Πφφφ, στα ίδια και γώ! Ούτε καν αυτό: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6569064/ που είναι ένα τσικ πιο ακριβό... Τίποτα κοντά στο στολίδι που είχε πουλήσει ο cfouras (έχω bookmark με το αντίστοιχο search στο car από τότε φανταστείτε!)...
Ισως αυτό (http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6601115/) , στα 5000 και με προοπτική να μπει για γενικό service .. + service μπροστινού γιατί 4 χρόνια να κάθεται .. οπότε να σου πάει 5500 με λάστιχα ..
Καλύτερα να ρωτήσεις σε ένα εξουσιοδοτημένο να σου πει την γνώμη του (elio - χελιώτη klp) και βέβαια να πας μυτιλήνη αφού του κάνεις μια ανάκριση και περισσότερες φωτογραφίες ..![]()
KTM950 Adventure - Tuono 660 Factory
Την πρακτικότητα και την οικονομία του XR δεν θα τη βρεις στο KTM.
Αφού την ψώνισες με το ΚΤΜ, πάρτο, μη σου μείνει και απωθημένο.
το ξάρ' θα το κράταγα.
PFC
Κρατα το ΧR και παρε κατι φθηνο ταξιδιαρικο-street. Ετσι θα εισαι μεσα σε ολα.
Αυτα που κανεις με το ΧR στο χωμα δεν θα μπορεις ή δεν θα θελεις να τα κανεις με το ΚΤΜ και θα καταληξει να περασει τη ζωη του σε ασφαλτο και δασικους.
Απο την αλλη, θα εχεις το ΧR για χωματινες εξορμησεις και adventure καταστασεις και θα εχεις και ενα street-touring 600αρι+ για το δρομο και για ταξιδια που ειναι πιο καταληλο (και πιο αξιοπιστο) απο το ΚΤΜ. Και ολα αυτα με τελη κυκλοφοριας οσο του ΚΤΜ σκετου.
Mε 2 εως 3 χιλιαρικα βρισκεις αστερια τετοια μηχανακια. Fazer, Hornet S, Z 750 S κλπ κλπ..
MADE IN JAPAN 日本製
Το χω σκεφτεί κι αυτό ρε Μπομπ! Το "πρόβλημα" είναι ότι δεν με τραβάει κάποιο τέτοιο μηχανάκι...Ειδικά σε σχέση με το XR. Είμαι και 1.93 (πανάθεμά με) οπότε δεν με βολεύουν και τόσο! Πάντως δεν παίζει κάτι καλό/εξαιρετικό στο car από ΚΤΜ (950) οπότε δεν χρειάζονται βιασύνες! Δεν βιάζομαι να αγοράσω κάτι και ίιιισως με παίρνει να κρατήσω και το XR. Ειδικά για κανα 3μηνο! Είναι γνωστό πως το φθινόπωρο σκάνε οι πολλές αγγελίες....
Τα XR Rally πανέμορφα! Έχω φάει ώρες στο advrider χαζεύοντας! Αλλά σκέψου να με πετύχεις στη Μεσογείων στο φανάρι μ' ένα τέτοιο... Ε θα φάω μούτζα και με το δίκιο σου! :-D Κανα μεγάλο ντεποζιτάκι (22 λίτρα) το χτύπαγα βέβαια... + βελτίωση στις αναρτήσεις.
Ναι, καταλαβαινω. Και 'γω το ιδιο προβλημα εχω και ειμαι 1,85. Γι'αυτο παντα ημουνα σε on-off και enduro.
Το fazer παντως που το δουλευα ενα καιρο με βολευε σαν εργονομια. Τα αλλα ειναι πιο στριμοκωλεϊσον δυστυχως.
Υπομονη και σκεψη και θα βρεις τη λυση πιστευω!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Αν δεν έχεις άμεση ανάγκη τα λεφτά από την πώληση του XR, μην το δώσεις.
Πάρε το ΚΤΜ και αν το βολευτείς κατάθεσε την πινακίδα του XR και αποθήκευσέ το, με την κατάλληλη διαδικασία. Είναι μηχανάκι που, λόγω απλότητας, μπορείς να το αναστήσεις εύκολα, ακόμη και μετά από χρόνια και να δουλεύει άψογα.
πουλάει ένα παιδί εδώ μέσα στα 4500 και είναι και το S![]()
Ωχ! Λόγω ακινησίας ή είχε θέματα;
Αυτό ε; Είναι συμφορουμίτης; Δεν μ' αρέσει το χρώμα τόσο...![]()