Γιατί επικίνδυνος τι τραγικό μπορεί να συμβεί στα 10 χιλιόμετρα που κάνω να πάω στην δουλεία με ταχύτητες max 60 χιλιόμετρα ;θες να μου δανείσεις εσύ το μηχανάκι να είμαστε και οι δυο ασφαλείς ;Mακάρι να είχα τα λεφτά από τους καφέδες να τα ρίξω στην μηχανή ..αλλά δεν έχω τέτοιες πολυτέλειες .
George_Sp οκ σου ζητάω δανεικά..που να έρθω να τα πάρω ;![]()
Αν ρωτας ακόμα γιατι, αυτό σε κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο.
Και οχι. Το μηχανάκι μου σε επικινδυνα ατομακια δεν το δινω.
Καλα 10χλμ/ημερα σου ευχομαι.
Over&out.
αν το αφησεις τοσο να δουλευει με αυξομειώσεις της πιεσης ΔΕΝ θα συνεχισει να είναι σε καλη κατασταση για πολύ..
μπορει να κανει τραυματισμούς στους ωμους εσωτερικα και μια ωραια πρωϊα εκει που πας χαλαρος και ωραιος (ειτε το εχεις φτιαξει ειτε όχι) να κανει ένα μπαμ, να σου ανοιξει και να σε στειλει αδιαβαστο... ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑ, η αλλιως μην καβαλας μεχρι να το φτιαξεις
Είμαι άσχετος για αυτό ρωτάω .. εσύ πάλι που γνωρίζεις κάτι παραπάνω μπορείς να μου εξηγήσεις τι παίζει, αλλά προτιμάς τους χαρακτηρισμούς και το υφάκι χωρίς να σου έχω πει κάτι..όλοι έχουμε προβλήματα φίλε αλλά δεν ξεσπάμε στους άλλους .. βάρα κάναν σάκο του μπόξ ..εδώ είσαι παντελώς άσχετος ότι γνώση και να έχεις με αυτή την νοοτροπία.O mikes έδωσε μια απλή και λογική απάντηση η οποία άμεσα με κάνει να αναθεωρήσω τον τρόπο που σκέφτομαι και τον ευχαριστώ ..
Ρε φιλαράκι κυκλοφορείς με μηχανάκι που χάνει αέρα, δεν έχεις σκοπό να το πας στο μάστορα επειδή εμείς κάναμε μια ιντερνετοδιάγνωση και προσπαθείς τώρα να δείξεις ότι έχεις δίκιο, ότι καλά κάνεις, ότι είσαι δικαιολογημένος λόγο περιστάσεων και δεν ξέρω τι άλλο?
Και μας ρωτάς τι μπορεί να γίνει μέσα σε 10χλμ με λάστιχο που ξεφουσκώνει και ο ρυθμός που χάνει αέρα μπορεί να αλλάξει. Θέλεις να σου πω πως συμπεριφέρεται η μηχανή με 60 χλμ όταν η πίεση κατέβει κάτω από ένα σημείο?
Πήγαινε λοιπόν σε ένα μάστορα να δει μήπως χάνει από καμιά βαλβίδα γιατί αυτό θα στο φτιάξει δωρεάν.
Αν το λάστιχο είναι σε καλή κατάσταση όπως λες δεν θα χάνει από κανένα κορδόνι, αυτά χάνουν όταν το λάστιχο φθαρεί. Αλλιώς ίσως σου περάσει καινούριο κορδόνι με 5 ευρώ μέχρι να το φτιάξεις σωστά.
Αν είχες χτυπήσει ζάντα θα το ήξερες και δε θα μας ρώταγες.
Sent from me using a computer.
Καμία σχέση ..δεν έχω ανάγκη να δείξω ότι έχω δίκιο γιατί προφανώς έχω άδικο. Απλά θεώρησα πως δεν είναι σημαντικό και μπορεί να περιμένει μιας και τώρα δεν έχω μια και πληρώνομαι τον άλλο μήνα..για ποιόν λόγο να κάτσω να απολογηθώ σε αγνώστους για την δική μου ασφάλεια ;;νομίζω πως καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι άτοπο.
Hηρεμήστε λίγο ρε παιδιά μια ερώτηση έκανα ως άσχετος και με φάγατε λάχανο..έλεος![]()
Όχι μωρέ δε σε φάγαμε λάχανο ούτε να απολογηθείς χρειάζεται. Εξ' άλλου και εκεί έξω τα βλέπουμε αυτά, δεν τα βλέπουμε μόνο μέσα στο φόρουμ, οπότε συνηθισμένοι είμαστε με τέτοιες πρακτικές λύσεις.
Απλά λες "ευχαριστώ για τις συμβουλές, βρίσκω υπερβολικές τις υποδείξεις, θα κάνω του κεφαλιού μου" και τελειώνει εκεί. Δεν ρωτάς τι μπορεί να γίνει σε αυτά τα 10χλμ, γιατί θα σου απαντήσουμε. Το έχουμε αυτό.![]()
![]()
Sent from me using a computer.
μπορει να εχει σκισιματα και να ειναι ξερο το λαστιχο και να σε αφησει εκει που δεν το περιμενεις
γιαυτο επιμενουν να πας να το δει καποιος σε βουλκανιζατερ.
2 σελιδες για ενα λαστιχο που ξεφουσκωνει και παει να γινει και τσαμπουκας;
και μετα κοροιδευουμε τις γκομενες για τα ψυχολογικα τους![]()
οταν η ερωτηση ειναι ακυρη οι απαντησεις δεν μπορει να ειναι σοβαρες![]()
Αν ήταν ένα τάλιρο κουτσά στραβά θα το έδινα ..αλλά για να γίνει σωστή δουλειά ο φίλος είπε πως χρειάζονται 20 ευρώ .Ούτε μπράβο να μου πεις ούτε να το θεωρήσεις φυσιολογικό , απλά να μου εξηγήσεις ότι σκέφτομαι λανθασμένα όπως έκανε ο mikes.Tόσο δύσκολο είναι να έχεις τον στοιχειώδη σεβασμό σε κάποιον που δεν γνωρίζεις ; προφανώς έχεις την ανάγκη να την πεις σε κάποιον για να νιώσεις ωραία ..( και απο το πρώτο σχόλιο σου φαίνεται αυτό ) τι να πει κανείς ..περαστικά σου