Που'σαι Μποουλιγκά...
Δε βαζεις και κανενα kill-switch στο φορτηγό για ναχεις το κεφαλι σου ήσυχο..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Να επεκτείνω λίγο την ερώτηση?
Τα παραπάνω ισχύουν και για δίχροχους κινητήρες?
Το δεκό μου το φορτηγό όταν κατεβαίνει την ανηφόρα πάντως όχι μόνο δεν καίει αλλά φορτίζει και τη μπαταρία![]()
Αν μιλας για κατηφορα με μεγαλη κλιση σε μια καθημερινη βαση ( και κατεβαινεις με ταχυτητα ) να βαλεις υποψη σου τα ζορια που τραβαει το σασμαν.
Στο σπιτι μου κατεβαινω μια κατηφορα 1,5 λεπτο καθημερινα, την ανεβαινω κι'ολας στο αυτοκινητο μονο με πρωτη, και στο πρωτο αυτοκινητο στα 90000 αρχισε θορυβος απο το σασμαν γιατι την κατεβαινα με δευτερα ( πουληθηκε μετα ) στο δευτερο εχω 190000 και δεν εχει θεμα ακομα αλλα κατεβαινω με φρενα εχουν βεβαια τα τακακια και οι δισκοπλακες αλλα αλλαζουν πιο ευκολα.
Βεβαια το φορτηγο το κατεβαζω παντα με δευτερα + φρενα γιατι αν φυγει θα φτασει πατο θαλασσας!!!
Με νεκρα παντως καιει περισσοτερο αλλα ειναι αμελητεα η διαφορα και πηγαινει και πιο γρηγορα![]()
LIVE FREEEEE!!!!!
Εαν βαλεις ταχυτητα στην κατηφορα,θα ανεβασει στροφες,αρα (λογικα) και καταναλωση.
Στο ρελαντι θα εχεις πχ 800,με ταχυτητα (και παλι πχ) 3000 στροφες.
Πριόνια - Λιτόχωρο είναι περίπου 20 χιλιόμετρα. Ακόμα και αν καίει λιγότερο στο ρελαντί έχεις δεν έχεις ένα λίτρο διαφορά. Μιλάμε να κατέβεις 20 χιλιόμετρα χωρίς ταχύτητα για ένα με ενάμιση ευρώ???