να σας πω μια ιστορια?
ημουν καπου στο δημοτικο και πηγα να ρωτησω τον πατερα μου για μια εργασια για το ποδηλατο.
ο πατερας σηκωθηκε πηγε στη βιβλιοθηκη (ναι εκεινο το ξυλινο πραγμα) εψαξε το γραμμα π σε τρεις εγκυκλοπαιδειες, ψαξαμε το λημμα "ποδηλατο" και μου λεει.εδω ειναι οτι θελεις να μαθεις για το ποδηλατο.
και οτι θες να ψαξεις μπορεις να το βρεις εδω.
παρραληλη ιστορια πριν ουτε χρονο ο κολλητος μου οπου θεωρει το ιντερνετ ως πανακεια εψαχνε για να βρει που τις απαντησεις σε επιτραπεζειο που παιζαμε μια μεγαλη παρεα και φωναζε (χωρις ομως να το κανει για πλακα) οτι ειναι ο εξυπνοτερος της παρεας και οτι η δυναμη ειναι στα χερια του και αλλα τετοια.
το ψαξιμο στο ιντερνετ εχει ταυτοτητα οταν προσδιοριζεις ποιος ψαχνει και γιατι.
αν ψαχνω σε μηχανες αναζητησεις πληροφοριες για πχ μια εργασια τοτε απλα κανει τη ζωη σου πιο ευκολη γιατι θα επρεπε να τρεχεις σε ενημερωμενες βιβλιοθηκες για να βρεις το λημμα η τις τρεχουσες εξελιξεις κα.
αν το ψαξιμο συνεπαγεται με κανενα νεαντερνταλ που νομιζει οτι βρηκε το τροπο να τετραγωνισει το κυκλο επειδη ενας τυφλα μαστουρωμενος χακερ ανεβασε ενα βιντεακι.........
τα συμπερασματα δικα σας......
αλλωστε οι γνωμες ειναι σαν τους κωλους.....ο καθενας εχει εναν....