απο την στιγμη που πηρε σκελετο 99,999% παει για ολική. θεωρείτε ασυμφορη η επισκευή κτλπ κτλπ
απο την στιγμη που πηρε σκελετο 99,999% παει για ολική. θεωρείτε ασυμφορη η επισκευή κτλπ κτλπ
Όχι, στο δικό μου θέμα είχε κάνει δήλωση θετική ο άλλος,κανονικά.Είχα και εξτρά δικηγόρο πέρα της ασφαλιστικής μου. Γιατί αυτοί με δείνανε 500€ για μηχανή και εξοπλισμό όλα,που είχαν καταστραφεί. Το μηχανάκι τότε κόστιζε μέση τιμή στα 1600€ άσχετα αν το δικό μου ήταν πιο "καθαρό" και τα έβρισκες και με 1900€.
Τέλος πάντων,αυτό είναι και εν μέρη off-topic.
ευχαριστουμε ολους για τις απαντησεις και για την κουβεντα που εχετε ανοιξει , δεν ειναι off-topic . μαθαινουμε πραγματα που δεν τα ξεραμε .
οποιος εχει καποιον δικηγορο που ασχολειται με τροχαια ατυχηματα ας στειλει κανενα π.μ. Ευχαριστω .
Δηλαδή σορρυ κιολας…όλα τα SR κάνουν το ίδιο? Το ίδιο είναι ένα παρτάλι με ένα πένα μηχανάκι?
Από αξεσουάρ? Δηλαδή αμα προσέχεις το μηχανάκι σου και γίνει η στραβή, είσαι και χαμένος που το πρόσεχες ….
Και κάτι άλλο πρέπει να παίζει περά από το άρθρα νόμων που ανέφεραν παραπάνω…
Ας μας πει κανένας δικηγόρος…
Κατ αρχήν περαστικά στον φίλο σου!!
Κρίμα για το SR , και ηταν και σε πολύ καλή κατάσταση.
Φαντάζομαι οτι τσακισε κατω απο το κούτελο όπως είχε γίνει παλιότερα και σε αλλο που ξέρω. Το οτι εχει ζεστό λάδι μεσα εχει να κάνει.
Αν επιτρέπεται πλέον αλλαγή σκελετού απο το υπουργείο, τότε φτιάχνεται με αλλον σκελετό, αλλά θα σας συμβούλευα να μην προσπαθήσετε να τον ισιώσετε τον δικό του σε αυτό το σημείο, δεν αξίζει και μπορεί να ξανανοίξει με μια ψιλή.
Τωρα το αν θα το πληρώσει η ασφαλιστική δεν το ξέρω, ειναι αλλουνού παπα ευαγγέλιο.
Παλιότερα υπήρχαν SR στην αγορά, αν ο φιλος θελει να το φτιάξει ας περιμένει να βρεί να πάρει ενα αθλιο αλλά με πινακίδα και τελη πληρωμένα και να χρησιμοποιήσει τον σκελετό και μονο.
Πρόσφατα η παρέα μας πήρε αλλο ενα SR500 που ψάχναμε καιρό. Υπόμονή.
Επισης ευκαιρία να παρει 500, καμμία σχέση με το 400.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957