Μερικές πλεροφορίες για το κατεμ
Μερικές πλεροφορίες για το κατεμ
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Νομίζω ότι μπορεί να μπει μεγαλύτερο ρεζερβουάρ από το εντουρο η το sx-f e ,που βγάζουν για Αμερική για τούς αγώνες Baja.
Ο πίσω τροχός από 19'σε 18' πέρα από μεγαλύτερη γκάμα ελαστικών, προσφέρει και μεγαλύτερα σε προφίλ λάστιχα για να τα βγάλουν πέρα με κοτρωνες και κλαδιά κάτι που σε συνθήκες βουνού θα συναντήσεις παρά πολλά
Ξήλωσε καμια 100αρια πυκνωτες απο κλασμενα ATX και καθαρισες με την εκκίνηση...
(ΑΦΟΥ το βαλεις μπροστα να δω τι θα κανεις..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Oσο μεγαλωνουμε και βαζουμε και μπουγιο,θελουμε ελαφρια μηχανακια.Να τα κοπαναμε ελευθερα.Και μην ακουω τιποτα για σκληρες αναρτησεις.Βαζοντας επανω 120+ κιλα γινονται βιλουδου
Τελευταία τροποποίηση από Vstrommer71; 26/05/2015 στις 18:25.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Λοιπόν Βασίλη, κάνε μια βόλτα από το γνωστό λαστιχάδικο, ο Γιώργος που δουλεύει εκεί
έχει ένα ίδιο και θα σε ενημερώσει για τα πάντα όλα...........
Πάντως το σίγουρο είναι, πώς αν δεν πηγαίνεις ''τάπα'' τα βρασίματα δεν τα γλυτώνεις........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Ραντεβού Σάββατο μεσημέρι στο γνωστό πιστάκι στο Σανατόριο. Θα γίνει και η μεγάλη βόλτα του Παναχαϊκού.
Την Κυριακή έχω προγραμματίσει να πάω Νιφορέικα να κόψω τα χόρτα γύρω από το σπίτι και να κατεβάσω 4 σάπιους Φοίνικες. Λέτε να είμαι ξάπλα στο 409 με γάζες, ορούς νάρθηκες κλπ??
Πωωω ρε φίλε Θυμάσαι την Καρχηδόνα??? Πωω πωω παλιός που πρέπει να είσαι εσύ
Θα είναι και τα παιδιά μαζί μου, δεν θα έχω θέμα νομίζω.
![]()
Τελευταία τροποποίηση από vaska; 26/05/2015 στις 18:45.
Ρε αφεντικο δεν σε αποθαρύνουμε... Μη μας στεναχωράς ναούμ.
Αφού σε γαργαλάει παρτο κ πιες του το αίμα.....
Απλα επειδή στην αγγελία το παλικάρι γράφει οτι βγαζει πινακίδα, παρατηρώ κάποιες διαφορές που δεν το κάνουν εντούρο....
Όσον αφορά την ζάντα στο λέω γιατί, τα ΜΧ έχουν λάστιχα μικρότερου προφίλ για πιο σφιχτή και αιχμηρή αίσθηση στην πίστα η οποία άλλωστε δεν έχει πέτρες και άλλα εμπόδια τα οποία μπορεί να τραυματίσουν τους τροχούς.
Επίσης λόγω του ότι η πλειψηφεία των στροφών είναι με μπερμ τα λάστιχα είναι και πιο τετράγωνα, σε αντίθεση με τα εντούρο τα οποία πρέπει να πλαγιάζουν και στο ίσιωμα αλλά και να παραμορφώνονται για να προστατεύουν τον τροχό και να βρίσκουν πρόσφυση.
Τωρα βέβαια εδω μιλάμε για ξεκαυλέ ολέ, οπότε τράβα παρτο, γιατί είμαι σχεδον σίγουρος οτι δεν κοιμάσαι τα βράδια!!!!!!!!Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα
.............