρη.
θελει καλο μοτερ φιλε μου μην μπεις στο τριπακι να δωσεις λεφτα για αλλη πορτα.το καινουριο που θα σου βαλουν θα εχει
και αυτο εγγυηση αρα εισαι ενταξη.αλλα το μοτερ που θα μπει πρεπει να ειναι σε Νm για το βαρος του ρολου.
και κατι ακομα.
αν το ρολο εχει νερα απο βροχη πανω στης περσιδες του και το ανεβασεις πανω εκει μπορη να
γινει ζημια απο τα νερα που θα πανε στο μοτερ αν και που σπανιο το εχω δει και αυτο.
ατι αλλο θες και μπορω να βοηθισω στη διαθεση σου
Τελευταία τροποποίηση από sv1000s; 31/03/2015 στις 22:43.
ετσι ειναι τα ρολα αυτα ειναι οριακα σε τετοιες διαστασεις ετσι κι αλλιος αρα αν δεν μπει και σωστα κανει διαφορα
και στο μοτερ και στα καναλια και στης περσιδες.
εκτημησεις ζημιας απο δω δεν μπορω να κανω ουτε να κρηνω κανεναν μαστορα η εταιρια που εκανε τη δουλεια στο σπιτι σου.
εγω εχω βαλει ρολο τετοιο χωρης κανενα προβλημα εδω και 10 χρονια δουλευει καθε μερα.
Μοτερ μεγαλυτερο παιζει να υπαρχει?
Η γκαραζοπορτα ειναι της εταιρειας metallo rol και το μοτερ λογικά θα ειναι faac ή somfy. Σαν εταιρεία λέει τιποτα ή μπα. ( δεχομεθα και πμ)
Πριν χαλάσει σου έκανε τριξίματα στο ανέβα-κατέβα;
Η δική μου είναι 3,5 πλάτος και 4,5 ύψος.
Αραιά και που ψεκάζω με σπρευ σιλικόνης τις δύο πλαινές ράγες (στο εσωτερικό αυλάκι) για μείωση τριβών.
Στα 13 χρόνια που την έχω μόνο μία φορά έκαψε μοτέρ.
Ανοίγει και κλείνει 20 φορές/24ωρο.
Ρώτησέ τους όταν έρθουν αν μπαίνει μεγαλύτερο μοτέρ, αλλιώς ας βάλουν καινούργιο.
Γνώμη μου, μην την κόψεις/χαλάσεις, θέμα μοτέρ είναι.
Η δική μου είναι του Λυρίτη.
Λοιπον το μοτερ ειναι somfy στα 120N και η πορτα χυγιζει 150 kg. Μου ειπαν το μοτερ αυτο ειναι μεχρι 220 kg. Απο το 2010 δεν ειχα προβλημα εως περσι που χαλασε πρωτη φορά. η προδιαγραφές του μοτερ ειναι μεχρι 5,5 - 6 μετρα περιπου...
τεληκα εγινε τιποτα?μπηκε καινουριο για πες.
υπαρχουν και πιο μεγαλα σε φ60 που λογικα ειναι το δικο σου.