Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Υπάρχει ασφαλές παρκινγκ στην Αθήνα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Οχι δεν υπάρχει.Θα πεθάνουμε όλοι.
    Εσύ μη μιλάς. Από σένα ξεκίνησε όλο το άγχος που μ έπιασε.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις – προτάσεις. Έχω δει σε πολλά παρκινγκ ξενοδοχείων μηχανάκια, αλλά τώρα δεν ξέρω τι μ έπιασε. Ίσως είμαι όντος λίγο υπερβολικός.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    πας σβελτα εξω απο την αμερικανικη πρεσβεια το παρκαρεις και φευγεις τρεχοντας
    σε χρονο 0 εχουν μαζευτει ασφαλεια, αντιτρομοκρατικη και πυροτεχνουργοι στη μαζευουν με γερανο προσεκτικα για να μην αλλοιωθουν τυχον στοιχεια και στην πανε στα υπογεια της ΓΑΔΑ
    την παραλαμβανεις απο εκει οποτε θες πληρωνοντας απλα το προστιμο για παρανομη σταθμευση
    αφού πας μια βόλτα από γκουαντάναμο πρώτα με συνοπτικές διαδικασίες... εκεί μετά από μερικούς μήνες θα καταλάβουν τι μέρος του λόγου είσαι και γυρνάς να πάρεις τη μηχανή :P

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    μηπως υπερβαλουμε λιγο???
    Quod me nutrit... me destruit.....

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Ο μόνος λόγος που δικαιολογεί οτι υπερβάλλουμε είναι οτι πρόκειται για 2 μηχανές εκτός Αθήνας που θα μείνουν σε έναν σχετικά ελεγχόμενο χώρο για 1 βράδυ (σκάρτα 8-10ώρες).
    Συνήθως η κλοπή γίνεται αφού η μηχανή σταμπαριστεί αρκετό καιρό και γίνει έρευνα από τα κλεφτρόνια για το ποιος-που-ποτε-ποση ωρα-κλπ.
    Νομίζω δηλαδή οτι αφενός τσάμπα αγχώνονται τα παιδιά για 1 βράδυ σε ένα κλειστό πάρκινγκ, αφετέρου όμως σίγουρα δεν είναι σωστό να τα παρατήσουν και χύμα στο δρόμο ένα ολόκληρο βράδυ κάπου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

ρε ζουζουνε, τοση ανταρα για ενα μπαντιτ και ενα σιμπιεφ; δηλαδη τωρα μην τρελαθουμε κιολας... οταν ερθεις με καμμια εμμεβου, καμμια μπιμοτα, ψαξου λιγο, ναι.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiorgosLa Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις – προτάσεις. Έχω δει σε πολλά παρκινγκ ξενοδοχείων μηχανάκια, αλλά τώρα δεν ξέρω τι μ έπιασε. Ίσως είμαι όντος λίγο υπερβολικός.
    Αν είναι να μείνεις σε ξενοδοχείο τσάμπα νομίζω αγχώνεσαι.

Αν έχει πάρκιγνκ στο οποίο βλέπει η ρεσεψιόν, λες στο ρεσεψιονίστα που θα κάνει τη νυχτερινή βάρδια να "έχει το νου του έξω".

Αλλιώς κοιμηθείτε με βάρδιες και βαράτε σκοπιά να τα φυλάτε, τί να πω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ρε ζουζουνε, τοση ανταρα για ενα μπαντιτ και ενα σιμπιεφ; δηλαδη τωρα μην τρελαθουμε κιολας... οταν ερθεις με καμμια εμμεβου, καμμια μπιμοτα, ψαξου λιγο, ναι.
    Ε πόση αντάρα ρε συ? Μια ερωτησούλα έκανα ο φουκαράς. Και είπα ευχαριστώ για να μην καταντήσει νταλτονική η ερώτηση, αλλά…!
    Πάντως παρόλο που το είπα κι εγώ απ την αρχή ότι δεν είναι απ τα «ζηλευτά» μηχανάκια, το ζόρι αν γίνει η στραβή είναι το ίδιο. Ίσως και περισσότερο. Είναι θέμα τσέπης και όχι μάρκας. Τες πα. Όντος πήρε διάσταση μεγαλύτερη από ότι είναι.

Μόνο μην γράψεις το parking που θα το πας και τη μάρκα της μοτοσυκλέτας. Τελικά καταφέραμε, όσα κλεφτρόνια μπαίνουν στο forum να ψάχνουν το μηχανάκι σου...

Ναι ρε γμτ, που να βρεθεί cbf στα μέρη μας, περιμένει ο κλέφτης κανέναν πλούσιο Λαρισαίο να έρθει...

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Ασε το έξω απο έναν φουρνο τη νύχτα.Το πιο σωστό νομίζω είναι εξω απο ποτενομικό τμήμα.Ή που δεν θα γίνει τίποτα,ή την άλλη μέρα θα γελάει όλη η Ελλάδα με τη ποτενομία οπότε ίσως ευαισθητ..εβεσθητ...ευεσθιτ..κάνουν κάτι τέλος παντων.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Μόνο μην γράψεις το parking που θα το πας και τη μάρκα της μοτοσυκλέτας. Τελικά καταφέραμε, όσα κλεφτρόνια μπαίνουν στο forum να ψάχνουν το μηχανάκι σου...

Εγκυκλοπαιδικά σας λέω ότι το μηχανάκι μου είναι ένα ροζ TDM με δίχτυ παραλλαγής και μοβ φωτάκια από κάτω που φέγγουν τον δρόμο σαν ντισκοτεκ. Θα κοιμηθώ στης φυλακές κορυδαλλού τελικά. Έχω ένα γνωστό εκεί και μου είπε ότι είναι ασφαλές. (Εκτός αν πέσουμε σε καμιά απόδραση, μου είπε) Οπότε δεν τίθεται θέμα…. Ουφφφ!!!

Το έσωσα???

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Ξέρω κάποιους που παρκάρουν «χύμα» στο πεζοδρόμιο για χρόνια, να τα τρώει η βροχή και το κρύο ένα πράγμα, με κουλούρα στη ρόδα και κανα disc lock. Ενώ άλλα τα σηκώνουν μέσα από πυλωτή, αυλή ή υπόγειο κλειστό γκαράζ. Πρέπει να έχουν κάνει μέρες παρακολούθηση οι οργανωμένοι για να κάνουν μια μεγάλη δουλειά, αλλιώς θα πρόκειται για ψιλικατζήδες.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παρκάρεις έξω από τη Βουλή, βρίσκεις έναν αστυνομικό και του λες ότι θέλεις να κάνεις μοτοπορεία διαμαρτυρίας, καπάκι παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς την Πρόεδρο της Βουλής (και την ιδιοκτήτρια να ζητήσεις το ίδιο είναι) και της καταγγέλεις ότι θες να επιδώσεις ψήφισμα διαμαρτυρίας και ο αστυνομικός σε παρεμπόδισε. Θα μείνει εκεί να στη φυλάει σαν ντόπερμαν όλη νύχτα (απλά αν είσαι λίγο φιλάνθρωπος πάρε κανένα λεξοτανίλ για τον καημένο τον ένστολο για να την αντέξει...).

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Ασε το έξω απο έναν φουρνο τη νύχτα.Το πιο σωστό νομίζω είναι εξω απο ποτενομικό τμήμα.Ή που δεν θα γίνει τίποτα,ή την άλλη μέρα θα γελάει όλη η Ελλάδα με τη ποτενομία οπότε ίσως ευαισθητ..εβεσθητ...ευεσθιτ..κάνουν κάτι τέλος παντων.
    Ξέρω πολλούς που όταν φεύγουν διακοπές / ταξίδια κλπ χωρίς την μότο.
    Την παρκάρουν με συνεννόηση έξω από αστυνομικά τμήματα.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Water Wetter στην αθηνα
    από ea6gka στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 23:20
  2. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2005, 09:56
  3. πόσοι εχουμε μείνει στην αθήνα???
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2005, 06:12