Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 89

Θέμα: ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ 'H ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    σέναν όμορφο κόσμο ηθικό, αγγελικά πλασμένο...
    εμένα μούχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι κοστολογούν βάσει της αρχής "κόβω φάτσες".
    ναι κρινουν ότι ενας με παπι αστρα το φυσαει το χρημα ώστε να χρεωνουν 50 ευρω για "μιση ωρα δουλεια.."

η μπορουν οι μαστοροι γενικα να καταλαβαινουν ποιος από οσους μπαινουν στο μαγαζι τους είναι φορτωγκας και να του τα μασανε..

ελα τωρα... δε γινονται αυτά τα πραγματα... τουλάχιστον από σοβαρους μαστορους!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Τα ρεύματα των μοτοσικλετών πάντα κατέληγαν σε βαρειά φιλοσοφία.
    και ειδικα οι ηλεκτρολογοι μοτοσικλετων,την εχουν δει πυρηνικοι φυσικοι,εκπροσωποι τησ νασα,και μιλανε και φεροντε(και χρεωνουν) αναλογωσ.
    ο μονοσ που διεφερε λιγο ηταν ενασ στην λιοσιων,σχετικα κοντα στο δημαρχειο αθηνων,αλλα εφυγε και τον εχω χασει
    HOME ALONE

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει και η ελάχιστη χρέωση εργατοώρας να ξέρεις που περιλαμβάνει σε κόστος για μια επιχείρηση και αρκετά πράγματα που δεν αντιλαμβάνεσαι οτι πρέπει να χρεωθούν και μόνο που θα ανέβει στη ράμπα ένα μηχανάκι.
    Αν πάλι πιστεύεις οτι 50ευρώ είναι πολλά, μάθε τέχνη κι άστηνε.
    αν θεωρεισ 100 € την ωρα λογικη τιμη,συγγνωμη,αλλα δεν "ταχουμε" ολοι..υπαρχουν και ανεργοι,και αυτοι που παιρνουν 400 € το μηνα,ξερεισ.

οσο για την τεχνη,αν ειχα τα εργαλια να εισαι σιγουροσ οτι θα το εκανα μονοσ μου
    HOME ALONE

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Oυτε ο αρχιμηχανικος του Ροσι μπορει να μην ζηταει 50Ε την ωρα...για να αλλαξει πηνια σε παπι!!
    Φαντασου να του πας καμια μοτο μεγαλη...με εγκεφαλικο θα φυγεις!!
    Ψαξου κ θα βρεις κατι φιλε μου, τα χουνε τα 50αρικα για πετσετακια!!
    50 € την μιση ωρα φιλε μου,ζητανε
    HOME ALONE

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SNORLAX2 Προβολή μηνύματος
    και ειδικα οι ηλεκτρολογοι μοτοσικλετων,την εχουν δει πυρηνικοι φυσικοι,εκπροσωποι τησ νασα,και μιλανε και φεροντε(και χρεωνουν) αναλογωσ.
    ο μονοσ που διεφερε λιγο ηταν ενασ στην λιοσιων,σχετικα κοντα στο δημαρχειο αθηνων,αλλα εφυγε και τον εχω χασει
    Τον είχαν βγάλει στις ειδήσεις, τον προσέλαβε η ΝΑΣΑ τελικά...

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Mε το συμπάθιο, αλλά πήγες να ρωτήσεις και σε 2-3 άλλα συνεργεία? Δέν μπορεί να μην υπάρχουν άλλα εκεί τριγύρω! Άν σου πούν ίδια ή παρόμοια τιμή, τότε δεν υπάρχει λόγος για σύγχυση. Άν σου πούν πολύ λιγότερο, επέλεξε το συγκεκριμένο και φτιάχτο.

edit [για τον από πάν(ο)ω]

Συγχρονισμένο πστάρισμα συνονόματε
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Έχω ξαναπει ένα απλό παράδειγμα με τη δουλειά των συνεργείων.
    Αλλαγή τακάκια: Πόσο παίρνει; 5 λεπτά και πολλά λέω, τέσσερις βίδες και δυό ασφάλειες ας πούμε για τα μπροστινά δύο. Και τι σε χρεώνουν; Συνήθως τίποτα, ότι βγάλουν από το ανταλλακτικό. Όταν έμαθα να το κάνω σπίτι (σιγά τη δουλειά θα μου πεις αλλά τέλος πάντων δεν γεννήθηκα γνωρίζοντας) πρώτα έπλενα και καθάριζα καλά τα έμβολα, μετά τα έβαζα πίσω στη δαγκάνα, μετά τα τακάκια. Μπορεί και μισή ώρα δουλειά, πολύ βρώμα, μπόλικο σπρέι, οδοντόβουρτσα, γυαλοχαρτάκι έξτρα ψιλό κλπ. Σε συνεργείο δεν χρεώνουν μεν, δεν κάνουν και τη σωστή δουλειά δε, σπρώχνουν πίσω τα τακάκια βρώμικα και λερώνεται και το υγρό και χαλάνε και τα ορινγκ. Αν καθόταν ένας πάνω από το μηχανάκι για όλα αυτά θα ζητούσε δικαίως χρήματα, φαινομενικά για τέσσερις βίδες και δύο ασφάλειες. Οπότε κάπου σκέψου ότι ναι μεν σου φαίνεται μηδαμινή η εργασία, δεν είναι πάντα έτσι όμως και μερικές φορές παίρνεις ότι πληρώσεις.

Και όντως όπως λέει και το καλό παιδί από πάνω, πάρε δυο τρεις τιμές και σύγκρινε. Αφού η δουλειά είναι απλή, θεωρητικά θα βρεις και τον φτηνό που θέλεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος

edit [για τον από πάν(ο)ω]

Συγχρονισμένο πστάρισμα συνονόματε
    Για τα μεγάλα πνεύματα που συναντιούνται, θα έχεις ακούσει προφανώς...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ο καθένας με τις εμπειρίες του.
    Aκριβώς. Οι δικές μου δείχνουν πάντως ότι ωριαία επίσκεψη απόγευμα σε ιατρείο καθηγητή, διευθυντή κλινικής πανεπιστημιακού είναι 80€ (και με απόδειξη).
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Aκριβώς. Οι δικές μου δείχνουν πάντως ότι ωριαία επίσκεψη απόγευμα σε ιατρείο καθηγητή, διευθυντή κλινικής πανεπιστημιακού είναι 80€ (και με απόδειξη).
    Για τη διάγνωση-εξέταση. Για το χειρουργείο-επέμβαση όμως, ποιό είναι το κόστος?

Στους περισσότερους χώρους επισκευής/συντήρησης μοτό, η διάγνωση γίνεται δωρεάν, από το λίγο που ξέρω
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Οι χειρότεροι είναι οι γιατροί sos. Μεγάλη και καλή μπίζνα. Έχεις τον άνθρωπο σου άρρωστο. Καλείς γιατρό sos στο σπίτι. Διάγνωση:Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο.
    90 ευρώ η συμβουλή αντε και μια πίεση με καρδιογράφημα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    ρε παιδιά, ο μάστορας είναι μάστορας είτε είναι μηχανικός, ηλεκτρολόγος, υδραυλικός κλπ και ο γιατρός είναι γιατρός. η αμοιβή πρέπει να διαφέρει πως να το κάνουμε, εκτός κι αν είμαστε ΕΣΣΔ της σταλινικής εποχής. και μη μου πείτε να διαφέρει ναι, αλλά προς τα πάνω. σιγά μη φτάσουμε τώρα να συγκρίνουμε την εγχείριση ανοιχτής καρδιάς με την αλλαγή στα τακάκια, τα πηνία η δεν ξέρω γω τι άλλο. άσε που σε αστοχία υπάρχουν περιπτώσεις καταδίκης γιατρών και ο μάστορας δεν σου δίνει ούτε μέρα εγγύηση για την εργασία του εν αντιθέσει με το εξωτερικό.

παλιότερα θυμάμαι κάτι τιμοκαταλόγους (όχι ότι τους τηρούσαν) των συλλόγων τους, που προσδιόριζαν το κόστος σε κάθε εργασία. πλέον δεν τους βλέπω. και επίσης δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα βγάλει ο μάστορας και από το ανταλλακτικό. δεν μπορεί να τα θέλουν όλα δικά τους. και μη μου πείτε ότι και ο γιατρός βγάζει αν προωθεί κάποιο φάρμακο, γιατί εκεί είναι θεσμοθετημένα παράνομο και πέρα απ το σκάνδαλο που έχει κατά καιρούς δημοσιοποιηθεί, έχει καταδικαστεί και κόσμος.

ο "μάστορας" αν δεν είναι απόφοιτος του πολυτεχνείου δεν μπορεί να βγάζει €800 το 8ωρο και μαύρα σε 1 επάγγελμα που για να πάρεις άδεια εξασκήσεως απλώς απαντάς σε 1-2 σελίδες γελοίες ερωτήσεις.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τον μαστορα τον κανει ο πελατης
    1ον η ασχετοσυνη του
    2ον η ανεκτικοτητα του
    βεβαια κανεις δεν μπορει να ειναι σχετικος με τα παντα
    ομως ως καταναλωτες ειμαστε υποχρεωμενοι να κανουμε ερευνα αγορας

...... και επίσης δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα βγάλει ο μάστορας και από το ανταλλακτικό....
    βγαίνουμε εκτός θέματος αλλά....

ο μάστορας στο πουλάει στην τιμή που θα στο πουλήσει και η αντιπροσωπεία αν πας να το πάρεις εσύ....
    έτσι είναι το εμπόριο μπαγκοσμίως....
    πουτσ@@@@@@@@@

Αν δεν καθιερωθεί το στυλιάρι για την όποια μαλ@κία του όποιου μάστορα, άσπρη μέρα δεν θα δούμε.
    Τι έκανες; μαλ@κία; μου έφαγες τα φράγκα και δεν έκανες τίποτα; Φάε ένα στυλιάρι.
    Ε, την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτικός...

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητείται εξουσιοδοτημενο συνεργείο YAMAHA!!!
    από petridist στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 15:31
  2. Συνεργείο για άφρικα στην Σαλονίκη;
    από Stergios69 στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 23:50
  3. Συνεργειο...
    από noble στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2005, 11:45
  4. Μηχανικός/Συνεργείο για R1 '03