Ρε συ MG τι μου λες τώρα; Τι περίεργη αίσθηση του κινδύνου μου λες; Μιλάς για γαμήσι στους φόρους σ' εμένα, μισθωτό με 2 παιδιά (τα οποία θεωρούνται τεκμήριο), τον στυλοβάτη της φορολογικής πολιτικής κάθε κυβέρνησης νυν και αεί και εις τους αιώνες των αιώνων; Πάντα με φορολογούσαν, πάντα με φορολογούν και πάντα θα με φορολογούν, ούτε μπορώ να κρύψω κάτι, ούτε να δηλώσω εισόδημα εικονικά το αφορολόγητο, ούτε να κρύψω κάτι, ούτε να έχω διπλά και τριπλά βιβλία. Μου καταλογίζεις άγνοια νέων φόρων;
Σόρι που θα σου χαλάσω το όνειρο αλλά αυτά περί φορολογικού στυλοβάτη δεν παίζουν.
Ως ελεύθερος επαγγελματίας έχω πληρώσει πολλαπλάσιους φόρους από όσους έχουν πληρώσει όλοι όσοι απασχόλησα.
Τελευταία μάλιστα ίσως η βοηθός μου να βγάζει και πιο πολλά από μένα.
Άρα ναι μιλάω σε εσένα πεντακάθαρα.
Οι άλλοι με βάλανε και αυτός προσπαθεί να με βγάλει ΠΩΣ;;; Δηλώνοντας το πρωί κάτι και παίρνοντάς το πίσω το μεσημέρι κατά την προσφιλή του τακτική; Ένα συνεχές είπα-ξείπα είναι ο γελοίος, μια Μανωλίδου που δηλώνει οικονομολόγος αλλά που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προσωπική του προβολή και ο ναρκισσισμός του. Το άρθρο πάντως της (φιλοκυβερνητικής) ΕΦ.ΣΥΝ που παρέθεσα βλέπω έφαγε καλλωπισμό, γιατί άλλα έγραφε όταν το παρέθεσα κι άλλα τώρα. Γιατί λοιπόν έγραψα ότι είναι επικίνδυνος;
όλα αυτά που λες απλά περιγράφουν το αδιέξοδο
Με τράπεζες χρεοκοπημένες και στεγνές από ρευστό
Με το Μπουκούκο να φωνάζει πάρτε τα λεφτά σας απ τις τράπεζες
βγαίνει ο οικονομικός Αυνάν και μιλάει για πιθανότητα επιβολής τέλους στις συναλλαγές αναλήψεων από ΑΤΜ και γκισέ έτσι ώστε να δοθεί κίνητρο στις συναλλαγές μέσω web banking και με πλαστικό χρήμα!!!
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις σοβαρές χώρες. Μόνο οι μαφιοζοι έχουν πια μετρητό
Δεν του πέρασε από το μυαλό πως αύριο όλοι θα τρέξουν να πάρουν ό,τι έχουν και δεν έχουν; Η ΕΦ.ΣΥΝ όμως δεν τα έγραψε όλα, γιατί ο τρισμέγιστος θεωρητικός της οικονομικής μαλακίας δήλωσε πως πρέπει επιτέλους οι γιαγιάδες να μάθουν να χρησιμοποιούν το internet για τις πληρωμές τους για να έρθουν και πιο κοντά στα εγγόνια τους!!!

:a31: Θες να πάρω στα σοβαρά κουβέντες που δεν τις πετάει ούτε ο τρελός του χωριού που έχει και χίλια άλλοθι; Σοβαρολογούμε; Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι βγαίνει και διαψεύδει τον εαυτό του λέγοντας ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του και αυτά τα ζήταγαν οι δανειστές και αυτός δεν τα δέχθηκε; Τη βρίσκεις να υποτιμούν τη νοημοσύνη σου από τ' αριστερά;
Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν κραύγαζαν για τη λίστα Λαγκάρντ και ποιοι κρύβονται στη λίστα Λαγκάρντ και ποιους κρύβει η λίστα Λαγκάρντ και εμείς θα πατάξουμε τη φοροδιαφυγή και πρώτη φορά αριστερά είναι ώρα να πληρώσουν πλέον όσοι έκλεβαν και τα έστελναν έξω; Και τι κάνει γιαυτό; ΑΜΝΗΣΤΙΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ, δήλωσε τα μαύρα στο εξωτερικό με 15% ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΝ ΠΙΣΩ!!! Αν τα έχεις στην Ελλάδα τα μαύρα 30% συντελεστής γιατί όπως και να το κάνουμε το εξωτερικό έχει άλλη αίγλη ε;;; Φορολογική κολυμπήθρα του Σιλωάμ α λα Αριστερά...