Ναι.
Λέω εγώ τώρα.
Ή κάνεις πλάκα ή κάτι δεν κάνεις καλά με τη μοτοσικλέτα σου. 600άρι που δεν πάει πάνω από 110 "με αξιοπρεπή ρυθμό" και 70 αλόγατα ρόδα, κάτι δεν κολλάει και δεν είναι μόνο το ότι κυκλοφορούσα δικάβαλος σε κάθε είδους δρόμο τρία χρόνια με ένα τέτοιας δύναμης 600άρι, έχω οδηγήσει πάνω από ένα και αυτό που λες είναι εντελώς αδύνατο να συμβαίνει. Να μου πεις ότι δεν πάει πάνω από 160 με αξιοπρεπή ρυθμό δικάβαλο, άιντε να πω ναι. Να μου πεις ότι δεν τραβάει στα 200 μονοκάβαλο, ναι. Αλλά στα 110 βρε Κωστή; Μέχρι και τα παπιά πάνε 110 εθνική, μην πω για 250άρια και άνω σκούτερ που ταξιδεύουν άνετα με 140. Το 600 κωλώνει; Και είναι ΠΟΛΥ κουραστικό...;;;; Δηλαδή ένα πιο σκυφτό μηχανάκι με περίπου ίδια σέλα, όπως το vfr, θα είναι ΠΟΛΥ ξεκούραστο;
Αν ψάχνεις μιά "νόμιμη" δικαιολογία, για να πείσεις τον εαυτό σου κυρίως να αλλάξεις μοτοσικλέτα, έχεις βρει την πιο άκυρη. Ντάξει, πες το στην παντόφλα για να γκρινιάζει λιγότερο για το έξοδο, εκείνη θα σε πιστέψει. Εγώ αυτό που λες, με όλο το θάρρος, το θεωρώ τρολιά τεράστια.
Κατά τα λοιπά, το VFR θα σε βολέψει μιά μέρα το χρόνο και αν, θα σε ξεβολέψει συγκριτικά τις λοιπές 364 μέρες. Αν το γουστάρεις όμως γιατί το έχεις ταπετσαρία και όνειρο κλπ, με το καλό και καλούς δρόμους. Όσο και ξεβόλεμα να φας θα ζεις το όνειρο, οπότε δεν πειράζει. Το F8 μην το πάρεις, είναι εντελώς άδειο στις χαμηλές στροφές (έγραφαν τα περιοδικά) και δεν θα σε βολέψει στα καθημερινά σου μέσα στην κίνηση. Σε γενικές γραμμές πάντως με βάση αυτά που γράφεις δεν χρειάζεσαι άλλη μοτοσικλέτα, αυτό είναι τουλάχιστον προφανές.
My 2cents.