εγώ να πώ ότι σήμερα οι caprimoto έριξαν και άλλο τις τιμές;
Δισκόπλακα για το δικό μου 130€ μόνο.
εγώ να πώ ότι σήμερα οι caprimoto έριξαν και άλλο τις τιμές;
Δισκόπλακα για το δικό μου 130€ μόνο.
ναι, και είναι και πολύ γρήγοροι. οι δικές μου ήρθαν σε 3 μέρες....
για τις tsuboss το μόνο σχόλιο που έχω ακούσει από φίλο είναι ότι σε vstrom του στράβωσαν στους 3 μήνες... αλλά μπορεί να είναι περίπτωση!
ας τις φορέσει και κανένας ακόμα να έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Αφού είναι και ελληνικό προϊόν να το στηρίξουμε.
Δεν με άρεσε αυτό!..
Πάντως, σήμερα επικοινώνησα με Τσούμπο, έχει ετοιμοπαράδοτο ζευγάρι στα 180€ και λέω να τις πάρω αύριο και να τις βάλω.
Από caprimoto η αγορά ανεβαίνει στα 350€, πράγμα που μου δημιουργεί ένα μικρό ρίγος στη σπονδυλική στήλη...
Μετά την αντικατάσταση, θα ασχοληθώ λίγο με την ησυχία μου μήπως και η ζημιά είναι μικρή και επέμβει τόρνος, είδωμεν...
του ebay Οι περισσότερες δεν αντέχουν ούτε μήνα.
οι tsuboss ειναι εξαιρετικες και αψογη η εξυπηρετηση.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
εμενα ενας φιλοςπηρε απο ebay κ εχει κανει 20000χλμ κ δεν εχουν παθει τιποτα.τις ιδιες ακριβως τις πουλανε γερμανια 320
εγω ξερω να μην γινομαστε ακριβοι στα πιτουρα και φτηνοι στο αλευρι καλυτερα μεταχειρω μαμα παρα τα κινεζικα σκουπιδια σε καιρια αξεσουαρ ασφαλειας.
Καλύτερα κάτι σε galfer η braking με υψηλής να ποιάσουν και τόπο τα €.
Κάτι σε βούτυρο φέρνουν.....σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας ΜΗΝ παίρνετε κινεζιές. Άλλο να πάρεις φλασάκια μουράτα με 15 € το ζευγάρι που αν χαλάσουν ε, και τι έγινε και άλλο να πάρεις δισκόπλακες και στην κρίσιμη στιγμή του παρατεταμένου φρεναρίσματος ανάγκης που θα ανεβάσει τις θερμοκρασίες στα ύψη να τις δεις να γίνονται στραβοχυμένος λουκουμάς.... (συνήθως δεν προλαβαίνεις να τις δεις.....)
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου