Απ'ότι μου έχουν πει τα κινέζικα rearsets κάνουν τη δουλειά τους (loctite όπως&δήποτε)
βέβαια δεν ξέρω πόσο ποιοτικά θα φανούν μακροπρόθεσμα.
βασικα αυτο που λεει ο Κωνσταντινος φοβαμαι...
μπορεις να φας τουμπα ανετα αν σπασει το μαρσπιε...ακομα και σε ισιαδι να εισαι...
αλλα ακομα και αν πας σε ιδιοκατασκευη αποστατων πως εισαι σιγουρος οτι θα αντεξει το αλουμινιο? ποσο χοντρο θα το κανει ο μαστορας? θα βαλει ενισχυση καπου?
π.χ. τα κινεζικα φαινονται προσεγμενα και ποιοτικα (οσο μπορει να ειναι) και σχετικα φθηνα για cnc αλουμινιο...
αλλα η αντοχη στον χρονο και στις πιεσεις ειναι ενα αλλο θεμα...![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
δε μπορώ να ξέρω φίλε αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να πάρω το ρίσκο για να μάθω στην πράξη...αφήνω πάνω τις μαμά αν δε μπορώ να τα "σκάσω" για επώνυμες...πάντως οι pazzo που είχα βάλει (και τις έβγαλα γιατί είχα αλλάξει αντλία φρένων και ήταν οι κοντές και δε με βόλευαν ) είναι φτιαγμένες από συγκεκριμένο κράμα αλουμινίου και έχουν και ελατήρια καδμίου.μπορεί να σου εγγυηθεί κάποιος για τις κινέζικες? μπορεί και να μην έχεις ποτέ πρόβλημα μα στο ξαναλέω,σε σημεία καίρια πάνω στη μηχανή δεν είναι να τσιγκουνεύεσαι....και πιο καίρια από τα controls δεν υπάρχουν..my .02cents![]()
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 24/05/2015 στις 20:16.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου