Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: νταραβέρια,αντικαταβολές και το κακό συναπάντημα.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    Γνώμη μου αν μπορείς απλά να κατέβεις λίγο την τιμή (αν σε παίρνει) για να μοιράσεις τη διαφορά και να πουληθούν τα πράγματα στην Αθήνα αντικαταβολές είναι τσαμπα λ7 αν στην κάνει ο αγοραστής , πίστεψέ με έχω χάσει μπόλικα από κάτι μαλάκες που απλά μου τρώγανε το χρόνο μου
    θα το πιστέψεις ότι μόνο ένα παλικάρι απο Αθήνα είχε καλέσει;;;αυτος νομίζω είχε φάει γερή στούκα και πιθανολογώ να το στειλε για σκραπ.
    όλοι οι άλλοι απο επαρχία.
    μέχρι και κάποιος που θα πήγαινε Κύπρο, αν θυμάμαι σωστα, είχε παρει.
    τσάκισαν όλες οι περιπτώσεις όμως για δικούς τους λόγους.
    στην τιμή ήμουν διαλλακτικός σε όσους με κάλεσαν.δεν έλεγα δηλαδή τόσα ακατέβατα κι αν σ'αρεσει.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    θα το πιστέψεις ότι μόνο ένα παλικάρι απο Αθήνα είχε καλέσει;;;αυτος νομίζω είχε φάει γερή στούκα και πιθανολογώ να το στειλε για σκραπ.
    όλοι οι άλλοι απο επαρχία.
    μέχρι και κάποιος που θα πήγαινε Κύπρο, αν θυμάμαι σωστα, είχε παρει.
    τσάκισαν όλες οι περιπτώσεις όμως για δικούς τους λόγους.
    στην τιμή ήμουν διαλλακτικός σε όσους με κάλεσαν.δεν έλεγα δηλαδή τόσα ακατέβατα κι αν σ'αρεσει.
    ε υπομονή και θα φύγουν στην τιμή που πρέπει και στην ώρα που πρέπει , η κρίση τα εχει σκίσει όλα

αλήθεια τι πουλάς ;;; γιατί τόση ώρα μιλάω στον αέρα

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    ε υπομονή και θα φύγουν στην τιμή που πρέπει και στην ώρα που πρέπει , η κρίση τα εχει σκίσει όλα

αλήθεια τι πουλάς ;;; γιατί τόση ώρα μιλάω στον αέρα
    τα μαμα μπροστινα απο το μηχανακι του

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    http://www.car.gr/parts/view/6166085/
    δεν ξερω αν επιτρέπονται τα λινκ αυτα. αν είναι ας σφαχτεί το ποστ

Ναι ρε συ,δεν έχω καμία βιασύνη.
    και την έρευνα μου έκανα σε τιμές πριν τα βάλω και τα πάντα.
    νομίζω ότι είναι τίμια η τιμή. τι λες κι εσύ που τα βλέπεις περισσότερο εκ των έσω;

εδιτ: την οποίααγγελία, ούτε καν θυμάμαι αν την εχω βάλει και εδώ στο φόρουμ
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Ένα δίκιο το έχεις και συ. Όντος δεν βγαίνουν εύκολα. Σε τέτοια περίπτωση όμως περισσότερο φόβο έχει ο αγοραστής, που δεν μπορεί να δει τι του έστειλες αν δεν πληρώσει πρώτα. Μπορεί να το ανοίξει και να δει μια χλαπάτσα μέσα και άντε να βρει το δίκιο του αν εσύ είσαι κάνα λαμόγιο. Και οι δυο πλευρές πάντως, πρέπει να γίνουν ψυχολόγοι και να καταλάβουν τον άλλον σε δυο τρία τηλεφωνήματα.
    Τελευταία τροποποίηση από GiorgosLa; 17/05/2015 στις 12:51.

http://www.car.gr/parts/view/6166085/
    δεν ξερω αν επιτρέπονται τα λινκ αυτα. αν είναι ας σφαχτεί το ποστ

Ναι ρε συ,δεν έχω καμία βιασύνη.
    και την έρευνα μου έκανα σε τιμές πριν τα βάλω και τα πάντα.
    νομίζω ότι είναι τίμια η τιμή. τι λες κι εσύ που τα βλέπεις περισσότερο εκ των έσω;
    νορμάλ μου φαίνεται , σε τελική αν πας και τα ζητήσεις μεμονωμένα σε μαγαζί με ανταλλακτικά θα σου πάει ο κούκος αηδόνι (μόνο η ζάντα με δισκόπλακες θα θες κανα 250άρι)

απλά είναι να κάτσει να τα ζητάει κάποιος που έχει ζημιά η κάνει καποιο πρότζεκτ τώρα σου λέω με την κρίση δεν υπάρχει ταβάνι και πάτωμα ότι θέλει ο καθένας ζητάει

Στο ebay γιατι τα σπρωχνεις αβιαστα;

Εχεις την εταιρεια (ebay) που σε προστατευει.....

Το καρ σου λεει βγαλτε τα ματια σας
    πουτσ@@@@@@@@@

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Υπάρχει η λυση του να στείλει ο αγοραστής τον κουριερ με τα λεφτα στο χέρι στον χώρο σου και να γίνει η συναλλαγή άμεσα.
    Το αυτό.
    Πληρώνει την κουριερ και στα δίνουν στο χέρι

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Στο ebay γιατι τα σπρωχνεις αβιαστα;

Εχεις την εταιρεια (ebay) που σε προστατευει.....

Το καρ σου λεει βγαλτε τα ματια σας
    Μα αφού το λέει ξεκάθαρα το car.
    Μην δίνεται προκαταβολές, αλλά πουλήστε ΟΟΟΟΟΟΤΙ θέλετε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    η αποσταση δυσκολευει τα πραγματα
    πρωτον μπαινουν στη μεση μεταφορικα τα οποια δεν αποφευγονται
    επειτα παιζουν πιθανοτητες λαμογιας απο αγοραστη ή πωλητη
    οπως δεν ησουν σιγουρος εσυ γι αυτον δεν ειναι κι αυτος για σενα
    κι αυτος ως αγοραστης ειναι πιο διστακτικος γιατι παει να δωσει ζεστο χρημα για κατι που ακομα κι αν το παραλαβει δεν ξερει σε τι κατασταση ειναι
    δεν νομιζω πως στην παρουσα φαση υπαρχει τροπος να διασφαλιστουν και οι δυο

ΣΙΩΠΗΛΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της apaleftos
    ωραία,χάρην συζητήσεως να δεχτώ ότι εγω ήμουν υπέρ το δέον καχύποπτος.
    το ύφος του υποψηφίου αγοραστή και στα γραπτά αλλά και απο τηλεφώνου, όσο και οι λειψές πληροφορίες που μου παρείχε, δεν λένε κάτι;
    Εκεί εμένα μου μπήκαν οι ψύλλοι στα αυτιά. γιατι αν αυτός για χ λόγο λάκιζε,εγω θα έχανα λεφτα απο το πουθενά.
    Οι προηγούμενοι ας πούμε που κάλεσαν,μου λέγανε διευθυνσεις τηλέφωνα τα πάντα όλα που χριεάζονται (κι ας μην έκατσε η αγορα).
    Χωρίς να μπορώ να σου πω αν έκανες καλά ή όχι...
    Το ύφος του εσύ το άκουσες/διάβασες και κρίνεις..

Όσο για λειψές πληροφορίες που λες, ίσως ο άνθρωπος όντως να μην μπορούσε να σου δώσει κάτι παραπάνω.
    Αυτό το λέω με σιγουριά, γιατί κι εγώ επαρχία μένω και ξέρω πολύ καλά ότι πολλά χωριά δεν έχουν διευθύνσεις.
    Κι εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση τα μόνα που θα μπορούσα να δώσω είναι ονοματεπώνυμο, χωριό, ΤΚ και τηλέφωνο.
    Όσο και να θέλω κάτι παραπάνω δεν υπάρχει!
    Α-μήχανος καβαλάρης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    σ'αυτη την περιπτωση (με τις αντικαταβολες) χαμενος μπορει να βγει ΜΟΝΟ ο αγοραστης...
    εχω παρει ετσι μεταχερισμενο προϊον απο ΕΛΤΑ και προτιμησα και εγω αντικαταβολη για να μπορεσω να τσεκαρω αν οντως ειναι οκ το πραγμα...

η πλακα ειναι οτι πηρα τα @@ μου στο ταχυδρομειο ζητωντας απλα να ανοιξουν το δεμα και να δω αν ειναι αυτο που αγοραζω ή εχει βαλει πετρες ο αλλος μεσα...
    μου απαντησαν οτι δεν ανοιγουν δεματα και δεν μπορω και εγω να το παρω στα χερια μου, εστω και για λιγο για να τσεκαρω, αν δεν πληρωσω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    σ'αυτη την περιπτωση (με τις αντικαταβολες) χαμενος μπορει να βγει ΜΟΝΟ ο αγοραστης...
    εχω παρει ετσι μεταχερισμενο προϊον απο ΕΛΤΑ και προτιμησα και εγω αντικαταβολη για να μπορεσω να τσεκαρω αν οντως ειναι οκ το πραγμα...

η πλακα ειναι οτι πηρα τα @@ μου στο ταχυδρομειο ζητωντας απλα να ανοιξουν το δεμα και να δω αν ειναι αυτο που αγοραζω ή εχει βαλει πετρες ο αλλος μεσα...
    μου απαντησαν οτι δεν ανοιγουν δεματα και δεν μπορω και εγω να το παρω στα χερια μου, εστω και για λιγο για να τσεκαρω, αν δεν πληρωσω...
    οχι ΜΟΝΟ... αν το κοστος αποστολής +αντικαταβολή ειναι 50€ και εσυ δεν δεχτείς να παρεις το δεμα ή δεν γουσταρεις ή ξεχασες ή το εκανες επιτηδες ο πωλητης για να ξανα παρει τα πραγματα του πισω πρεπει να πληρώσει 100€..

παντα προκαταβολή σε περίπτωση που πουλάτε. εδω σε εμπιστεύεται οτι δεν θα του στηλεις πετρες.
    καλη τυχη να μην πεσετε σε λαμογιο σε περίπτωση που αγοραζετε.

αν και το πιο ασφαλές που εχω καταλήξει ειναι χερι με χερι , μαρκαδορακι για τα πλαστα, σε κεντρικο σημειο και καπιος φιλος μαζι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Μάστορα δεν τα λες καλά, ή μάλλον τα λες μονόπαντα.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ο φίλος μας ο Γιάννης δε φοβήθηκε μην μπει νύχτα στο σπίτι του ο αγοραστής (ήταν και ξένος εδώ που τα λέμε) και τονε βιάσει.

Ούτε μην του φάει το δέμα και δεν του δώσει λεφτά.

Είπε ότι τον πονάει το 30άρι για την αποστολή, και πόσο μάλλον το 60άρι για την επιστροφή στην περίπτωση που ο άλλος απλά σκότωνε το χρόνο του/είδε ένα μπροστινό που του ψιλοάρεσε και δεν είχε τίποτα να χάσει με το να το παραγγείλει κι αν στην πορεία άλλαζε γνώμη στα @@ίδια του λουλούδια και πάει λέγοντας.

Αυτά τα πράγματα είναι λίγο και με το πώς τη μυρίζεσαι τη δουλειά.
    Αν κάτι του βρώμαγε καλά έκανε κι έριξε άκυρο.

Γνωστός μου που πούλαγε πάλι κάτι σε παρόμοια φάση, το έστειλε για αντικαταβολή κλπ κλπ, κι αφού είχε σαλπάρει το δέμα και είχε σκάσει το πρώτο 20άρι-30άρι-50άρι δε θυμάμαι πόσα ήτανε, του σκάει mail/τηλέφωνο από τον αγοραστή "Ναι... ξέρεις... να μωρέ.... τώρα που κοιτάω καλύτερα τις φωτογραφίες βλέπω ότι έχει κάποιες φθορές, και κάτι γρατζουνίτσες εδώ κι εκεί, και με τα πολλά κάνε ψαλίδι γερό από το ποσό που είχαμε συμφωνήσει, γιατί αλλιώς δεν πάω καν να παραλάβω οπότε χάνεις και το "Χ"άρι που έδωσες για να μου το στείλεις και πλερώνεις κι άλλα τόσα για να σου έρθει πίσω".

Κοινώς, κάτσε στο πούρο και μη μιλάς καθόλου.

Φυσικά επειδή για ένα κούτελο ζούμε και ένα όνομα σε ετούτη την κενωνία την άτιμη, ο υποψήφιος αγοραστής άκουσε τις Χριστοπαναγίες του κατά πώς του έπρεπε, και ο φίλος πλέρωσε τα πηγαινέλα του δέματος.

Δυστυχώς το car δεν είναι ebay.
    Αυτό που δεν ξέρω είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται κάπως η όλη η ιστορία μέσω paypal, το οποίο σε τέτοιες καταστάσεις κάνει το "διαιτητή".

Δε με ξέρεις δε σε ξέρω. Όμορφα.
    Φοβάμαι μη με κλάσεις και πληρώσω τα πηγαινέλα κερατιάτικα, φοβάσαι μη μου βάλεις προκαταβολή και την κλάψεις. Όμορφα.

Βάλε την προκαταβολή στο paypal το οποίο δε μου τη δίνει άμεσα στα χέρια μου αν δε δώσεις το οκ αλλά την κρατάει σαν 3ος, αλλά νιώθω κι εγώ μια σιγουριά ότι δε θα μου ρίξεις μπιστόλι στα καλά καθούμενα.

Παρέλαβες τα πράγματα όμορφα κι ωραία? Πληρώνεις την αντικαταβολή στο ταχυδρομείο ενημερώνουμε και το paypal ότι είμαστε φίλοι και μου δίνει τα λεφτά.
    Μου έπαιξες μπινιά και τα έστειλα τα πράγματα τσαμπέ και βερεσέ και χρεώθηκα τα βαπόρια? Κάνω αναφορά στο paypal να μου δώσει την προκαταβολή γιατί ξηγήθηκες πούστικα και τα βρίσκει το paypal με την πάρτη σου.

Ξέρω ότι αυτό γίνεται με το ebay γιατί ebay και paypal είναι ένα και το αυτό σχεδόν.
    Δεν ξέρω αν γίνεται στα καλά καθούμενα όπως προανέφερα.

Πάντως απ'όσο ξέρω paypal και ebay χωρίζουν τα τσανάκια τους όπου να'ναι.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 12:04
  2. Ο αισθητήρας της νεκράς και το κακό συναπάντημα...
    από odt στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2009, 09:29
  3. Μικρός ο τράκος, μικρό και το κακό
    από SnakeMJK στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2009, 21:34
  4. Θα το κανω, κι ας μου βγει και σε κακο..
    από FestoNero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF