Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 71

Θέμα: Μη βαρατε !!! Πρωτη μηχανη μεγαλου κυβισμου .

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pirpinick Προβολή μηνύματος
    Σε καμια περιπτωση δεν αφηνεις τον εαυτο σου εκτος οριων , ο οποιος αφηνεται ευκολοτερα οταν δεν εχεις πειρα,
    Όχι δεν αφήνεσαι ευκολότερα όταν δεν έχεις πείρα, αφήνεσαι όταν νομίζεις ότι ξέρεις. Οι πιο έμπειροι από εμάς που γράφουμε εδώ μέσα, αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα και απ' τα όριά μας είναι τον τρόπο να μένουμε μακρυά απ' αυτά. Καμία απ' τις δύο δε θα σε βοηθήσει να μείνεις μακριά από οριακές καταστάσεις. Και οι δύο μηχανές τελειώνουν τις ευθείες πολύ πιο γρήγορα απ' ότι νομίζεις και όταν η στροφή σε πλησιάσει με μεγαλύτερη ταχύτητα απ' ότι περίμενες, το στρίψιμο ή το φρενάρισμα δεν μπορείς να το αφήσεις στην μηχανή, όπως κάνεις με ένα αμάξι, πρέπει να συμμετέχεις ενεργά. Αλλά στα όρια μπορείς να φτάσεις όχι μόνο επειδή το θέλησες ή επειδή ξεχάστηκες με το γκάζι ανοιχτό αλλά επειδή το θέλησε κάποιος άλλος.

Απλα δε θελω να ξεκινησω με 250, να το πουλαω, να παω σε 400αρι να το βαριεμαι , να πηγαινω σε 600αρι και ουτω καθεξης και να ειμαι σε φαση πουλάω, αγοραζω , ανταλλαζω ολη την ωρα.
    Tο ιδανικό δεν είναι εφικτό και με σύνεση δεν θα έχεις πρόβλημα να πάρεις όποιο απ' τα δύο θέλεις. Σύνεση που πρέπει να δείξεις όχι στην αρχή (γιατί τότε θα το κάνεις) αλλά στη συνέχεια. (θα βαρεθείς να το διαβάζεις αυτό γιατί κάτι παραπάνω ξέρουμε)

Μια γνωμη ζητησα ο χριστιανος και ξεκινησατε να με <<μαλωνετε>> .
    Ένα δίκιο το έχεις εδώ. Sorry για το off topic.

Όταν βλέπεις να μην είμαστε κατηγορηματικοί υπέρ του ενός ή του άλλου, τότε και να δυο μηχανάκια είναι καλά.

Δε μας είπες ποια γουστάρεις να να βλέπεις περισσότερο στην αυλή σου!
    Sent from me using a computer.

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Μαν...μεγάλες βόλτες από Κίσσαμο;
    Γυμνό το ένα, γυμνό και το άλλο, κλάιν μάιν, καμία διαφορά εκ της αεροδυναμικής καλύψεως βεβαίως βεβαίως.

Ναι, σε ανοικτό δρόμο (δηλαδή μια Κυριακή πρωί...μετά τον Οκτώβριο, αρχές Νοέμβρη...παρέα με τετρακύλινδρους ή 1000αρηδες για 5-10 χιλιόμετρα)
    θα σου φανεί ψοφήμι ολκής. Θα γελάνε μαζί σου οι ρέγγες. Θα κλαίνε οι τουρίστες απο τα γέλια.
    You see the point?
    Αλλά ...μυαλό στο κεφάλι έχουμε είπαμε ε;

Σε όλα τα υπόλοιπα, τα άλογα του mt δεν θα είναι λίγα (πάντα είναι λίγα αλλά τέλος πάντων...)

Και κάτι που μου ήρθε, επειδή έγραψες για cbf.
    Μοναδικό σημείο που να προσέξεις, όταν σου έρθει το δίπλωμα και καβαλήσεις το mt,
    να δοκιμάσεις το abs. Κάπου που να είναι γυαλί (...έλα δεν θα δυσκολευτείς να βρείς).
    Το cbf έχει τα εξής δύο καλά:
    τρομερά φρένα
    και
    πολύ άνετη θέση για συνεπιβάτη (αν σε νοιάζει δηλαδή)
    Αυτά, κατά τα άλλα είναι μάπα
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Νταξ, την ποιότητα του cbf δεν θα την σύγκρινα ποτέ με τις κινεζιές που μας φλόμωσε η yamaha τελευταία.
    Προσωπική μου άποψη πάντα.

Νέο μέλος
    καλοριζικο οποιο και να παρεις,φροντισε ομως να εκπαιδευτης στην οδηγηση μοτοσυκλετας....μονο τοτε θα το απολαυσης πραγματικα.....

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες εμπειριες σας και φυσικα για τις απαντησεις σας. Μαλλον θα κυριαρχησει η λογικη απο το γουστο εκτος και αν παει στο τελος κατι στραβα και παρω κατι διαφορετικο απο τα 2
    Σε 2 βδομαδες θα ανεβω Αθηνα και θα τα δοκιμασω και σε οποιο αισθανομαι μεγαλυτερη σιγουρια-ανεση θα γινει και η τελικη επιλογη. Καμια καλη εκκλησια για να το ευλογησουμε ξερει κανεις ?

Σας ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες εμπειριες σας και φυσικα για τις απαντησεις σας. Μαλλον θα κυριαρχησει η λογικη απο το γουστο εκτος και αν παει στο τελος κατι στραβα και παρω κατι διαφορετικο απο τα 2
    Σε 2 βδομαδες θα ανεβω Αθηνα και θα τα δοκιμασω και σε οποιο αισθανομαι μεγαλυτερη σιγουρια-ανεση θα γινει και η τελικη επιλογη. Καμια καλη εκκλησια για να το ευλογησουμε ξερει κανεις ?
    Στειλε π.μ στο μελος Billymuse.
    Ειναι ο παπας του φορουμ

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Για φράτζες και εκκλησιαστικά θέματα στέλνεις σε μένα.
    Καλορίζικο ότι και να πάρεις και επειδή δν είσαι κανένας παρορμητικός πιτσιρικάς δοκίμασε και άλλα μηχανάκια αν μπορείς,
    βρες γνωστούς και ζήτα τους να τα καβαλήσεις λίγο(αν στα δώσουν φυσικά ) και δες θέση οδήγησης,βάρος,προστασία αέρα (αν και δε σε νοιάζει με
    αυτα που κοιτάς)..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Νέο μέλος
    Θα επισκευτω και τους 2 <<γνωστους>> του χωρου για μηχανες. (Τον Π.. και τον Β.. ) για να μη κανουμε και διαφημηση και μας μπλοκαρει κανενας αντμιν
    Ελπιζω να με αφησει να δοκιμασω κανα δυο, τρια τεσσερα , ολα τα μηχανακια που εχει για να αποφασισω
    Τελευταία τροποποίηση από pirpinick; 06/05/2015 στις 19:34.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Στειλε π.μ στο μελος Billymuse.
    Ειναι ο παπας του φορουμ
    Αχαχα... Τι μλκ είσαι!

Μαλλον θα κυριαρχησει η λογικη απο το γουστο ..
    Αυτό το ατόπημα μπορούμε μπορούμε να στο συγχωρήσουμε μόνο και μόνο επειδή είναι το πρώτο σου μηχανάκι. Διαφορετικά, εμένα τουλάχιστον θα με έβρισκες αντίθετο.
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    Γεια σας παιδια κατι αχρηστο τωρα εχω κ κατι αποριες γιαυτο γραφω
    Ειμαι 20 με διπλωμα 125 κ προσφατα βγηκε κ το απεριοριστο μου , οδηγουσα μια yamaha 250 2 χρονια τωρα και εχω παθει πλακα με το z750...
    Ειναι καθολου οικονομικο για τα κυβικα του? Κατι εχω διαβασει.. Λενε σε σχεση με τα αλλα στη κατηγορια οντως ειναι αλλα δεν πολυ πιστευω , ισως το αγορασω σε μεταχερισμενο... Μενω ροδο και λογικα απο αθηνα θα το παρω , ξερει κανεις πανω κατω ποσο χρημα θελει η μεταφορα του? Δεν μαρεσει να αγοραζω συνεχεια μηχανες ( να ανεβαινω σιγα σιγα κυβικα δλδ) οπως λεει και ο φιλος απο πανω γιαυτο και θελω z750 εφοσον μπορω ευκολα να το αγορασω , πολυ φθηνο και ποιοτικο.. Τι λετε? Ελπιζω να μην σας μπερδεψα.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Εγω θα σου ελεγα να παρεις οποιο σου αρεσει εσενα καλυτερα στο ''ματι'', στην εμφανιση...
    Το ειπες και μονος σου...εισαι 33 χρονων και οχι κανενα πιτσιρικι που θα παρει το μηχανακι για τελικες!
    Προσωπικα εγω, ειμαι υπερ του τετρακυλινδρου μοτερ...
    Καλως ηρθες!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Εγω θα σου ελεγα να παρεις οποιο σου αρεσει εσενα καλυτερα στο ''ματι'', στην εμφανιση...
    Το ειπες και μονος σου...εισαι 33 χρονων και οχι κανενα πιτσιρικι που θα παρει το μηχανακι για τελικες!
    Προσωπικα εγω, ειμαι υπερ του τετρακυλινδρου μοτερ...
    Καλως ηρθες!
    εσύ με το μαθουσάλα μη λες πολλά. ένα πήρες και ους ο Υπουργός Μεταφορών συνέζευξε, άνθρωπος μη χωριζέτω. Σε βλέπω στα 50 σου να λες "ρε φίλε ήθελα να το δώσω για ένα μοντελάκι 2030 αλλά ρε γαμώτο, για ψίχουλα θα μου το πάρουνε και το έχω στην πένα".

Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikolasaporodo Προβολή μηνύματος
    Γεια σας παιδια κατι αχρηστο τωρα εχω κ κατι αποριες γιαυτο γραφω
    Ειμαι 20 με διπλωμα 125 κ προσφατα βγηκε κ το απεριοριστο μου , οδηγουσα μια yamaha 250 2 χρονια τωρα και εχω παθει πλακα με το z750...
    Ειναι καθολου οικονομικο για τα κυβικα του? Κατι εχω διαβασει.. Λενε σε σχεση με τα αλλα στη κατηγορια οντως ειναι αλλα δεν πολυ πιστευω , ισως το αγορασω σε μεταχερισμενο... Μενω ροδο και λογικα απο αθηνα θα το παρω , ξερει κανεις πανω κατω ποσο χρημα θελει η μεταφορα του? Δεν μαρεσει να αγοραζω συνεχεια μηχανες ( να ανεβαινω σιγα σιγα κυβικα δλδ) οπως λεει και ο φιλος απο πανω γιαυτο και θελω z750 εφοσον μπορω ευκολα να το αγορασω , πολυ φθηνο και ποιοτικο.. Τι λετε? Ελπιζω να μην σας μπερδεψα.
    Το Ζ750 μεχρι το 2007 αν θυμαμαι καλα εβγαζε 110 αλογα, ενω το πιο καινουργιο 105...
    Σε ταχυτητα 130-150 σταθερο (για το μοντελο του 05 που ειχα οδηγησει) καιει 6,5/100

Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    εσύ με το μαθουσάλα μη λες πολλά. ένα πήρες και ους ο Υπουργός Μεταφορών συνέζευξε, άνθρωπος μη χωριζέτω. Σε βλέπω στα 50 σου να λες "ρε φίλε ήθελα να το δώσω για ένα μοντελάκι 2030 αλλά ρε γαμώτο, για ψίχουλα θα μου το πάρουνε και το έχω στην πένα".
    Φερε τα ευρω και παιρνω 1000αρι αυριο κιολας φιλαραακιι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    Φερε τα ευρω και παιρνω 1000αρι αυριο κιολας φιλαραακιι
    τα ίδια θα λες και στα 50 σου, εδώ θα είμαστε θα το δεις

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΚΟΥΤΕΡ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ
    από p@n@giwths στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2011, 07:41
  2. Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 08:29
  3. 45/15=3, μη βαράτε!
    από stako στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2006, 20:13
  4. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2005, 09:48
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2004, 13:23