Πρέπει να το ανοίξεις να δεις. Αν δεν ξέρεις πως να το ανοίξεις και πιστεύεις πως το έχεις ψάξε στο youtube
Πρέπει να το ανοίξεις να δεις. Αν δεν ξέρεις πως να το ανοίξεις και πιστεύεις πως το έχεις ψάξε στο youtube
iPhone 5 αλλαγή οθόνης
https://www.youtube.com/watch?v=fe2m-niGX-U
Και σύμφωνα με τις παρακάτω φωτό
θα χρειαστείς μερικά διαφορετικά κατσαβίδια.
Τα δικαιόματα ανοίκουν σε αυτούς που τα κατέχουν νόμιμα.
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Έχω δώσει στα παιδιά μου 2 IPhone 4S που βρήκα από την δουλειά με σπασμένη οθόνη. Στο ένα έχω αλλάξει 4 φορές, οπότε το κάνω πια χωρίς να κοιτώ οδηγίες σε 20-30λεπτά. Τις οθόνες τις αγοράζω σετ (οθόνη+digitizer+εργαλεία γύρω στα 20€) από ebay, αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι retina. Ακόμη και τα καταστήματα που κάνουν την αλλαγή δεν έχουν αυθεντικά ανταλλακτικά, μιας και η μαμά εταιρία δεν τα διεθέτει.
Τα iPhone έχουν πολλές βίδες και είναι σχεδόν όλες διαφορετικού μεγέθους. Την πρώτη φορά τύπωσα παρόμοιες φωτογραφίες με αυτές που σου έβαλε ο Grafton 505 και με blue tack έβαζα τις βίδες στις αντίστοιχες θέσεις απ'όπου τις πήρα. ΈΤσι η κάθε βίδα πήγε πίσω στην θέση της. Η αλλαγή να μην σε φοβίζει, είναι εύκολη και το αποτέλεσμα δικαιώνει. Δεν χρειάζεσαι θερμοπίστολο για την αποκόλληση των εξαρτημάτων.
Βίντεο στο youtube
Οθόνες iPhone 5