Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: Άναψε το για φλας!

Banned
    Σε κάποιες περιπτώσεις τυχαίνει να έχουμε περισσότερα απ τον< άλλο>

Νέο μέλος Το avatar του/της papafontas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Ηρεμηστε λίγο με τα road rage γιατί δε ξέρετε τι έχει ο άλλος μέσα στο αμάξι του.
    Το πρόβλημα είναι ότι ώρες ώρες σε προκαλούν. Όσο ήρεμος και να σαι, όταν βλέπεις συμπεριφορές αδιαφορίας και προσπάθειας να βγουν από πάνω ενώ έχουν κάνει την πατάτα σε τσαντίζουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Σε κάποιες περιπτώσεις τυχαίνει να έχουμε περισσότερα απ τον< άλλο>
    εσύ τώρα τι πετάγεσαι πάλι; λες και δεν το ξέρουμε...

Είδες εγώ, κύριος στον άλλον που του έκανα βαθούλομα στην πόρτα.

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manianisg Προβολή μηνύματος
    θα χαρω πολυ καποια μερα οταν ''σταματησουν'' να ανανεωνονται ολα τα διπλωματα μετα την ληξη τους στα 65!!
    ε μα ναι!!!!!!!!!!
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Ηρεμηστε λίγο με τα road rage γιατί δε ξέρετε τι έχει ο άλλος μέσα στο αμάξι του.
    Πραγματικο γεγονος και το ειδα με τα ματια μου, στον Αγιο Νικολαο Κρητης, περι το 2001....

Σε κεντρικο μονοδρομο της πολης, τα αυτοκινητα πανε σημειωτον, διαβασεις δεν ειχε, περναει ενας πεζος αναμεσα απο δυο αυτοκινητα, και οπως περναει, ακουμπαει το χερι του στη μπροστα μερια του καπω του ενος αυτοκινητου που ηταν αγροτικο.

"Βλεπε που ακουμπας ρε μαλακα!" λεει ο οδηγος του αγροτικου.
    "Ρε αντε γαμησου" απανταει ο πεζος.
    Και τοτε παιδια, βγαινει ο οδηγος, μερα μεσημερι και γεματο τουριστες ο δρομος, κρατωντας στο χερι του ενα μαστιγιο με τρεις ουρες και αρχιζει τον πεζο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχως ο πεζος ηταν ενας μποντιμπιλντερας, καταφερε να ριξει και καμια, αλλα εφυγε κοκκινος ομως...αστυνομιες, κακο, ευτυχως που δεν υπηρχε youtube , ολοι οι τουριστες ειχαν μεινει με ανοιχτο το στομα!!

Αξεχαστο θα μου μεινει...ακου μαστιγιο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manianisg Προβολή μηνύματος
    θα χαρω πολυ καποια μερα οταν ''σταματησουν'' να ανανεωνονται ολα τα διπλωματα μετα την ληξη τους στα 65!!
    Από εμπειρία στην οικογένεια (παππούς με πρόβλημα στο μάτι), οι περισσότεροι πλέον λαδώνουν για να τους το ανανεώσουν. Τουλάχιστον μετά από κάποιο σημείο μπαίνει μέσα και επιτροπή που εκεί δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Wishoils λέγονται μάστορα (κοινώς ευχέλαια).

Άντε από μένα περιμένετε να σας τα λέω όλα??
    Κι ομως, υπαρχει ανθρωπος που ξερει πως λεγονται τα ευχελαια στα αγγλικα!!!!!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Και τοτε παιδια, βγαινει ο οδηγος, μερα μεσημερι και γεματο τουριστες ο δρομος, κρατωντας στο χερι του ενα μαστιγιο με τρεις ουρες και...

Αξεχαστο θα μου μεινει...ακου μαστιγιο!
    Μάλιστα. Να βρούμε που είχε πάει διακοπές η E. L. James το 2001 και αν ήταν εκεί να ζητήσουμε δικαιώματα για την ιδέα. Όχι να έρχονται οι αγγλάρες να μεθοκοπάνε και να μας κλέβουν και τον πολιτισμό μας αποπάνω. Από τον λόρδο Έλγιν ξεκίνησε αυτό το κακό, καιρός να μπει ένα τέλος.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    δίκιο έχεις, και όλοι (ειδικά οι στο κλεινόν άστυ περιφέροντες) κάποια στιγμή φτάνουμε στη ζεν αυτή φάση.

πάντα όμως θα υπάρχει εκείνος ο κλασικός ο μαλάκας ο έλληνας που δεν καταλαβαίνει χριστό, που θα σε κάνει να χάσεις τον αυτοέλεγχο σου.
    κάποιοι κακοήθεις χαρακτήρες που λυμαίνονται τις συναθροίσεις μας, με περνάνε κορδέλα για το θέμα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

στον πειραιά μέρα μεσημέρι σε διασταύρωση τίγκα στην κίνηση μπλοκαρισμένη μου τράβηξε κουμπούρι ο άλλος μέσα από τον κόρφο του...
    εγκληματόφατσα φαινόταν και είχε και ένα τσόλι δίπλα του που του φώναζε "αστον, πάμε να φύγουμε..." και τον τράβαγε από τη φανέλα.
    Αν και θα ήθελα να ήξερα αν είναι πανηγυρτζίδικο ή αληθινό το σίδερο, δεν έκατσα να το μάθω....

εντιτ: μα ακόμα δεν το χω χωνέψει... να τραβήξεις το σίδερο για ένα τσαμπουκά σε φανάρι ρε ξεφτυλισμένε άντρα?

εντιτ2: γύρω γύρω μόκο τουμπεκί. κανείς δεν ασχολήθηκε....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    οι ξεφτυλισμένοι μόνο τραβάνε κέρατα ρε συ
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Πώς από ένα φλας καταλήξαμε να συζητάμε για τις 50 αποχρώσεις του γκρι "2001 summer edition" και για drive by μανούρα στον Πειραιά, με ξεπερνάει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από papafontas Προβολή μηνύματος
    Πώς από ένα φλας καταλήξαμε να συζητάμε για τις 50 αποχρώσεις του γκρι "2001 summer edition" και για drive by μανούρα στον Πειραιά, με ξεπερνάει.
    επειδή "γύρισε" στα "ζοριλίκια" το νήμα...
    δεν γράφω συχνά προσωπικά βιώματα αλλά το συγκεκριμένο νομίζω δίνει άλλο νόημα στο "προσοχή εκεί έξω"...
    αν είμαι οφ τοπικ ας διαγραφεί το δικό μου...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Με την ίδια λογική που κάνεις τσαμπουκά στο φανάρι βγάζει και αυτός κουμπουρι. Ο καθένας με τη λογική του. Λόγω του ότι ανήκω στους ώρες περιφέροντες στη πόλη, έχω φτάσει στο σημείο να μη με νοιάζει. Αν με ενοχλεί κάτι το αποφεύγω και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Αυτός ο Πειραιάς έχει πολλά φρούτα τελικά, εκτός από ψαράκια.

Χτες, κόκκινο φανάρι εκεί που βρίσκει η Καραολή & Δημητρίου την Εθνικής Αντιστάσεως. Μπροστά μοιράζουν λεφτά, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά είναι τρεις λωρίδες σταματημένες. Φυσικά έχουν κλείσει και την διασταύρωση τα γλυκά μου γιατί εκεί στο λιμάνι όλα στα παπάκια μας. Πράσινο. Υπάρχει ένας μικρός διάδρομος ζιγκ ζαγκ χώνομαι και εκεί που έχω περάσει σχεδόν ακούω ένα ανησυχητικό πρόσεχε από δίπλα (όχι δεν μιλάει συνήθως και ευτυχώς γιατί θα το είχα κάνει το αυτοκίνητο για πέταμα) και βλέπω ταρίφα με το υπ' αριθμ. Τ@@-3300 mercedes που έχει φύγει με πολύ κόκκινο και πάει καρφί να στρίψει στο ίδιο κομμάτι δρόμου που είμαι... Τιμόνι δεξιά, φρένα, abs, γλιτώνω στο τσακ και το κίτρινο σκυλί και το πεζοδρόμιο. Κατεβάζω παράθυρο, ρίχνω ένα γαμοσταύριδο για όλο το γεναλογικό του, πάω να ξεκινήσω και φεύγει ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ να μπει μπροστά. Ξανά φρένα, ρίχνω δεύτερο ευχολόγιο, κατεβάζει το παράθυρο, ο πελάτης γελάει, κάτι είπε αλλά δεν το άκουσα πάνω από τις δικές μου φωνές, φεύγω, σταματάω στο κόκκινο με την Γούναρη, δεν έχει χώρο να πάει πουθενά και αναγκαστικά περιμένει. Πράσινο. Βγαίνουμε Γούναρη εγώ πάω δεξιά να στρίψω για λιμάνι, ο μαλάκας μένει αριστερά και περνάει το επόμενο κόκκινο πάλι και στρίβει Τσαμαδού. Ο μαλάκας είναι ανίκητος, τόσο απλά. Και καλά κουράγια σε όσους τον βρουν στο δρόμο τους...

Αυτό που με ανησυχεί τώρα είναι η πληθώρα των υπέροχων εμπειριών στο φόρουμ από τα μέρη εκείνα...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το "για να μην ξεχνιωμαστε" Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 18:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •