Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 92

Θέμα: tubeless ελαστικό χάνει αέρα..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Κι υστερα ηρθαν οι μελισσες...

Καλα ρε κοπΕ'λια, δεν εχετε βαρεθει να αμολατε ψυχωφελιμα και σας ειναι τοσο δυσκολο να απαντησετε μια απλη ερωτηση;
    Η γεννηθηκατε γνωριζοντας τα ολα;
    Γιατι εαν ναι, ειμαι μεγας μαλακας που εμαθα στην πορεια, ρωτωντας.
    Εγω πάλι δηλώνω παντελώς άσχετος και για αυτόν ακριβώς τον λόγο προτείνω να το δει ένας μάστορας και οχι να παίζουμε με κατι τόσο σημαντικό για ενα 5ευρω ή και έστω για ένα 20ρικο

την απάντηση εξάλλου την έδωσες μόνος σου με το δεύτερο post σου :wave:

Οτι να'ναι.
    Αλλα εκ του αποτελεσματος μαζι σου.

Παλαιό μέλος
    Κι ηρθαν οι μελισσες....
    Με αυτο που μολις διαβασα, εχει δικιο ο γλαρος.

Αστο και παρτο με τα ποδια.
    Αν και ετσι, μαλλον επικινδυνος θα εισαι.
    Γιατί επικίνδυνος τι τραγικό μπορεί να συμβεί στα 10 χιλιόμετρα που κάνω να πάω στην δουλεία με ταχύτητες max 60 χιλιόμετρα ;θες να μου δανείσεις εσύ το μηχανάκι να είμαστε και οι δυο ασφαλείς ; Mακάρι να είχα τα λεφτά από τους καφέδες να τα ρίξω στην μηχανή ..αλλά δεν έχω τέτοιες πολυτέλειες .

George_Sp οκ σου ζητάω δανεικά..που να έρθω να τα πάρω ;

Αν ρωτας ακόμα γιατι, αυτό σε κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο.
    Και οχι. Το μηχανάκι μου σε επικινδυνα ατομακια δεν το δινω.
    Καλα 10χλμ/ημερα σου ευχομαι.

Over&out.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ChrisNt Προβολή μηνύματος
    Καλά με βλέπω να κυκλοφορώ με μια τρόμπα στο χέρι γιατί τα 20 ευρώπουλα δεν παίζουν αυτή την στιγμή και να βάλω μια μαλακία που δεν θα κρατήσει δεν έχει νόημα μιας και το λάστιχο είναι σε πολύ καλή κατάσταση ακόμα ..θα περιμένω μέχρι να έρθει Ιούνιος να πέσει παραδάκι για να γίνει σωστή δουλειά .
    αν το αφησεις τοσο να δουλευει με αυξομειώσεις της πιεσης ΔΕΝ θα συνεχισει να είναι σε καλη κατασταση για πολύ..
    μπορει να κανει τραυματισμούς στους ωμους εσωτερικα και μια ωραια πρωϊα εκει που πας χαλαρος και ωραιος (ειτε το εχεις φτιαξει ειτε όχι) να κανει ένα μπαμ, να σου ανοιξει και να σε στειλει αδιαβαστο... ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑ, η αλλιως μην καβαλας μεχρι να το φτιαξεις

Παλαιό μέλος
    Αν ρωτας ακόμα γιατι, αυτό σε κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο.
    Και οχι. Το μηχανάκι μου σε επικινδυνα ατομακια δεν το δινω.
    Καλα 10χλμ/ημερα σου ευχομαι.

Over&out.
    Είμαι άσχετος για αυτό ρωτάω .. εσύ πάλι που γνωρίζεις κάτι παραπάνω μπορείς να μου εξηγήσεις τι παίζει, αλλά προτιμάς τους χαρακτηρισμούς και το υφάκι χωρίς να σου έχω πει κάτι..όλοι έχουμε προβλήματα φίλε αλλά δεν ξεσπάμε στους άλλους .. βάρα κάναν σάκο του μπόξ ..εδώ είσαι παντελώς άσχετος ότι γνώση και να έχεις με αυτή την νοοτροπία.O mikes έδωσε μια απλή και λογική απάντηση η οποία άμεσα με κάνει να αναθεωρήσω τον τρόπο που σκέφτομαι και τον ευχαριστώ ..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Ρε φιλαράκι κυκλοφορείς με μηχανάκι που χάνει αέρα, δεν έχεις σκοπό να το πας στο μάστορα επειδή εμείς κάναμε μια ιντερνετοδιάγνωση και προσπαθείς τώρα να δείξεις ότι έχεις δίκιο, ότι καλά κάνεις, ότι είσαι δικαιολογημένος λόγο περιστάσεων και δεν ξέρω τι άλλο?

Και μας ρωτάς τι μπορεί να γίνει μέσα σε 10χλμ με λάστιχο που ξεφουσκώνει και ο ρυθμός που χάνει αέρα μπορεί να αλλάξει. Θέλεις να σου πω πως συμπεριφέρεται η μηχανή με 60 χλμ όταν η πίεση κατέβει κάτω από ένα σημείο?

Πήγαινε λοιπόν σε ένα μάστορα να δει μήπως χάνει από καμιά βαλβίδα γιατί αυτό θα στο φτιάξει δωρεάν.

Αν το λάστιχο είναι σε καλή κατάσταση όπως λες δεν θα χάνει από κανένα κορδόνι, αυτά χάνουν όταν το λάστιχο φθαρεί. Αλλιώς ίσως σου περάσει καινούριο κορδόνι με 5 ευρώ μέχρι να το φτιάξεις σωστά.
    Αν είχες χτυπήσει ζάντα θα το ήξερες και δε θα μας ρώταγες.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ρε φιλαράκι κυκλοφορείς με μηχανάκι που χάνει αέρα, δεν έχεις σκοπό να το πας στο μάστορα επειδή εμείς κάναμε μια ιντερνετοδιάγνωση και προσπαθείς τώρα να δείξεις ότι έχεις δίκιο, ότι καλά κάνεις, ότι είσαι δικαιολογημένος λόγο περιστάσεων και δεν ξέρω τι άλλο.

Και μας ρωτάς τι μπορεί να γίνει μέσα σε 10χλμ με λάστιχο που ξεφουσκώνει και ο ρυθμός που χάνει αέρα μπορεί να αλλάξει. Θέλεις να σου πω πως συμπεριφέρεται η μηχανή με 60 χλμ όταν η πίεση κατέβει κάτω από ένα σημείο?

Πήγαινε λοιπόν σε ένα μάστορα να δει μήπως χάνει από καμιά βαλβίδα γιατί αυτό θα στο φτιάξει δωρεάν.

Αν το λάστιχο είναι σε καλή κατάσταση όπως λες δεν θα χάνει από κανένα κορδόνι, αυτά χάνουν όταν το λάστιχο φθαρεί. Αλλιώς ίσως σου περάσει καινούριο κορδόνι με 5 ευρώ μέχρι να το φτιάξεις σωστά.
    Αν είχες χτυπήσει ζάντα θα το ήξερες και δε θα μας ρώταγες.
    Καμία σχέση ..δεν έχω ανάγκη να δείξω ότι έχω δίκιο γιατί προφανώς έχω άδικο. Απλά θεώρησα πως δεν είναι σημαντικό και μπορεί να περιμένει μιας και τώρα δεν έχω μια και πληρώνομαι τον άλλο μήνα..για ποιόν λόγο να κάτσω να απολογηθώ σε αγνώστους για την δική μου ασφάλεια ;;νομίζω πως καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι άτοπο.

Hηρεμήστε λίγο ρε παιδιά μια ερώτηση έκανα ως άσχετος και με φάγατε λάχανο..έλεος

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Όχι μωρέ δε σε φάγαμε λάχανο ούτε να απολογηθείς χρειάζεται. Εξ' άλλου και εκεί έξω τα βλέπουμε αυτά, δεν τα βλέπουμε μόνο μέσα στο φόρουμ, οπότε συνηθισμένοι είμαστε με τέτοιες πρακτικές λύσεις.

Απλά λες "ευχαριστώ για τις συμβουλές, βρίσκω υπερβολικές τις υποδείξεις, θα κάνω του κεφαλιού μου" και τελειώνει εκεί. Δεν ρωτάς τι μπορεί να γίνει σε αυτά τα 10χλμ, γιατί θα σου απαντήσουμε. Το έχουμε αυτό.

Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    μπορει να εχει σκισιματα και να ειναι ξερο το λαστιχο και να σε αφησει εκει που δεν το περιμενεις
    γιαυτο επιμενουν να πας να το δει καποιος σε βουλκανιζατερ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    2 σελιδες για ενα λαστιχο που ξεφουσκωνει και παει να γινει και τσαμπουκας;

και μετα κοροιδευουμε τις γκομενες για τα ψυχολογικα τους

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    2 σελιδες για ενα λαστιχο που ξεφουσκωνει και παει να γινει και τσαμπουκας;

και μετα κοροιδευουμε τις γκομενες για τα ψυχολογικα τους
    Άμα σου λέει ο άλλος
    "Που να δίνω μωρέ ένα ταληρο, έχω την τρόμπα ποδηλάτου μαζί"
    Περιμένεις να του πούμε μπράβο ή να το θεωρήσουμε φυσιολογικό;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οταν η ερωτηση ειναι ακυρη οι απαντησεις δεν μπορει να ειναι σοβαρες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Άμα σου λέει ο άλλος
    "Που να δίνω μωρέ ένα ταληρο, έχω την τρόμπα ποδηλάτου μαζί"
    Περιμένεις να του πούμε μπράβο ή να το θεωρήσουμε φυσιολογικό;
    Αν ήταν ένα τάλιρο κουτσά στραβά θα το έδινα ..αλλά για να γίνει σωστή δουλειά ο φίλος είπε πως χρειάζονται 20 ευρώ .Ούτε μπράβο να μου πεις ούτε να το θεωρήσεις φυσιολογικό , απλά να μου εξηγήσεις ότι σκέφτομαι λανθασμένα όπως έκανε ο mikes.Tόσο δύσκολο είναι να έχεις τον στοιχειώδη σεβασμό σε κάποιον που δεν γνωρίζεις ; προφανώς έχεις την ανάγκη να την πεις σε κάποιον για να νιώσεις ωραία ..( και απο το πρώτο σχόλιο σου φαίνεται αυτό ) τι να πει κανείς ..περαστικά σου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ChrisNt Προβολή μηνύματος
    (...) όταν το τσεκάρω με το χέρι ζουλιέται αρκετά το λάστιχο(...)
    Μέτρα την πίεση σ' ένα βενζινάδικο. Εφόσον "ζουλιέται" με το χέρι όπως γράφεις, μάλλον έχει πολύ λιγότερη πίεση από ότι νομίζεις.
    Think faster than you ride

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποσα χλμ κρατησε το δικο σου ελαστικο?
    από DrIoannis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2012, 10:48
  2. αερα στα λαστιχα cb400
    από sloumos στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2005, 11:18
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2004, 15:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε