Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Εχουμε κατι με τα ατριχα τη κεφαλη αγορια φιλεναδα; Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Πες τα, πες τα. Άλλοι πληρώνουν για να απαλλαγούν από τις τρίχες... εμπρός ολοι του μοτο καραφλοί ας ενωθείτε!!!
ποσο αληθεια ! Οποιος εχει κοπρο αρσενικο ξερει
Κατα τους αλλους.. Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από petrinho1997 Εγω πάντως το πρώτο που πρόσεξα ειναι ότι δε φοράει σουτιέν
Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Εγω πάντως το πρώτο που πρόσεξα ειναι ότι δε φοράει σουτιέν Το απολυτο ρσενικο ρπστμ.....
πουτσ@@@@@@@@@
Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Εγω πάντως το πρώτο που πρόσεξα ειναι ότι δε φοράει σουτιέν πφφφ...ερασιτεχνη... το πρωτο που πρεπει να προσεχεις ειναι το αμαξι, μετα το νυχι-μανικιουρ και μετα την κακογουστια του ρουχου και των δαχτυλιδιων στα 3 δαχτυλα... πορισμα: ξεπεσμενo, φτωχο, cougar... ενορκοι: guilty as charged, your honor... case closed!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal πφφφ...ερασιτεχνη... το πρωτο που πρεπει να προσεχεις ειναι το αμαξι, μετα το νυχι-μανικιουρ και μετα την κακογουστια του ρουχου και των δαχτυλιδιων στα 3 δαχτυλα... πορισμα: ξεπεσμενo, φτωχο, cougar... ενορκοι: guilty as charged, your honor... case closed! Με λιγα λογια σαβουρογαμης ο pipe ..............
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal πορισμα: ξεπεσμενo, φτωχο, cougar... ................το θέλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Το απολυτο ρσενικο ρπστμ..... Έτσι, μάθετε μπαλίτσα στον άρχοντα Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal πφφφ...ερασιτεχνη... το πρωτο που πρεπει να προσεχεις ειναι το αμαξι, μετα το νυχι-μανικιουρ και μετα την κακογουστια του ρουχου και των δαχτυλιδιων στα 3 δαχτυλα... πορισμα: ξεπεσμενo, φτωχο, cougar... Κι αυτά μου τα λες για να τρομάξω? Δεν ξέρεις τί βατεύαμε κάποτε στο τέξας γι'αυτό μιλάς
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Με λιγα λογια σαβουρογαμης ο pipe .............. 'νταξει μωρε, μικρος ειναι...θα μαθει... αλλωστε ειναι γνωστο πως: αν δεν μπαζωσεις...δεν χτιζεις...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Με λιγα λογια σαβουρογαμης ο pipe .............. Φαίνονται οι άντρες που ξέρουν..... Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont ................το θέλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Κι αυτά μου τα λες για να τρομάξω? Δεν ξέρεις τί βατεύαμε κάποτε στο τέξας γι'αυτό μιλάς ναι, ρε..το θεμα δεν ειναι μονο να βατευεις...αυτο το κανουν ολοι... το θεμα ειναι να βγαινει και ο επιουσιος...το κατιτις σου...
Πολύ μπομεκ έπεσε. Μπομεκάκηδες!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Πολύ μπομεκ έπεσε. Μπομεκάκηδες! http://www.youtube.com/watch?v=PHppusfhppg&t=0m16s