Με τα χιλιομετρα του ετους που κανεις και το προσδοκιμο της ιδιοκτησιας μονο το tracer σε βγαζει. Καλους δρομους να εχετε, πανεμορφο και αξιολογοτατο εντος και εκτος τοιχων.
Με τα χιλιομετρα του ετους που κανεις και το προσδοκιμο της ιδιοκτησιας μονο το tracer σε βγαζει. Καλους δρομους να εχετε, πανεμορφο και αξιολογοτατο εντος και εκτος τοιχων.
Ειδα το tracer προσφατα και ειπα δυο κουβεντες με τον ιδιοκτητη του.Ειχε κανει 2000 χλμ και ητανε τρελαμενος.
Φυσικα δεν ειχε ολοκληρωμενη αποψη αλλα σε θεματα ανεσης ,οδηγησης ειπε τα καλυτερα.
Τωρα για το μπε μπε δεν καταλαβα.Σκεφτεσαι να το αγορασεις ακομη και μεταχειρισμενο?Αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα και απ οτι φαινεται δεν σου περισευουνε,γιατι να αγορασεις μεταχειρισμενο?Αλλο να επαιρνες ενα τριετιας και να το κραταγες 3-4 χρονια και αλλο να πας το μεταχειρισμενο μια δεκαετια.
Eγω θα προτιμουσα το bmw,αλλα οπως τα λες ,πιστευω οτι καλυτερη αγορα για σενα θα ητανε το tracer.
Οτι και να παρεις καλοταξιδο.
Θα συμφωνήσω εδώ με τα παιδιά. Το ύψος στη μπουμπού δε θα σε προβληματίσει αφού είσαι 1.87
Η σέλα φτιάχνει/αντικαθίσταται με μια πιο άνετη και κάλυψη από αέρα έχεις άψογη με τη touring ζελατίνα. Όλα αυτά θα τα προμηθευτείς σιγά σιγά, αλλά καλύτερα να βρεις ένα μεταχειρισμένο να τα πάρεις προίκα (μαζί με άλλα εξτραδάκια ίσως ακόμα).
Πάει παντού... πόλη, εθνική, επαρχιακό, χώμα... στρίβει, φρενάρει.
Τώρα το Tracer έχει περισσότερο γκάζι. Πολύ πιο σπορ οδήγηση. Πάει να γίνει το νέο TDM που βγήκε μηχανάκι πασπαρτού.
Νομίζω αρμόδιοι να σου πούνε μια γνώμη είναι εδώ.
Βρες τα και τα δύο και καβάλα τα !
Καλή απόφαση![]()
Φύγαμε...
Ρε παιδια.
Ρε παιδια.
Ο ανθρωπος κανει 100χλμ τη μερα. Καθε μερα. Δεν θα παει και καμμια βολτα ΣΚ; Μιλαμε για 25000 με 30000 χλμ το χρονο. Δεν αντεχει το μοτερ του bmw τετοια χρηση. Η ιδια η εταιρια εμμεσως το παραδεχεται ληγοντας τα πακετα εγγυησεων στα 100,000χλμ ανεξαρτητα με τη διαρκεια που εχει αγορασει ο πελατης.
Αυτα που λετε με τη σελα του f800 επισης δεν ισχυουν διοτι απλα το παιρνεις με την comfort και τελος. Επισης ΔΕΝ εισαγεται παρα μονο φουλ εξτρα, ητοι 13500 αν θυμαμαι καλα.
Αυτο που μπορεις να κανεις με το bmw αν νομιζεις οτι μπορεις ειναι να το παρεις με το 3asy ride και να το αλλαζεις καθε τριετια ανταλασσοντας το με νεο.
Αν μιλαμε για αγορα μετρητα, ενα μηχανακι, με θεωρητικα 250,000-300,000 χιλιομετρα στη ζωη του και να δουλευει, εκ των δυο μονο το tracer πιστευω μπορει να το κανει. Με το ιδιο μοτερ. Το f800 δεν εχει δωσει τετοια δειγματα μακροζωιας και κυκλοφορει αρκετα χρονια ωστε να ξερουμε οτι δεν το πολυεχει το μακροβιο.
Και εγώ tracer θα έλεγα μιας και είναι νέο μοντέλο και πάει για best seller φέτος όπως βλέπω στους δρόμους.
Φίου φίου φι φι φίου
Το Tracer έχει 2 μήνες παράδοση Αλλά σε 2 μήνες θα πρέπει να κάνω ένα χειρουργείο γόνατο οπότε έχω όλο το χρόνο στη διάθεσή μου.Θα προσπαθήσω να τα οδηγήσω και τα 2 μέχρι τότε,θα περιμένω να τεσταριστει καλα το tracer,να δουμε καταναλωσεις, τι after market εξτρά κουμπωνουν καλύτερα από τα γιαμαχα και το παραγγέλνω τέλη Ιουνίου αν καταλήξω σε αυτό.![]()
Αν πάλι καταλήξω στη μπέμπα το παίρνω Αύγουστο που θα μπορώ να καβαλησω πάλι.
Ευχαριστώ και πάλι για τις μέχρι τώρα αλλά και για τις επόμενες απόψεις/εμπειρίες.
Πάντως το Tracer το δίνουνε test ride αν θέλεις, προχθές που το παρέλαβα παίρνανε τηλέφωνο και ρωτούσανε... (Μοτοδυναμική στη Μεσογείων, αλλά προφανώς σε όλες). Αρκεί να μη βρέχει λέει, με βροχή δεν το δίνουνε...
@spyrakos: Εντός Αθηνών μονοκάβαλος κυρίως αλλά σίγουρα θέλω και άνετο συνεπιβάτη.Αύριο μεθαύριο μπορεί να βρω καμιά γκόμενα[/QUOTE]
Αν θες να βρεις γκόμενα, πάρε BMW. Πέφτουν πιο εύκολα.![]()
Πάρε ένα 200αρι σκούτερ να κανεις τη δουλεια σου και περίμενε το καινουριο Αφρικα ...Οπου να ναι θα φανερώσει ....
Αμα δεν την παλεύεις παρε το γιαμαχα (σε γκρι) .
Ποσα χιλιομετρα εχει το ΕΝΑ μηχανακι του Γιαννη που πηγε το 6μηνο ταξιδι; Και αλλο ενα περασε road of bones, καινουργιο. Στα 250,000 που εχει ΠΧ το χοντα του θεοφιλου, θα ζει; Στα ξενα φορα, απο οτι βλεπω στα μηχανακια της περιοχης των 100Κ+ τα νεα δεν ειναι τοσο καλα. Και μη.μου πεις τα γραφουν αλλα δεν τα λενε, τα bragging rights ειναι πολυ δυνατο κινητρο.
πάντως για να πλησιάσουμε την ουσία το τρέισερ με το φ800 δεν είναι ίδιας κατηγορίας. Το πρώτο είναι σχεδιασμένο για άσφαλτο ενώ το φ είναι καθαρό ον-οφ με διπλάσιες διαδρομές αναρτήσεων 21 τροχό και set up καθαρά on-off. Και μείον 30 άλογα και μείον 30 - 40 χλμ μέση ωριαία στο ταξίδι και φτερό στον άνεμο στα πολλά και και και.
Αν δεν το χρησιμοποιήσει κάποιος σοβαρά στο χώμα θα το αγοράσει μόνο για το όνομα για να εκπληρώσει καμιά ματαιοδοξία του.
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing