Ευχαριστώ για τις απαντήσεις – προτάσεις. Έχω δει σε πολλά παρκινγκ ξενοδοχείων μηχανάκια, αλλά τώρα δεν ξέρω τι μ έπιασε. Ίσως είμαι όντος λίγο υπερβολικός.
μηπως υπερβαλουμε λιγο???
Quod me nutrit... me destruit.....
Ο μόνος λόγος που δικαιολογεί οτι υπερβάλλουμε είναι οτι πρόκειται για 2 μηχανές εκτός Αθήνας που θα μείνουν σε έναν σχετικά ελεγχόμενο χώρο για 1 βράδυ (σκάρτα 8-10ώρες).
Συνήθως η κλοπή γίνεται αφού η μηχανή σταμπαριστεί αρκετό καιρό και γίνει έρευνα από τα κλεφτρόνια για το ποιος-που-ποτε-ποση ωρα-κλπ.
Νομίζω δηλαδή οτι αφενός τσάμπα αγχώνονται τα παιδιά για 1 βράδυ σε ένα κλειστό πάρκινγκ, αφετέρου όμως σίγουρα δεν είναι σωστό να τα παρατήσουν και χύμα στο δρόμο ένα ολόκληρο βράδυ κάπου στο κέντρο της πρωτεύουσας.
ρε ζουζουνε, τοση ανταρα για ενα μπαντιτ και ενα σιμπιεφ; δηλαδη τωρα μην τρελαθουμε κιολας... οταν ερθεις με καμμια εμμεβου, καμμια μπιμοτα, ψαξου λιγο, ναι.
Ε πόση αντάρα ρε συ? Μια ερωτησούλα έκανα ο φουκαράς. Και είπα ευχαριστώ για να μην καταντήσει νταλτονική η ερώτηση, αλλά…!
Πάντως παρόλο που το είπα κι εγώ απ την αρχή ότι δεν είναι απ τα «ζηλευτά» μηχανάκια, το ζόρι αν γίνει η στραβή είναι το ίδιο. Ίσως και περισσότερο. Είναι θέμα τσέπης και όχι μάρκας. Τες πα. Όντος πήρε διάσταση μεγαλύτερη από ότι είναι.![]()
Μόνο μην γράψεις το parking που θα το πας και τη μάρκα της μοτοσυκλέτας. Τελικά καταφέραμε, όσα κλεφτρόνια μπαίνουν στο forum να ψάχνουν το μηχανάκι σου...![]()
Ναι ρε γμτ, που να βρεθεί cbf στα μέρη μας, περιμένει ο κλέφτης κανέναν πλούσιο Λαρισαίο να έρθει...![]()
Ασε το έξω απο έναν φουρνο τη νύχτα.Το πιο σωστό νομίζω είναι εξω απο ποτενομικό τμήμα.Ή που δεν θα γίνει τίποτα,ή την άλλη μέρα θα γελάει όλη η Ελλάδα με τη ποτενομία οπότε ίσως ευαισθητ..εβεσθητ...ευεσθιτ..κάνουν κάτι τέλος παντων.![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Εγκυκλοπαιδικά σας λέω ότι το μηχανάκι μου είναι ένα ροζ TDM με δίχτυ παραλλαγής και μοβ φωτάκια από κάτω που φέγγουν τον δρόμο σαν ντισκοτεκ. Θα κοιμηθώ στης φυλακές κορυδαλλού τελικά. Έχω ένα γνωστό εκεί και μου είπε ότι είναι ασφαλές. (Εκτός αν πέσουμε σε καμιά απόδραση, μου είπε) Οπότε δεν τίθεται θέμα…. Ουφφφ!!!
Το έσωσα???![]()
![]()
Ξέρω κάποιους που παρκάρουν «χύμα» στο πεζοδρόμιο για χρόνια, να τα τρώει η βροχή και το κρύο ένα πράγμα, με κουλούρα στη ρόδα και κανα disc lock. Ενώ άλλα τα σηκώνουν μέσα από πυλωτή, αυλή ή υπόγειο κλειστό γκαράζ. Πρέπει να έχουν κάνει μέρες παρακολούθηση οι οργανωμένοι για να κάνουν μια μεγάλη δουλειά, αλλιώς θα πρόκειται για ψιλικατζήδες.
Παρκάρεις έξω από τη Βουλή, βρίσκεις έναν αστυνομικό και του λες ότι θέλεις να κάνεις μοτοπορεία διαμαρτυρίας, καπάκι παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς την Πρόεδρο της Βουλής (και την ιδιοκτήτρια να ζητήσεις το ίδιο είναι) και της καταγγέλεις ότι θες να επιδώσεις ψήφισμα διαμαρτυρίας και ο αστυνομικός σε παρεμπόδισε. Θα μείνει εκεί να στη φυλάει σαν ντόπερμαν όλη νύχτα (απλά αν είσαι λίγο φιλάνθρωπος πάρε κανένα λεξοτανίλ για τον καημένο τον ένστολο για να την αντέξει...).