Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: ΠΠ μοτο 14/6 σερρες

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    ok sorry για το λάθος. λογικά θα ανέβει και το βιντεάκι της open σύντομα. με μπέρδεψε το βίντεο γιατί έχει πλάνα και από open.

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750

Αυτοκαταστροφικό ΠΠΤ2015
    Ανοικτή επιστολή προς ΣΟΑΜ & ΑΜΟΤΟΕ
    Αγώνες 18/06/2015 - 12:03

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=20063

Παλαιό μέλος
    Η δική μου γνώμη είναι πως όλα αυτά που γράφονται είναι μπούρδες.... Οι Σέρρες παραδοσιακά δεν έχει κόσμο και αυτό είναι επειδή η Βόρειος Ελλάδα δεν ασχολείται με την ταχύτητα. Άντε αν δεν είχε GP να είχε 100 άτομα παραπάνω... Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι καλό να γίνονται οι αγώνες σε διαφορετική ημερομηνία.

Οταν λεει οτι οι ιδιοι οι εμπλεκομενοι ηταν στο κυλικειο να δουν μοτοτζιπί τι να συζητησουμε;
    πουτσ@@@@@@@@@

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Η δική μου γνώμη είναι πως όλα αυτά που γράφονται είναι μπούρδες.... Οι Σέρρες παραδοσιακά δεν έχει κόσμο και αυτό είναι επειδή η Βόρειος Ελλάδα δεν ασχολείται με την ταχύτητα. Άντε αν δεν είχε GP να είχε 100 άτομα παραπάνω... Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι καλό να γίνονται οι αγώνες σε διαφορετική ημερομηνία.
    μα το θεμα εκει ειναι φιλε μου.να κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να φερουν τον κοσμο πισω.Γιατι παλιοτερα ο κοσμος πηγαινε να παρακολουθησει.
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

Drycleaner Το avatar του/της GIOTIS750
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Οχι φιλε μου ασχολουμασται με την ταχυτητα και πιστα φτιαξαμε στο Αιγινιο Πιεριας πριν απο 25 χρονια αλλα μας την κλεισανε και αν δεν την συντηρουσανε καποια παιδια δεν θα μπορουσαμε να μπουμε μεσα καθολου.υΓΡΟΒΙΟΤΟΠΟς η δικαιολογια τους.
    https://www.youtube.com/watch?v=n2kfrhxrNkg

αν και διαλυμενη πλεον οποτε πηγαινουμε περναμε καλα φαντασου να ηταν και συντηρημενη ,απο σαλονικα πολλα παιδια ερχονται παντως,

ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΞΑΝΑ ΟΜΩς ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΣΤΑ ΠΑΛΙ ΟΠΩς ΗΤΑΝ.
    ( ) ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ http://aeginiocircuit.blogspot.gr/20...blog-post.html
    Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 20/06/2015 στις 15:53.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Πριν από λίγες ώρες ανέβηκε επιτέλους το βίντεο του αγώνα της Open από το bikerspirit

Ορίστε το λινκ

http://youtu.be/a-QRZd1RW5I

Στο 3:15 περίπου που δίνεται η εκκίνηση δεν φαίνεται ο κριτής με την σημαία λόγω της γωνίας λήψης της κάμερας αλλά είναι φανερό ότι αρκετοί αναβάτες ήταν απροετοίμαστοι

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    εγώ βλέπω οτι τα φώτα είχαν ξεκινήσει να ανάβουν και κάποιοι κοιτούσαν αλλού. δε νομίζω οτι είναι θέμα κριτή αν δεν έχεις την προσοχή σου εκεί που πρέπει.

Κοιτούσαν αλλού γιατί ήταν ο άνθρωπος με τη σημαία ακόμα μέσα, απλά η γωνία λήψης της κάμερας δυστυχώς είναι τέτοια που δεν φαίνεται

Παρατήρησε επίσης ότι τα φώτα ανάβουν και αναβάτης στο βάθος ακόμα δεν έχει σταματήσει στη θέση του στο γκριντ!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2008, 09:21
  3. TRAIL RIDE 0-300 στα Κιούρκα 14/12
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2003, 15:20
  4. Ιδρυση Νεασ ΛεσΧησ Μοτο...
    από parji στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:02
  5. Καλημερα Σε Ολο Το Μοτο...............
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF