Χαμπάρι δεν πήρες τι σΕ λενε οι αποπάνω, εεε...???![]()
Χαμπάρι δεν πήρες τι σΕ λενε οι αποπάνω, εεε...???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R
Θελετε να μου πέιτε οτι αυτοι που φτιάχνουν τα σωλινάκια και τα φιλτρα δέν ξέρουν οτι η χρήση τους είναι για σημεία με κραδασμούς και θερμοκρασίες και τα φτιάχνουν εβάλοτα σε αυτα τα 2?
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R
ξεχασα να αναφέρω και οτι είναι υπο πίεση.εκτος κραδασμούς και θερμοκρασίες.
μπορεις να το κανεις ανετα.
δεν θα παθει τπτ.
αλλα γιατι να το κανεις?
αν παθει ειναι αρκετα επικινδυνο οποτε-ακομα και με μικρο ρισκο-δεν αξιζει.
Γιατι εγώ έχω γενικά πρόβλημα με το μπέκ μου, έχει βουλώσει 3 φορές μέχρι τώρα γιατί το φίλτρο αντλίας που έχω είναι πίτα στη βρόμα (για διάφορους λόγους) τώρα είναι καθαρό και δουλευει καλά αλλά σε 5-10.000 χιλιόμετρα δέν ξερω πού θα μέ αφήσει πάλι να αλλάξω φίλτρο τρόμπας δέν παίζει πάει μαζί μαζί με την τρόμπα που είναι πανάκριβα..Οτα λέω βούλωσε το ενωώ κανονικά δέν δολυλευε η μηχανή οχι απλά έκανε μπουκόματα.
Και το παιδι που ξεκίνησε το πόστ απο οτι κατάλαβα θέλει να το κάνει για δικούς του λόγους.
Εγω προσωπικά θα το κάνω,λόγο δουλειάς όμος δέν έχω το χρόνο να ασχολιθώ τώρα,όταν τον βρώ θα ανεβάσω φώτο.
Εγω δεν εχω τετοιο σοβαρο θεμα οπως εσυ,προληπτικα σκεφτομαι να το κανω!Α Κ ΔΕ ν ομως ερχομουν στην θεση σου θα εκανα αυτο που σου γραφω παραπανω γιατι κ η αλλαγη αντλιας με φιλτρο βενζινης ειναι πανακριβη
αν χρειαζοταν επιπλεον φιλτρο θα το ειχε βαλει ο κατασκευαστης
το γραμμης που λετε δεν προστατευει αντλια και φιλτρο
το μαμισιο θα χρειαστει καποτε αλλαγη ετσι κι αλλιως και θα γινει προφανως οταν τα φτυσει η αντλια εφοσον δεν πουλιεται χωρια
τα μπεκ δεν μπουκωνουν ετσι ευκολα
Η αντλία βενζήνης του χτ δουλευει σε πίεση . 24 kg/cm ή, 46.1 psi αυτό εδώ το σωλινάκι http://www.diadromi.com.gr/index.php...&productId=348 σηκώνει πίεση 300psi Οπότε απέχουμε πάρα πολύ απο την καταστροφή του σωλήνα λόγο πίεσης με ένα φίλτρο πίεσης αντίστοιχο και με 4 σφιχτιράκια ειμαστε οχι απλα κομπλέ..
Εμένα πώς μπούκοσε 3 φορές?
μπουκοσε το πολυ μικρό φιλτράκι που έχει ενσωματομένο το μπέκ επάνω του όχι το εσωτερικό,και τονίζω το φίλτρο της τρόμπας δεν είναι κομένο
Οταν το έβγαλα και το βουτούσα στη βενζήνα και έβαζα μέσα μία μπατονέτα η μπατονετα έβγαινε με εμφανή βρομιά,η βρομιά που είχε δξλαδή ήταν σωματίδια βρόμας και όχι πχ λάσπη
Αν γίνει κάτι θα γίνει στις συνδέσεις. Αυτό λένε τα παιδιά από πάνω. Μη φύγει κανένα σφυχτηράκι από τους κραδασμούς και αρχίζει να ψεκάζει βενζίνες παντού. Τώρα εφόσον το extra φίλτρο θα είναι μετά το φίλτρο της τρόμπας, πάλι θα μαζεύει μάκα η δεύτερη, οποτε πάλι θα έχεις τα προβλήματα με την τρόμπα.
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Προτιμώ να αλλάζω ένα φιλτράκι άν βουλώσει ή κάθε κάποια χιλιόμετρα παρά να βγάζω μπέκ κτλ.
Ασε που το φίλτρο που θα βάλω σε σχέση με το φίλτρο του μπέκ εχει πάρα πολυ μεγαλύτερη επιφάνεια και δέν θα βουλώσει το ίδιο γρήγορα απότι το μπέκ.
Υπάρχει βαίβαια και το σενάριο να έτυχε και τις 3 φορές.. να ετυχε γεμίσματα απο το παλιοβενζινάδικο εκει στα χωριά και τώρα να έβγαλε οτι βρομα είχα να βγάλει και να μήν ξανακάνει ποτέ τίποτα.