Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 67

Θέμα: Αγορά: Tenere660 vs BMW g650 gs vs kawasaki 650 versys

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    πάντως με τοσα λ7 εχεις σκεψτεί να ψαχτείς για κάτι καλύτερο και μεταχειρισμένο απο αυτα που ανέφερες?
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Νέο μέλος
    3-4 φορές κάθε μήνα πατάω χώμα και ανηφορικό εδαφος.
    Τα ταξίδια που θέλω να κάνω είναι μέχρι τον Βολο απ όπου είμαι 2-3 φορές τον χρόνο καμιά κοντινή εξόρμηση και κανενα νησάκι το καλοκαίρι.
    Αν καταλήξω στο versys θα πάρω του 14 Μου αρέσει πιο πολυ.
    Αυτό που με προβληματίζει με τα versys Είναι οι Επιλογές σε αξεσουάρ και το ότι το μοντέλο έχει αλλάξει σχεδιασμό 3 φορές σε 7 Χρόνια όποτε και τα ανταλλακτικά θα είναι δυσκολότερα

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    versys

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    versys
    +1

Εκτός και αν σου αρέσει τόσο πολύ το τενερέ.
    Σε κάθε άλλη περίπτωση το versys είναι σωστότερη επιλογή για σένα.
    Sent from me using a computer.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Με αυτά τα χρήματα παίρνεις αρκετά πιο "μεγάλα" μηχανάκια. Πάντως το Versys θα σε περιορίσει αρκετά, ιδιαίτερα στα νησάκια που θα θες να πηγαίνεις στις "ψαγμένες" παραλίες και στο χώμα. Προσωπικά θα πήγαινα σε 650GS μιας και το είχα χρόνια και το θεωρώ ότι είναι το best value for money μηχανάκι για on off.

Μέχρι τα 130 θα σε πάει άνετα και η σέλα είναι για πασάδες. Επίσης φορτώνεται σα γάιδαρος και σίγουρα θα το πατάς καλά.
    Θα το βρεις θεωρώ σε αρκετά καλή τιμή και θα μείνουν και χρήματα στην άκρη.

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ παιδιά. Για μεγαλύτερα κυβικά δεν κοιτάω γιατί θέλω κάτι οικονομικό και εύχρηστο. Δεν βιάζομαι μέχρι να βρω καλή ευκαιρία

Παλαιό μέλος
    Μια παράμετρος που πρέπει να δεις είναι πόσο φορτώνεται το μηχανάκι. Νομίζω ότι το Βέρσυς δεν φορτώνεται πολύ εύκολα. Δες και την άνεση του συνεπιβάτη. Γενικά κάπου κερδίζεις στη ζωή και κάπου χάνεις, το Βέρσυς είναι μαζεμένο σε διαστάσεις.

Νομίζω κι εγώ ότι με τόσα χρήματα μπορείς να βάλεις και άλλες μηχανές στην αναζήτηση σου. Για να μην σου πω ότι σχεδόν με τα μισά πας για πολύ καλό μεταχειρισμένο.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Δε φορτώνεται και πολύ εύκολα?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1780682_10152170876499318_484398194_n.jpg 
Προβολές:	167 
Μέγεθος:	81,2 KB 
ID:	335444

Όνομα:	1907524_10153260975943571_7559270485409592204_n.jpg 
Προβολές:	166 
Μέγεθος:	98,7 KB 
ID:	335445

Όνομα:	11187799_10153342515086719_2896987639140893897_o.jpg 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	96,6 KB 
ID:	335446

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Specialized Προβολή μηνύματος
    Μια παράμετρος που πρέπει να δεις είναι πόσο φορτώνεται το μηχανάκι. Νομίζω ότι το Βέρσυς δεν φορτώνεται πολύ εύκολα. Δες και την άνεση του συνεπιβάτη. Γενικά κάπου κερδίζεις στη ζωή και κάπου χάνεις, το Βέρσυς είναι μαζεμένο σε διαστάσεις.

Νομίζω κι εγώ ότι με τόσα χρήματα μπορείς να βάλεις και άλλες μηχανές στην αναζήτηση σου. Για να μην σου πω ότι σχεδόν με τα μισά πας για πολύ καλό μεταχειρισμένο.
    Φορτώνεται ευκολα και οικονομικά, το ξέρω από πρώτο χέρι.

Για τον συνεπιβάτη υπάρχουν και καλύτερες επιλογές αλλά μια χαρά βολεύεται και στο versys με μεγαλύτερο μειονέκτημα για πολλούς η σέλα 2 επιπέδων.
    Sent from me using a computer.

O γυναικείος πληθυσμός πάντως συνήθως εγκρίνει το 2ο επίπεδο γιατί ρομαντζάρει το περιβάλλον ευκολότερα :P
    Μόνη περίπτωση να ακούσεις παράπονα είναι αν είσαι κάγκουρας και θες να ταξιδεύεις με 2ο άτομο με πάνω από 150 όπου εκεί τρώει πολύ αέρα και ορισμένες νιώθουν ανασφαλείς

Νέο μέλος

τι επιλογές δηλαδή? εκτός από vstrom και transalp.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Δεν είναι στα 600αρια, αλλά νομίζω είναι καλή μηχανή F800gs
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Φορτώνεται ευκολα και οικονομικά, το ξέρω από πρώτο χέρι.

Για τον συνεπιβάτη υπάρχουν και καλύτερες επιλογές αλλά μια χαρά βολεύεται και στο versys με μεγαλύτερο μειονέκτημα για πολλούς η σέλα 2 επιπέδων.

Να συμφωνήσω μαζί σας αλλά από τις φωτογραφίες που βλέπω, δεν νομίζω ότι ο συνεπιβάτης περνάει και πολύ καλά. Ειδικά στην πρώτη φωτογραφία, νομίζω ότι με τις βαλίτσες δεν θα έχει καθόλου χώρο για το πόδι του (της). Έχω τις ίδιες βαλίτσες σε Τρανσάλπ και δεν έχω πρόβλημα κανένα. Επίσης η θέση του συνεπιβάτη είναι αρκετά υπερυψωμένη. Αυτά τελικά επηρεάζουν και τον οδηγό. Το υποπλαίσιο μου φαίνεται (χωρίς να είμαι ειδήμων) λίγο αδύνατο για πολύ φόρτωμα.

Καλύτερα να δει ο ενδιαφερόμενος από κοντά και να οδηγήσει αυτό που σκέφτεται.

Από επιλογές σε άλλα μηχανάκια έχει πάρα πολλές. Εγώ για παράδειγμα αν δεν πήγαινα καθόλου χώμα (ή ελάχιστα) θα πήγαινα σε 600ρι τουριστικό (πχ CBF). Τα ίδια περίπου με το Βέρσυς πάει στο χώμα και καλύτερα στην άσφαλτο. Για λίγο χώμα θα πρότεινα το Τρανσάλπ (700). Πιστεύω ότι και το ΒMW θα είναι καλή λύση αν δεν θέλει μέσες ωριαίες πάνω από 120 για το μονοκύλινδρο και άνετα και πάνω από 120 για το δικύλινδρο (το απλό το οποίο βλέπω να ταιριάζει περισσότερο σε αυτά που θέλει ο φίλος, ελπίζω να είναι και αξιόπιστο). Σε κάθε περίπτωση, το χώμα (διάσχιση) είναι θέμα ελαστικού και χαμηλής ταχύτητας πρωτίστως.

Τέλος, το Γιαμάχα είναι πάρα πολύ καλό μηχανάκι. Το έχει φίλος Ιταλός και έχει γυρίσει με τουριστικούς ρυθμούς πολλά κράτη σε μεγάλα ταξίδια με τη φίλη του. Πάει πολύ καλύτερα από όλα στο χώμα, χάνει στην άσφαλτο σε ταχύτητα. Είναι πολύ ψηλό αλλά αν κατέχεις το άθλημα το κουλαντρίζεις. Δεν είναι και τόσο οικονομικό.
    Τελευταία τροποποίηση από Specialized; 10/05/2015 στις 16:20.

έχω βάλει δικάβαλα με μεγάλα σαμάρια στο versys και ο συνεπιβάτης δεν είχε κανένα θέμα με τα πόδια. μη σε ξεγελούν οι φωτογραφίες. τα μασπιέ είναι πιο μπροστά και δεν εμποδίζουν είτε βαλίτσες είτε σαμάρια

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Να συμφωνήσω μαζί σας αλλά από τις φωτογραφίες που βλέπω, δεν νομίζω ότι ο συνεπιβάτης περνάει και πολύ καλά. Ειδικά στην πρώτη φωτογραφία, νομίζω ότι με τις βαλίτσες δεν θα έχει καθόλου χώρο για το πόδι του (της).
    Στην τρίτη πάντως φωτογραφία δεν φαίνεται να υπάρχει καν χώρος για συνεπιβάτη. Σε "καθαρή" διαμόρφωση (εννοώ χωρίς βαλίτσες και σαμάρια) σίγουρα το F650GS έχει προβάδισμα από το Versys στο φόρτωμα στη σχάρα που διαθέτει, 1-2 φανατικούς της Kawasaki που τυγχάνει να γνωρίζω το καλοκοίταγαν όταν είχε πρωτοβγεί, έμειναν ενθουσιασμένοι από κινητήρα και στήσιμο, αλλά απογοητεύτηκαν από φόρτωμα και σέλα συνεπιβάτη και το απέρριψαν ως επιλογή.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια ΤΕΛΙΚΗ βοήθεια ... BMW F650 GS ή Transalp 650 ?
    από Themoukos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2013, 11:42
  2. BMW G650 Xchallenge vs KTM 690 Enduro
    από eurotreno2002 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2011, 15:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ