Οχι δεν είχα μείνει ποτε οταν άναβε ρεζέρβα του έβαζα βενζίνη!!!!
Οχι δεν είχα μείνει ποτε οταν άναβε ρεζέρβα του έβαζα βενζίνη!!!!
Το ποιο πιθανό είναι να είναι τυχαίο οτι στο έκανε αφού έβαλες βενζήνη οπότε μήν κολλάς σε αυτό. αφου είχες ήδη βενζήνα μέσα και τουλάχιστον 5 λίτρα δύσκολα να βγάλει πρόβλημα λόγο της βενζήνας που έβαλες εκτός άν είναι παααρα πολύ νερομένη..
Ασε που η μπεκιέρα και η αντλία είχαν μια Χ ποσότητα βενζήνης μέσα μέχρι να κυκλοφορίσει η καινούρια πρέπει να κάνεις κάποια χιλιόμετρα 3-4 φαντάζομαι δέν ξέρω οπότε σε ρωτάω και αυτό μολις έβαλες βενζίνα το πρόβλημα παρουσιάστικε μετά απο 5 λεπτά πχ?η μολις βγήκες απο το βενζινάδικο??
Πές μου αυτό και μετά θα σου πώ το άλο σεναριο που μπορεί να παίζει που το είχα παθει και εγώ..
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R
Το εκανε μετα απο 10 λεπτά !!!! Και το συνεργείο δεν βρηκε νερό στην βενζίνη
Για να καταλάβεις εβγαλε απο αλλο xtx ολο το ντεπόζιτο και το δοκίμασε στο δικό μου
μόλις το είδα οπότε παίζει και η βενζήνα να εφταιγε...λοιπόν άκου τι είχα παθει εγώ έμεινα απο βενζίνα 1 φορά και γενικά εκει που έβαζα βενζίνα σε χωριά επαρχεία πολύ μάπα βενζήνα..αφου έμεινα απο βενζήνα μετα κατευθείαν έκαψε μπουζί..μόλι αλλάξαμε μπουζί έκανε μπουκοματα συνέχεια...βγάζω το μπέκ το καθαρίζω, με βενζίνα και αέρα επάνω στο φιλτράκι που έχει ενσωματομένο..μετά απο κάνα 2 μήνες ξανά..το ξανακαθαρίζω...μετά πο 2 μήνες ξανά...έγινε ακόμα μία φορά..τώρα βάζω βενζήνα απο άλο βενζινάδικο σε πόλη γιατί μετακόμισα..δέν μου ξαναέκανε τίποτα
Θέλω να καταλήξω στο οτι στο XT η ανλία βενζήνης έχει ένα φίλτρο το οποίο δέν αλλάζει αλλά είναι χοντρό και μπορούν να περάσουν μικροβρομιές οι οποίες κάθονται πάνω στο φίλτρακι του μπέκ με αποτελεσμα αυτο που λές ακριβός..βγάλε το μπέκ και κάνε ένα καθαρισμό αλλά όχι σε μηχάνημα καθαρισμού μπεκ κτλ σε μαγαζί έτσι απλά καθάρισε το φιλτράκι που έχει ενσωματομένο το μπέκ πάνω του ένα πολύ μικρό δές τι φώτο..αυτό το φίλτρο δέν βγαίνει πρόσεχε μήν προσπαθήσεις να το βγάλεις..
Αν μετα η μηχανή σου δουλευει ρολόι βλέπουμε τι θα κάνουμε..μπορείς να το κάνεις μόνος σου???
![]()
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R
Οχι δεν μπορω μόνος !!! Τώρα που είπες για μπουζί το συνεργείο μου ειπε οτι το μπουζί που είχα αλλαξει ήταν κατάμαυρο 2 μέρες φορεμένο
Ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι εκεί είναι το πρόβλημα σου.
Μπορεί το φιλτράκι του μπέκ να είχε ήδη κάποιοες βρομιές και με την κανουρια βενζήνη για κάποιο λόγο περάσαν κιάλες και μπουκοσε.
Κάντο εσύ άν μπορείς η πές στο συνεργείο αν την έχεις ακόμα εκεί να βάλουν ένα άλο μπεκ έστο για 2 λεπτα να δωκιμάσουν πρίν τρέχεις σε ηλεκτρολόγους..
Απλά θέλω να μου πείς μετα τι έγινε γιατι με ενδιαφέρει και εμένα..
Ηλεκτρολογικό δύσκολα να είναι αλλα ποτέ δέν ξέρεις..
Πρίν πάς εκεί πρέπει να σιγουρευτείς οτι το συστημα βενζήνας είναι κομπλέ...
Ξερεις πιο ειναι το παράξενο οτι μερικές φορές οταν παω να το βάλω μπροστα μπορει να μην παρει και να παρει μετα απο 2 λεπτά! Μάλιστα ειπε οτι μπορει να χρειάζεται επαναπρογραμματισμό ο εγκέφαλος !!!
Ολα αυτα είνα συμπτόματα επηστημονα μηχανικου..
Πρόσεξε καλά μήν σου πούν τιποτα 500-600 ευρό για καινουριο εγκεφαλο κτλ..το αστείο είναι οτι αν στο πουν και το αλλάξεις και το πρόβλημα δέν λυθει μετα δέν θα σου δώσουν πίσο τα λευτά που εδωσες... οποτε θα σκιστουν να το βρουν απο μόνοι τους θα το λύσουν και θα σου πούν αυτό ευταιγε! και τσαμπα θα έχεις αλλάξει εγκέφαλο και θα έχουν αυτοί καβάντζα τον δικό σου παλιό εγκέφαλο να τον ξαναπουλήσουν,,,.
Κάνε αυτο που σου είπα δέν χαλάνε έτσι οι εγκέφαλοι ουτε τα ηλεκτρικά χωρίς λόγο.. χωρίς να το αποκλείω πάντα.
Το μπέκ σου φταίει είμαι σίγουρος....
Να δοκιμάσω 100αρα βενζίνη ;έτσι οπως ειναι ?
και αυτό μπορείς να κάνεις αλλά άν το πρόβλημα σου είναι το βουλομένο μπέκ δέν θα δέις κάτι.
Δέν έχεις καποιο φίλο να ξέρει 5 πράματα να βγάλετε το μπέκ?
Το συνεργείο έκανε καθαρισμό και στο μπεκ αλλα τα ιδια η μηχανή προσπαθεί να κράτηση ριλαντι αλλα δεν μπορει μια ανεβάζει μια οχι να φανταστείς τέρμα το ριλαντι και πέφτει μονο του!!! Δεν ξερω τι να κανω !!!
ρε μήπος σου ρούφιξε κανα χαρτί μέσα απο εκεί που τραβάει αέρα και εχει σφινόσει?βγάλε τη σέλα και δές η εισαγογή του αέρα είναι ακριβός κάτω απο τη σέλα εκει που κάθεσε..κάτω απο τα @ρχ@δια σου να φανταστείς...![]()
Μολις μήλησα με συνεργείο απο αθηνα μου ειπε να μπω στο διαγνωστικό της μηχανής και μου λεει οτι η ρύθμιση απο το tps ειναι λάθος !!! 13 γραφει και πρεπει να ειναι 15
μακαρι ρε φιλε να το λυσεις..να ειναι αυτο,αλλα γιατί?