Εγώ επιβεβαιώνω 100% μέσα αλλά μόνο για ΣΑΒΒΑΤΟ 30/5.
Όσο πρωί θέλετε.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Παιδες αμα σας βγαλει ο δρομος προς Φουρκα, ελατε να κερασω καφεδακι εκει π δουλευω, ν κανετε κ κανα μπανιο αν ψηνεστε!
Καλα ν περασετε και καλη επιστροφή!
ηρθε και η Παρασκευη και κουβεντα για το που και το ποτε...
Διονυσης ακουει?
βγαλε προγραμμα...
'νταξει πρεπει να το συναρμολογησε ο Νικος το μπρικακι του...![]()
Διοργανωτής να σου πετύχει ρε πστ.
Τα λεφτά μας πίσω,τα λεφτά μας πίσω![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
λοιπον περιμενα τηλεφωνο γιατι βρηκα δουλεια (ουαου) για να ξερω ποτε θα παω. και τελικα θα παω την δευτερα.
Τωρα.. πηρα μηχανακι αλλα
δεν εχω φραγκο και θελει πολλα πραγματα οποτε δεν βγαίνει δρομο.
Θα στειλω στον φιλο τον αντρεα αν ερθει να με παρει δικαβαλο αλλιώς ο νικος?
παμε για κανα σουβλακι στο τελος αντι για παραλια. Δεν εχω σαλιο να ξερετε16 ευρώ ολη μου η περιουσια
![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
Θα είμαι μονός τελικά, θα σου κρατήσω θέση.
Πόσο έχεις πάει στα squats;
Πείτε ώρα. Για μπάνιο μέσα πάντως.
190 back squat μονη.
ωραια εγω θα ανεβω στον joy.τι ωρα θελετε να βρεθουμε? 10? καμαρα? 10.15 και 20 ντεβιλς απ τον μασουτη?
εντιντ o rider. που ειναιιιιι
Τελευταία τροποποίηση από Dennis-; 29/05/2015 στις 12:12.
Κατα τους αλλους..
ρε γ@μω το σαλονικιοτικο κεφαλι σου...γραψε ενα post της προκοπης...
τελικα ΠΟΥ θα παμε? θα κανουμε την διαδρομη που εβαλε ο joyrider? και αν ναι θα παμε για μπανιο? θα σταματησουμε βουνο? θα φαμε σουβλακια?
ΠΟΤΕ θα παμε? Σαββατο? Κυριακη? Δευτερα που ειναι αργια και εσυ δουλευεις? αρα θα παμε χωρις εσενα...
τι βαζεις ερωτηματικα στην ωρα? αποφασισε!! 10 θα βρεθειτε καμαρα...αρα 10:20 θα ξεκινησετε (καλως εχοντων των πραγματων...θεσσαλονικεις γαρ)...αρα θα ειστε μασουτη κατα τις 11 παρα...
να ερθω με το xr ή με το gixxer? θα μπουμε ταξιαρχη?
ΒΓΑΛΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και γραψτο απλα και κατανοητα...(οχι με "σε" και "με")..![]()
ρε καρντασι 10 η ωρα καμαρα και προτεινω σουβλακι αντι για μπανιο ο καιρος δεν ειναι για βουτιες ακομα. Οποτε Κανουμε το δρομολογιο του τζοι και αραζουμε στα ιδια οπως την αλλη φορα. που να μην επινες και ντεκαφεινε τοσα νευρα απαπα
Σαββατο ε αυριο
Κατα τους αλλους..
καλα, την προηγουμενη φορα ειχαμε αραξει Αρναια για καφε και μετα Αγ. Προδρομο για σουβλακια...η διαδρομη που εβαλε ο joyrider δεν περναει ουτε απο Αρναια, ουτε απο Αγ. Προδρομο..
αλλα δεν γ@μιε...θα δειξει στην πορεια που θα παμε...αφου την αλλη φορα χαθηκαμε σ'εναν δρομο...![]()
οποτε αυριο πρωι θα περιμενω στον Μασουτη κατα τις 11 παρα...
θα ερθω με το xr αυτη την φορα...