Σελίδα 2 από 133 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPAM 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!

http://www.efsyn.gr/arthro/parathyro...os-kai-sta-atm
    Ότι από Δευτέρα θα σε γ... στους φόρους δεν το έχεις καταλάβει έτσι??/
    Περιμένεις να μάθεις τι φόροι θα είναι και είναι αυτός επικίνδυνος που πρσπαθεί να βγει και όχι οι
    άλλοι που σε έβαλαν και τώρα σου λένε πως θα σε βγάλουν...
    Έχεις περίεργη αίσθηση του κινδύνου νομίζω...
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μπα...πολύ μικρός για να σταθεί μπροστά στον Τιτάνα Στρατούλη...πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος γελωτοποιός από καταβολής ανθρωπότητας.

«Αν έχεις πει έγκαιρα ότι δεν θα πληρώσεις δεν είναι πιστωτικό γεγονός»

Με την ίδια λογική, αν έχεις κόψει επιταγή και δεν έχεις να πληρώσεις...αρκεί ένα τηλεφώνημα στον δικαιούχο και καθάρισες. Tragic απλά.
    Τα τελευταία χρόνια αρκεί και ένα τηλέφωνο....
    Αλλά ξέρεις ότι δεν θα χρειαστεί γιατί εν τέλει θα βρεθεί λύση.
    Αυτό που με απασχολεί και με τρελαίνει όμως είναι τι θα γίνει ΜΕΤΑ τη λύση....
    ανανήψαντας

https://www.youtube.com/watch?v=QX-q8RFn4N4

Και μια και το ρίξαμε στην πλάκα περιμέντε να σας πω κι εγώ ένα ανέκδοτο.
    Σύμφωνα λοιπόν με τον υπουργό υγείας κύριο Α. Γ οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα ΔΕΝ αυξήθηκαν.
    Το λένε τα στοιχεία του παγκόΖμιου οργανισμού υγείας. Ο άνθρωπος λοιπόν απέδειξε ότι στην Ελλάδα δεν αυτοκτονεί κανένας!
    Θέλεις τώρα ότι στη γειτονιά μου ξέρω 3, θέλεις ότι συχνά πυκνά διαβάζω για κάποιον δεν το πίστεψα....
    Το έψαξα λοιπόν και βρήκα μελέτες δύο παν/μίων ένα Σκοτσέζικο και ένα Ελληνικό που μιλούν για αύξηση 40%....
    Τι έγινε λοιπόν?
    Ο κυριούλης αυτός καταρχήν έστειλε ο ίδιος λανθασμένα στοιχεία στον παγκόσμιο οργανισμό υγείας.
    Κατά λάθος, επίτηδες ????
    Δεν μπορώ να το ξέρω, δέχομαι όμως τα καταλάθος.
    Τι συνέβει λοιπόν από εκεί και μετά?
    Αφού στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν αυτοκτονίες είναι λογικό ότι δεν θα παρθεί ΚΑΝΕΝΑ μέτρο.
    Δεν θα φτιαχτεί μια μπλε τηλεφωνική γραμμή, δεν θα ζητηθούν κονδύλια από την ΕΕ, δεν θα γίνει τίποτα.
    Όλα θα μείνουν όπως ήταν και καλή ψυχή !
    Συνεχίστε τώρα το καλαμπούρι και μην ξεχνάτε ότι αυτός μαζί με μερικούς άλλους είναι η σημαία της αντιπολίτευσης και υποψήφιος για αυριανή υπουργοποίηση....
    Μόνο που δεν έχει πλάκα !
    Καθόλου θα έλεγα.

ανανήψαντας

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    https://www.youtube.com/watch?v=QX-q8RFn4N4

Και μια και το ρίξαμε στην πλάκα περιμέντε να σας πω κι εγώ ένα ανέκδοτο.
    Σύμφωνα λοιπόν με τον υπουργό υγείας κύριο Α. Γ οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα ΔΕΝ αυξήθηκαν.
    Το λένε τα στοιχεία του παγκόΖμιου οργανισμού υγείας. Ο άνθρωπος λοιπόν απέδειξε ότι στην Ελλάδα δεν αυτοκτονεί κανένας!
    Θέλεις τώρα ότι στη γειτονιά μου ξέρω 3, θέλεις ότι συχνά πυκνά διαβάζω για κάποιον δεν το πίστεψα....
    Το έψαξα λοιπόν και βρήκα μελέτες δύο παν/μίων ένα Σκοτσέζικο και ένα Ελληνικό που μιλούν για αύξηση 40%....
    Τι έγινε λοιπόν?
    Ο κυριούλης αυτός καταρχήν έστειλε ο ίδιος λανθασμένα στοιχεία στον παγκόσμιο οργανισμό υγείας.
    Κατά λάθος, επίτηδες ????
    Δεν μπορώ να το ξέρω, δέχομαι όμως τα καταλάθος.
    Τι συνέβει λοιπόν από εκεί και μετά?
    Αφού στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν αυτοκτονίες είναι λογικό ότι δεν θα παρθεί ΚΑΝΕΝΑ μέτρο.
    Δεν θα φτιαχτεί μια μπλε τηλεφωνική γραμμή, δεν θα ζητηθούν κονδύλια από την ΕΕ, δεν θα γίνει τίποτα.
    Όλα θα μείνουν όπως ήταν και καλή ψυχή !
    Συνεχίστε τώρα το καλαμπούρι και μην ξεχνάτε ότι αυτός μαζί με μερικούς άλλους είναι η σημαία της αντιπολίτευσης και υποψήφιος για αυριανή υπουργοποίηση....
    Μόνο που δεν έχει πλάκα !
    Καθόλου θα έλεγα.

Καμμία πλάκα δεν έχει, όπως και είναι ας πούμε λίγο "τσουβαλίστικο" να θεωρείς πως για τις αυτοκτονίες γενικά και αόριστα φταίει η κρίση. Αν δεν κάνω λάθος πολύ υψηλότερο δείκτη αυτοκτονιών έχουν οι Σκανδιναβικές χώρες οπου δεν έχει λογική μιας και θεωρούνται ως πρότυπα κοινωνικού και οργανωμένου κράτους.
    Εκεί τι φταίει δηλαδή? Το χιόνι και ο καιρός?

Η αυτοκτονία, και τα αδιέξοδα που νοιώθει κάποιος σε συναισθηματικό/κοινωνικό/οικονομικό/υπαρξιακό επίπεδο δεν είναι καθόλου της πλάκας για να τα χρησιμοποιεί ο καθένας για πολιτικούς και ιδιοτελείς σκοπούς ως σημαιούλα (και δεν εννοώ εσένα).

Ακόμα βέβαια δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς προτείνεις...πέραν των ανθρώπινων αξιών που προβάλλεις (λες και οι υπόλοιποι θέλουμε να βλέπουμε αίμα και δυστυχία στον δρόμο), δεν έχω καταλάβει τίποτα άλλο. Μόνο μια μονότονη σύγκριση λαθών μεταξύ των απερχόμενων και των νυν. Λες και επειδή τα έκαναν πουτάνα οι προηγούμενοι, υπάρχει περιθώριο να γίνει πουτανίτσα ή καραπουτάνα το θέμα της οικονομίας.

Anyway, εφόσον σε εκφράζουν τα καρότα του υπουργού απ΄τα Μάταλα πως δεν μπορείς να αγοράσεις με λεφτά την αγάπη, i rest my case.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ότι από Δευτέρα θα σε γ... στους φόρους δεν το έχεις καταλάβει έτσι??/
    Περιμένεις να μάθεις τι φόροι θα είναι και είναι αυτός επικίνδυνος που πρσπαθεί να βγει και όχι οι
    άλλοι που σε έβαλαν και τώρα σου λένε πως θα σε βγάλουν...
    Έχεις περίεργη αίσθηση του κινδύνου νομίζω...
    Ρε συ MG τι μου λες τώρα; Τι περίεργη αίσθηση του κινδύνου μου λες; Μιλάς για γαμήσι στους φόρους σ' εμένα, μισθωτό με 2 παιδιά (τα οποία θεωρούνται τεκμήριο), τον στυλοβάτη της φορολογικής πολιτικής κάθε κυβέρνησης νυν και αεί και εις τους αιώνες των αιώνων; Πάντα με φορολογούσαν, πάντα με φορολογούν και πάντα θα με φορολογούν, ούτε μπορώ να κρύψω κάτι, ούτε να δηλώσω εισόδημα εικονικά το αφορολόγητο, ούτε να κρύψω κάτι, ούτε να έχω διπλά και τριπλά βιβλία. Μου καταλογίζεις άγνοια νέων φόρων;

Οι άλλοι με βάλανε και αυτός προσπαθεί να με βγάλει ΠΩΣ;;; Δηλώνοντας το πρωί κάτι και παίρνοντάς το πίσω το μεσημέρι κατά την προσφιλή του τακτική; Ένα συνεχές είπα-ξείπα είναι ο γελοίος, μια Μανωλίδου που δηλώνει οικονομολόγος αλλά που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική του προβολή και ο ναρκισσισμός του. Το άρθρο πάντως της (φιλοκυβερνητικής) ΕΦ.ΣΥΝ που παρέθεσα βλέπω έφαγε καλλωπισμό, γιατί άλλα έγραφε όταν το παρέθεσα κι άλλα τώρα. Γιατί λοιπόν έγραψα ότι είναι επικίνδυνος;

Με τράπεζες χρεοκοπημένες και στεγνές από ρευστό βγαίνει ο οικονομικός Αυνάν και μιλάει για πιθανότητα επιβολής τέλους στις συναλλαγές αναλήψεων από ΑΤΜ και γκισέ έτσι ώστε να δοθεί κίνητρο στις συναλλαγές μέσω web banking και με πλαστικό χρήμα!!! Δεν του πέρασε από το μυαλό πως αύριο όλοι θα τρέξουν να πάρουν ό,τι έχουν και δεν έχουν; Η ΕΦ.ΣΥΝ όμως δεν τα έγραψε όλα, γιατί ο τρισμέγιστος θεωρητικός της οικονομικής μαλακίας δήλωσε πως πρέπει επιτέλους οι γιαγιάδες να μάθουν να χρησιμοποιούν το internet για τις πληρωμές τους για να έρθουν και πιο κοντά στα εγγόνια τους!!! :a31: Θες να πάρω στα σοβαρά κουβέντες που δεν τις πετάει ούτε ο τρελός του χωριού που έχει και χίλια άλλοθι; Σοβαρολογούμε; Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι βγαίνει και διαψεύδει τον εαυτό του λέγοντας ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του και αυτά τα ζήταγαν οι δανειστές και αυτός δεν τα δέχθηκε; Τη βρίσκεις να υποτιμούν τη νοημοσύνη σου από τ' αριστερά;

Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν κραύγαζαν για τη λίστα Λαγκάρντ και ποιοι κρύβονται στη λίστα Λαγκάρντ και ποιους κρύβει η λίστα Λαγκάρντ και εμείς θα πατάξουμε τη φοροδιαφυγή και πρώτη φορά αριστερά είναι ώρα να πληρώσουν πλέον όσοι έκλεβαν και τα έστελναν έξω; Και τι κάνει γιαυτό; ΑΜΝΗΣΤΙΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ, δήλωσε τα μαύρα στο εξωτερικό με 15% ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΝ ΠΙΣΩ!!! Αν τα έχεις στην Ελλάδα τα μαύρα 30% συντελεστής γιατί όπως και να το κάνουμε το εξωτερικό έχει άλλη αίγλη ε;;; Φορολογική κολυμπήθρα του Σιλωάμ α λα Αριστερά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    ... ο καιρός?
    δεν είναι παράγοντας πάντως που μπορεί να παραβλεφθεί αβλεπί
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    η συνέντευξη Καραμπελιά-Χαριτόπουλου που βρήκα δίπλα του, είναι πολύ καλή.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

μην ανησυχάτε όλα θα τα στρώσει η machette....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	CF7YTo3W8AA7F3O.jpg 
Προβολές:	138 
Μέγεθος:	38,2 KB 
ID:	336134
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Αρχάριος Το avatar του/της nathair

Η αυτοκτονία, και τα αδιέξοδα που νοιώθει κάποιος σε συναισθηματικό/κοινωνικό/οικονομικό/υπαρξιακό επίπεδο δεν είναι καθόλου της πλάκας για να τα χρησιμοποιεί ο καθένας για πολιτικούς και ιδιοτελείς σκοπούς ως σημαιούλα (και δεν εννοώ εσένα).
    Μη ξεχνάμε και τους νεκρούς της ΕΡΤ, έεεεε; Δεκάδες! Από γεράματα (προφανώς γεράσανε πρόωρα επειδή χάσανε τη δουλειά τους), καρκίνο (προφανώς τον πάθανε επειδή χάσανε τη δουλειά τους), ατυχήματα (προφανώς έπεσαν με το μηχανάκι/στην κολώνα με το αυτοκίνητο επειδή χάσανε τη δουλειά τους) και πόσους άλλους λόγους (φυσικά, επειδή χάσανε την τσάμπα μάσα). (Εεεε, δουλειά τους).

Καμμία πλάκα δεν έχει, όπως και είναι ας πούμε λίγο "τσουβαλίστικο" να θεωρείς πως για τις αυτοκτονίες γενικά και αόριστα φταίει η κρίση. Αν δεν κάνω λάθος πολύ υψηλότερο δείκτη αυτοκτονιών έχουν οι Σκανδιναβικές χώρες οπου δεν έχει λογική μιας και θεωρούνται ως πρότυπα κοινωνικού και οργανωμένου κράτους.
    Εκεί τι φταίει δηλαδή? Το χιόνι και ο καιρός?

Ακόμα βέβαια δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς προτείνεις...πέραν των ανθρώπινων αξιών που προβάλλεις (λες και οι υπόλοιποι θέλουμε να βλέπουμε αίμα και δυστυχία στον δρόμο), δεν έχω καταλάβει τίποτα άλλο. Μόνο μια μονότονη σύγκριση λαθών μεταξύ των απερχόμενων και των νυν. Λες και επειδή τα έκαναν πουτάνα οι προηγούμενοι, υπάρχει περιθώριο να γίνει πουτανίτσα ή καραπουτάνα το θέμα της οικονομίας.

Anyway, εφόσον σε εκφράζουν τα καρότα του υπουργού απ΄τα Μάταλα πως δεν μπορείς να αγοράσεις με λεφτά την αγάπη, i rest my case.
    Περί αυτοκτονιών που λες, πράγματι η ηλιοφάνεια παίζει καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά την έκκριση σεροτονίνης οπότε ναι η Σκανδιναβία υποφέρει από αυτοκτονίες.
    Φυσικά αυτό δεν και 100% αληθινό αφού η Ουγγαρία τους ξεπερνά.
    Τα επίπεδα λοιπόν της σεροτονίνης που θα βρεις στον οργανισμό έχουν να κάνουν και με κοινωνικό στάτους....
    Κάπου εκεί λοιπόν θα βρεις την απάντηση.
    Τώρα το να τα γράφεις όλα αυτά στα παπάκια σου ή να μην τα ξέρεις (καλό σενάριο) και να είσαι υπουργός υγείας είναι κυνικό.... (Το λιγότερο)
    Το να θες να συνεχίσεις να είσαι υπουργός υγείας... ξεπερνά και το γελοίο.
    Περί οικονομίας? Τι?
    Καταχρέωσαν το κράτος και τώρα σου λέει έλα Μήτσο να καθαρίσεις?
    Τι να καθαρίσεις?
    Οι επιλογές είναι 2, ή υπογράφεις και μας παίρνει και μας σηκώνει ή δεν υπογράφεις
    και μας παίρνει και μας σηκώνει.
    Δεν βλέπω ποιός ή τι θα μπορούσε να βοηθήσει εκτός ίσως από μια αλλαγή γενικότερου σκηνικού στην Ευρώπη.
    Το ρεζουμέ όμως παραμένει...
    Δεν τα γάμησε ο Βαρούφ και δεν βλέπω πως θα μπορέσουμε να βγούμε απ αυτήν την κατάσταση. '
    Δυστυχώς...
    Το σίγουρο είναι πως πρέπει στα επόμενα 3 χρόνια να τους σκάσουμε 40...
    (αν δεν κάνω λάθος, αλλά δεν έχει σημασία)
    Αυτά τα 40 από "κάπου" πρέπει να βρεθούν.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ρε συ MG τι μου λες τώρα; Τι περίεργη αίσθηση του κινδύνου μου λες; Μιλάς για γαμήσι στους φόρους σ' εμένα, μισθωτό με 2 παιδιά (τα οποία θεωρούνται τεκμήριο), τον στυλοβάτη της φορολογικής πολιτικής κάθε κυβέρνησης νυν και αεί και εις τους αιώνες των αιώνων; Πάντα με φορολογούσαν, πάντα με φορολογούν και πάντα θα με φορολογούν, ούτε μπορώ να κρύψω κάτι, ούτε να δηλώσω εισόδημα εικονικά το αφορολόγητο, ούτε να κρύψω κάτι, ούτε να έχω διπλά και τριπλά βιβλία. Μου καταλογίζεις άγνοια νέων φόρων;

Σόρι που θα σου χαλάσω το όνειρο αλλά αυτά περί φορολογικού στυλοβάτη δεν παίζουν.
    Ως ελεύθερος επαγγελματίας έχω πληρώσει πολλαπλάσιους φόρους από όσους έχουν πληρώσει όλοι όσοι απασχόλησα.
    Τελευταία μάλιστα ίσως η βοηθός μου να βγάζει και πιο πολλά από μένα.
    Άρα ναι μιλάω σε εσένα πεντακάθαρα.

Οι άλλοι με βάλανε και αυτός προσπαθεί να με βγάλει ΠΩΣ;;; Δηλώνοντας το πρωί κάτι και παίρνοντάς το πίσω το μεσημέρι κατά την προσφιλή του τακτική; Ένα συνεχές είπα-ξείπα είναι ο γελοίος, μια Μανωλίδου που δηλώνει οικονομολόγος αλλά που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική του προβολή και ο ναρκισσισμός του. Το άρθρο πάντως της (φιλοκυβερνητικής) ΕΦ.ΣΥΝ που παρέθεσα βλέπω έφαγε καλλωπισμό, γιατί άλλα έγραφε όταν το παρέθεσα κι άλλα τώρα. Γιατί λοιπόν έγραψα ότι είναι επικίνδυνος;

όλα αυτά που λες απλά περιγράφουν το αδιέξοδο

Με τράπεζες χρεοκοπημένες και στεγνές από ρευστό
    Με το Μπουκούκο να φωνάζει πάρτε τα λεφτά σας απ τις τράπεζες

βγαίνει ο οικονομικός Αυνάν και μιλάει για πιθανότητα επιβολής τέλους στις συναλλαγές αναλήψεων από ΑΤΜ και γκισέ έτσι ώστε να δοθεί κίνητρο στις συναλλαγές μέσω web banking και με πλαστικό χρήμα!!!
    Αυτό συμβαίνει σε όλες τις σοβαρές χώρες. Μόνο οι μαφιοζοι έχουν πια μετρητό

Δεν του πέρασε από το μυαλό πως αύριο όλοι θα τρέξουν να πάρουν ό,τι έχουν και δεν έχουν; Η ΕΦ.ΣΥΝ όμως δεν τα έγραψε όλα, γιατί ο τρισμέγιστος θεωρητικός της οικονομικής μαλακίας δήλωσε πως πρέπει επιτέλους οι γιαγιάδες να μάθουν να χρησιμοποιούν το internet για τις πληρωμές τους για να έρθουν και πιο κοντά στα εγγόνια τους!!! :a31: Θες να πάρω στα σοβαρά κουβέντες που δεν τις πετάει ούτε ο τρελός του χωριού που έχει και χίλια άλλοθι; Σοβαρολογούμε; Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι βγαίνει και διαψεύδει τον εαυτό του λέγοντας ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του και αυτά τα ζήταγαν οι δανειστές και αυτός δεν τα δέχθηκε; Τη βρίσκεις να υποτιμούν τη νοημοσύνη σου από τ' αριστερά;

Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν κραύγαζαν για τη λίστα Λαγκάρντ και ποιοι κρύβονται στη λίστα Λαγκάρντ και ποιους κρύβει η λίστα Λαγκάρντ και εμείς θα πατάξουμε τη φοροδιαφυγή και πρώτη φορά αριστερά είναι ώρα να πληρώσουν πλέον όσοι έκλεβαν και τα έστελναν έξω; Και τι κάνει γιαυτό; ΑΜΝΗΣΤΙΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ, δήλωσε τα μαύρα στο εξωτερικό με 15% ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΝ ΠΙΣΩ!!! Αν τα έχεις στην Ελλάδα τα μαύρα 30% συντελεστής γιατί όπως και να το κάνουμε το εξωτερικό έχει άλλη αίγλη ε;;; Φορολογική κολυμπήθρα του Σιλωάμ α λα Αριστερά...
    Η λίστα Λαγκάρτ έφερε τον Μπο Όλα να σκάσει 1,8 και η λίστα Νικολούδη έχει μπλέξει πολύ κόσμο
    Τ άλλα όλα φυσικό είναι να γίνουν έτσι άσχημα γιατί πάμε φούντο

Αυτά....
    ανανήψαντας

Έχεις μια "ιδιαίτερη" εικόνα της πραγματικότητας θα έλεγα...τόσο που με βάζεις σε πειρασμό να σε τρολλαρω χωρίς έλεος.

Άστο, γιατί μου είσαι πολύ συμπαθής για να το συνεχίσω.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Έχεις μια "ιδιαίτερη" εικόνα της πραγματικότητας θα έλεγα...τόσο που με βάζεις σε πειρασμό να σε τρολλαρω χωρίς έλεος.

Άστο, γιατί μου είσαι πολύ συμπαθής για να το συνεχίσω.
    ki εσύ καλό παιδί είσαι ρε...
    ανανήψαντας

[...]Ως ελεύθερος επαγγελματίας έχω πληρώσει πολλαπλάσιους φόρους από όσους έχουν πληρώσει όλοι όσοι απασχόλησα.
    Τελευταία μάλιστα ίσως η βοηθός μου να βγάζει και πιο πολλά από μένα. [...]
    Συνειδητοποιεις οτι αυτα τα δυο που γραφεις αυτοακυρωνονται, έτσι;

Αν η βοηθος σου, βγαζει περισσοτερα απο σενα πληρωνει και περισσοτερους φόρους. Οσο για το πρωτο κομματι της φρασης, απλα θυμαμαι οτι την τελευταια μου χρονια στην Ελλαδα με μεγαλο μισθο (τραπεζας) ειχα πληρωσει - παρακρατουμενο καθε μηνα - φορο οσο το μεσο δηλωθεν εισοδημα των ελ. επαγγ.

Οποτε, μπορει εσυ να πληρωνεις μπολικα (και οντως τα φαρμακεια εχουν λιγες δικλειδες φοροδιαφυγης, αλλα ο μεσος ελληνας "επιχειρηματιας" φοροδιαφευγει απο κουνια.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 2 από 133 ΠρώτοΠρώτο 12345671252102 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55
  2. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19