ανανήψαντας
Και εγώ που νόμιζα ότι σου έφεραν τίποτα δικοί μου να ζυγίσεις τίποτα, και ζαλίστηκες
πραγματικά κρίμα που δε θα τρέξει,θα ήθελα πολύ να τον δω ξανά ... αφού το θέλει ο παπάρας γιατί δεν επιστρέφει? μέχρι κι ο γεροBayliss έκανε comeback έστω και προσωρινό...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Καμία λογική στις εικασίες του άρθρου. Αν δεν επιβεβαιωθεί στο ακέραιο δεν είναι δυνατόν να πιστέψουμε κάτι που λέει αντίθετα πράγματα από αυτά που γνωρίζαμε ως τώρα.
Επίσης Νικωλάκι δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε πριν ελάχιστο καιρό τον Νακαμότο να ζητάει πάλι απ τον τρελό να γυρίσει και με ένα αντίθετο άρθρο να έχεις το ύφος του πάρτε τα σας τα 'λεγα
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ναι ρε συ, εχω πρόβλημα λέμε!
Τελικά τα βρήκες τα φάρμακά σου?
Πιστεύω οτι ολοι ανεξαιρέτως οι fan του motogp θά το ήθελαν, εκτός ίσως απο καποιους κολημμένους με τους οποίους δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς.
Ομως φαίνεται οτι η Honda (Nakamoto και Suppo δηλαδή) αποφάσισε οτι δεν θα ήταν καλό για την ομάδα του και του ριξε πόρτα.
Η εξήγηση δεν μπορεί παρα να είναι αυτό που λεει και το GPone, οτι εχουν κάνει focus στον Marquez και δεν θελουν αντιπερισπασμούς.
Αυτα που είπε ο Suppo, οτι ο Stoner δεν ξερει την πίστα κλπ είναι μπούρδες. Εννοείται οτι με τη μια θα ηταν αν όχι συναγωνίσιμος, τουλάχιστον σε πολύ αξιοπρεπή θεση, ενώ ο Aoyama θα ειναι σίγουρα εκτός δεκάδας κατα την γνώμη μου.
Μακάρι κατι να αλλάξει και να τρέξει!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αυτά τα αστεία με τα φάρμακα γίνονται χιουμοριστικά ΜΟΝΟ μεταξύ φίλων. Εσύ ΜΗΝ ξανααπευθυνθείς σε μένα με τέτοιες αστειότητες που σκοπό έχουν μόνο την προσβολή.
Δεν σε έχω προσβάλει ποτέ ενώ εσύ υπό την κάλυψη της ιδιότητάς σου ως μοντ απευθύνεσαι σε εμένα μόνο προσβλητικά πάντα με την ψευτοευγένεια και σοβαροφάνειια που σε χαρακτηρίζει.
Αν ευσταθεί το άρθρο, ίσως να μπαίνει στη μέση κάποιο μαγείρεμα από την μεριά του Marquez, μιας και είναι δύσκολο να υπάρξουν δύο μεγάλα ονόματα στην ίδια ομάδα, όπως έχει φανεί στο παρελθόν. Δεν νομίζω όμως οτι θα ένιωθε πως απειλείται ο Marquez από τον Stoner, τουλάχιστον όχι φέτος.
Δεν νομίζω οτι είναι σωστό το δημοσίευμα πάντως. Ο Stoner δεν είναι τόσο απελπισμένος να αρπάξει μια άδεια θέση, δεν βγάζει νόημα όταν έχει αρνηθεί λίγο καιρό πριν να ξανατρέξει.
Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 03/04/2015 στις 18:59.