Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: ΚΤΜ 390 πλαστικα.....

Ε ναι, γράφει η εγγύηση δεν καλύπτουμε χτυπήματα σε πεζοδρόμιο; Ε; Ε; Ε; Ε;
    Δικαίωση τώρα ρε λαμόγια αυστριακοί.

(για το ότι ο συνάδελφος και έκανε μλκια και κάνει και την κότα, κουβέντα...)

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ε ναι, γράφει η εγγύηση δεν καλύπτουμε χτυπήματα σε πεζοδρόμιο; Ε; Ε; Ε; Ε;
    Δικαίωση τώρα ρε λαμόγια αυστριακοί.

(για το ότι ο συνάδελφος και έκανε μλκια και κάνει και την κότα, κουβέντα...)
    Σου γράφει ότι αν η μηχανή δεν χρησιμοποιείται για τον σκοπό που κατασκευάσθηκε παύει η εγγύηση.... (και σίγουρα το ανέβα κατέβα πεζοδρόμια δεν ήταν ο σκοπός της.... αυτό το κάνουν οι trails)

και πίστεψέ με, από εγγυήσεις (τουλάχιστον σε αμάξια) ξέρω ΠΟΛΥ καλά λόγω δουλειάς.
    Δεν φαντάζεσαι πόσοι έχουν παρελάσει από τα γραφεία μας απαιτώντας εγγύηση σε χίλια δυο απίθανα θέματα με ακόμα περισσότερες απίθανες δικαιολογίες.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Δεν φαντάζεσαι πόσοι έχουν παρελάσει από τα γραφεία μας απαιτώντας εγγύηση σε χίλια δυο απίθανα θέματα με ακόμα περισσότερες απίθανες δικαιολογίες.....
    Κανε ενα thread να μας γραψεις τιποτα τετοια.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

λοιπόν...

ασκησα πιεση στο σημείο που φαίνεται να υπήρξε επαφή με το πεζοδρόμιο

η διαδρομή του πλαστικού (εκει που πίεσα) από το σημείο ηρεμίας και μέχρι να βρει κινητήρα είναι δεν είναι ένα εκατοστό

η πίεση όντως μεταφέρθηκε στα σημεία που υπάρχουν τα σπασίματα αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να δικαιολογήσω το σπάσιμο από επαφή με το πεζοδρόμιο....

κατ εμέ, και εφόσον μιλάμε για καρίνα (που αντί για πεζοδρόμιο μπορεί να χτυπήσει σε πέτρα που θα σηκωθεί από τον μπροστινό τροχό) θα έπρεπε το υλικό να είναι τέτοιο που να αντέχει τις καταπονήσεις... αυτή είναι η δουλειά της....
    πουτσ@@@@@@@@@

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    λοιπόν...

η διαδρομή του πλαστικού (εκει που πίεσα) από το σημείο ηρεμίας και μέχρι να βρει κινητήρα είναι δεν είναι ένα εκατοστό

η πίεση όντως μεταφέρθηκε στα σημεία που υπάρχουν τα σπασίματα αλλά σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να δικαιολογήσω το σπάσιμο από επαφή με το πεζοδρόμιο....

κατ εμέ, και εφόσον μιλάμε για καρίνα (που αντί για πεζοδρόμιο μπορεί να χτυπήσει σε πέτρα που θα σηκωθεί από τον μπροστινό τροχό) θα έπρεπε το υλικό να είναι τέτοιο που να αντέχει τις καταπονήσεις... αυτή είναι η δουλειά της....
    δεν είναι ποδια on-of ρε μαστορα...
    καρίνα είναι, θα σπάσει....
    δεν στη περνάω εγγύηση

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    δεν είναι ποδια on-of ρε μαστορα...
    καρίνα είναι, θα σπάσει....
    δεν στη περνάω εγγύηση
    καλά, κάτσε να πάρω το τζάγκουαρ και να μου πεις τέτοια μ@λακία
    πουτσ@@@@@@@@@

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    καλά, κάτσε να πάρω το τζάγκουαρ και να μου πεις τέτοια μ@λακία
    παρτο εσυ και θα σου κόψω και την τριετή που δικαιούσαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ποιά είναι καλή κόλλα για τέτοια???
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    εγώ σε ενα εσωτερικό αυτάκι αφού το κόλλησα με super loctite για να στερεωθεί, μετά το πλακωσα με araldite και έγινε ντουβάρι....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Trident και κατα προτίμηση δυόσμος. Οι νέες splash είναι μόνο για μάσημα
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    λοιπόν...

Τι θα πει ρε Σπύρο "δεν μπορώ να δικαιολογήσω το σπάσιμο από επαφή με το πεζοδρόμιο" ?
    Μου θυμίζει τα ρητορικά ερωτήματα κάποιων που κοπανάνε τα μηχανάκια με 50-80-100 χλμ σπάει ο αλουμινένιος σκελετός, και λένε "αδικαιολόγητο να κόψει σκελετό με τόσο δα κοπάνημα"

ΥΓ. Η δουλειά της καρίνας, δεν είναι αντίστοιχη της ποδιάς στα enduro. Κυρίως διακοσμητική είναι, άντε και να στέλνει αέρα σε συγκεκριμένα σημεία του μοτέρ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Τι θα πει ρε Σπύρο "δεν μπορώ να δικαιολογήσω το σπάσιμο από επαφή με το πεζοδρόμιο" ?
    Μου θυμίζει τα ρητορικά ερωτήματα κάποιων που κοπανάνε τα μηχανάκια με 50-80-100 χλμ σπάει ο αλουμινένιος σκελετός, και λένε "αδικαιολόγητο να κόψει σκελετό με τόσο δα κοπάνημα"

ΥΓ. Η δουλειά της καρίνας, δεν είναι αντίστοιχη της ποδιάς στα enduro. Κυρίως διακοσμητική είναι, άντε και να στέλνει αέρα σε συγκεκριμένα σημεία του μοτέρ.
    το εξηγώ νομίζω....

πιέζεις από κάτω ενα πόντο (ούτε), σπάει και στις δύο γωνίες στο κατακόρυφο.....

αν δεν σου ακούγεται κάπως, ε, εμένα μου χτυπάει.... μπορεί να είμαι και λάθος βεβαια, ναι?

εδιτ
    επομένως, δικαιολογούνται και κάποια κομμένα πλαίσια σε μηχανάκια υψηλής ταχύτητας λόγω σούζας?
    πουτσ@@@@@@@@@

το εξηγώ νομίζω....

πιέζεις από κάτω ενα πόντο (ούτε), σπάει και στις δύο γωνίες στο κατακόρυφο.....

αν δεν σου ακούγεται κάπως, ε, εμένα μου χτυπάει.... μπορεί να είμαι και λάθος βεβαια, ναι?
    To πιθανότερο είναι πως τα πλαστικά του είναι άκαμπτα (ABS ίσως). Σίγουρα δεν έχει σχεδιαστεί για να κοπανάει πεζοδρόμια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    To πιθανότερο είναι πως τα πλαστικά του είναι άκαμπτα (ABS ίσως). Σίγουρα δεν έχει σχεδιαστεί για να κοπανάει πεζοδρόμια.
    αυτό λέω, οτι ίσως θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικά...
    πουτσ@@@@@@@@@

αυτό λέω, οτι ίσως θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικά...
    Σπύρο, καλό θα ήταν. Αλλά για λόγους κόστους πιθανόν τα κάνουν έτσι. Δεν μπορείς (εγώ δλδ) να τους κατηγορήσει οτι δεν αντέχει το ανέβα κατέβα των πεζοδρομίων.
    Και carbon να ήταν, κρακ θα έκανε...ασε που θα είχε όσο το μισό ΚΤΜ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2006, 08:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ