Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΕ ΙΝΝΟVA 125i

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Χαμπάρι δεν πήρες τι σΕ λενε οι αποπάνω, εεε...???
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Παλαιό μέλος
    Θελετε να μου πέιτε οτι αυτοι που φτιάχνουν τα σωλινάκια και τα φιλτρα δέν ξέρουν οτι η χρήση τους είναι για σημεία με κραδασμούς και θερμοκρασίες και τα φτιάχνουν εβάλοτα σε αυτα τα 2?
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Παλαιό μέλος
    ξεχασα να αναφέρω και οτι είναι υπο πίεση.εκτος κραδασμούς και θερμοκρασίες.

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    μπορεις να το κανεις ανετα.
    δεν θα παθει τπτ.
    αλλα γιατι να το κανεις?
    αν παθει ειναι αρκετα επικινδυνο οποτε-ακομα και με μικρο ρισκο-δεν αξιζει.

Παλαιό μέλος
    Γιατι εγώ έχω γενικά πρόβλημα με το μπέκ μου, έχει βουλώσει 3 φορές μέχρι τώρα γιατί το φίλτρο αντλίας που έχω είναι πίτα στη βρόμα (για διάφορους λόγους) τώρα είναι καθαρό και δουλευει καλά αλλά σε 5-10.000 χιλιόμετρα δέν ξερω πού θα μέ αφήσει πάλι να αλλάξω φίλτρο τρόμπας δέν παίζει πάει μαζί μαζί με την τρόμπα που είναι πανάκριβα..Οτα λέω βούλωσε το ενωώ κανονικά δέν δολυλευε η μηχανή οχι απλά έκανε μπουκόματα.
    Και το παιδι που ξεκίνησε το πόστ απο οτι κατάλαβα θέλει να το κάνει για δικούς του λόγους.
    Εγω προσωπικά θα το κάνω,λόγο δουλειάς όμος δέν έχω το χρόνο να ασχολιθώ τώρα,όταν τον βρώ θα ανεβάσω φώτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vaggeliskiki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    Μόλις μου ήρθε μια (τρελή..) ιδέα!!
    Να βγάλω τελείως το σωλινάκι και να βάλω ένα άλο αυτοκινήτου πχ με φίλτρο και να το σφίξω με σφυκτίρες επάνω στην αντλί βενζήνης και στη μπεκιέρα μου..
    Τι λέτε?μικρό το κόστος, θα μου πείτε οτι αυτό που έχει τώρα επιτρέπει στο σωληνακι να περιστρέφετε επάνω στης συνδέσεις και αυτός που το έβαλε κάτι ήξερε αλλα και τί έγινε άν δέν περιστέφεται?τα σωλινάκια είναι ελαστικα΄δέν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα..
    Αυτα τα σωλινάκια έχουν χρόνο ζωής πόσα χρόνια και είναι κατασκευασμένα για αυτή του δουλειά
    Γνωμη μου,Θα κοιταξεις να παρεις σωληνακια βενζινης μερικα απο εξω γραφουν κ τα bar(αυτα ειναι καλυτερα),δυο σφυκτηρες κ οπως ειπες βγαλε το μαμα σωληνακι κ τοποθετησε αυτο δεν εχεις να χασεις κατι μια δοκιμη κ αν δεν κανει ξανατοποθετεις το μαμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    παρε και εναν τετοιο πανω απο 2 κιλα να εχεις.
    βεβαιωσου οτι κανει για υγρα καυσιμα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Pa6mf.JPG 
Προβολές:	38 
Μέγεθος:	14,7 KB 
ID:	336264

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vaggeliskiki
    Εγω δεν εχω τετοιο σοβαρο θεμα οπως εσυ,προληπτικα σκεφτομαι να το κανω!Α Κ ΔΕ ν ομως ερχομουν στην θεση σου θα εκανα αυτο που σου γραφω παραπανω γιατι κ η αλλαγη αντλιας με φιλτρο βενζινης ειναι πανακριβη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αν χρειαζοταν επιπλεον φιλτρο θα το ειχε βαλει ο κατασκευαστης
    το γραμμης που λετε δεν προστατευει αντλια και φιλτρο
    το μαμισιο θα χρειαστει καποτε αλλαγη ετσι κι αλλιως και θα γινει προφανως οταν τα φτυσει η αντλια εφοσον δεν πουλιεται χωρια
    τα μπεκ δεν μπουκωνουν ετσι ευκολα

Παλαιό μέλος
    Η αντλία βενζήνης του χτ δουλευει σε πίεση . 24 kg/cm ή, 46.1 psi αυτό εδώ το σωλινάκι http://www.diadromi.com.gr/index.php...&productId=348 σηκώνει πίεση 300psi Οπότε απέχουμε πάρα πολύ απο την καταστροφή του σωλήνα λόγο πίεσης με ένα φίλτρο πίεσης αντίστοιχο και με 4 σφιχτιράκια ειμαστε οχι απλα κομπλέ..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    αν χρειαζοταν επιπλεον φιλτρο θα το ειχε βαλει ο κατασκευαστης
    το γραμμης που λετε δεν προστατευει αντλια και φιλτρο
    το μαμισιο θα χρειαστει καποτε αλλαγη ετσι κι αλλιως και θα γινει προφανως οταν τα φτυσει η αντλια εφοσον δεν πουλιεται χωρια
    τα μπεκ δεν μπουκωνουν ετσι ευκολα
    Εμένα πώς μπούκοσε 3 φορές?
    μπουκοσε το πολυ μικρό φιλτράκι που έχει ενσωματομένο το μπέκ επάνω του όχι το εσωτερικό,και τονίζω το φίλτρο της τρόμπας δεν είναι κομένο
    Οταν το έβγαλα και το βουτούσα στη βενζήνα και έβαζα μέσα μία μπατονέτα η μπατονετα έβγαινε με εμφανή βρομιά,η βρομιά που είχε δξλαδή ήταν σωματίδια βρόμας και όχι πχ λάσπη

Αν γίνει κάτι θα γίνει στις συνδέσεις. Αυτό λένε τα παιδιά από πάνω. Μη φύγει κανένα σφυχτηράκι από τους κραδασμούς και αρχίζει να ψεκάζει βενζίνες παντού. Τώρα εφόσον το extra φίλτρο θα είναι μετά το φίλτρο της τρόμπας, πάλι θα μαζεύει μάκα η δεύτερη, οποτε πάλι θα έχεις τα προβλήματα με την τρόμπα.
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity...

Παλαιό μέλος
    Προτιμώ να αλλάζω ένα φιλτράκι άν βουλώσει ή κάθε κάποια χιλιόμετρα παρά να βγάζω μπέκ κτλ.
    Ασε που το φίλτρο που θα βάλω σε σχέση με το φίλτρο του μπέκ εχει πάρα πολυ μεγαλύτερη επιφάνεια και δέν θα βουλώσει το ίδιο γρήγορα απότι το μπέκ.
    Υπάρχει βαίβαια και το σενάριο να έτυχε και τις 3 φορές.. να ετυχε γεμίσματα απο το παλιοβενζινάδικο εκει στα χωριά και τώρα να έβγαλε οτι βρομα είχα να βγάλει και να μήν ξανακάνει ποτέ τίποτα.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Thread-I_like_where_this_thread_is_.jpg 
Προβολές:	34 
Μέγεθος:	45,7 KB 
ID:	336265

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ ΣΕ F 650 ST???????
    από antonis_a στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2012, 13:18
  2. Τοποθέτηση δείκτη βενζίνης σε παλιά μοτό
    από universalgr1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2012, 22:04
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΣΕ Piaggio X8
    από privateagent69 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2010, 09:11
  4. Τοποθέτηση μοτέρ astrea σε daytona