Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Έγγραφο απώλειας ταυτότητας.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Δεν σε επιασα,μου το εξηγεις λιγο;
    λες να καταφέρει να βγάλει κάτι αν το κάνει αναφορά,στους πιο πάνω παρότι είναι κάτι που έχει ξανα γίνει ; Δεν παίζει απλά γιατί θα ισχυριστεί το "όργανο" άλλα ... και ο συμφορουμήτης μας "άλλα" οπότε δεν θα γίνει τίποτα.. μη σε πώ θα τον βάλουν και στο μάτι ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παιδιά, αντίγραφο ή βεβαίωση ή έγγραφο ή whatever, είναι απαραίτητο σε τέτοιες περιπτώσεις καθότι ακριβώς επειδή είναι τρόμπες, μπορεί να τους "παραπέσει" ή να χάσουν τη δήλωση και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της andreaspetr
    παλιοτερα εχασα ταυτοτητα,διπλωμα,αδεια κυκλοφοριας και κατι αλλα εγγραφα.
    πηγα το δηλωσα και ΑΜΕΣΩΣ μου εφτιαξαν χαρτι οτι δηλωσα απωλεια.
    καλα που δεν δινουν και ευκολα δανεια πλεον να βρεθεις χρεωμενος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Ο λογος σου εναντιον του οργανου...

Μισο....

αν πάει και το πει στη ΖΩΗ θα καθαρίσει με την υπόθεση....

@hymador είναι υποχρεωμένοι πρωτίστως να σου δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου. Δευτερευόντως να σου δώσουν και προσωρινό έγγραφο για περίπτωση απώλειας δελτίου ταυτόττας.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Για την ιστορία, εκδόθηκε νέα ταυτότητα όχι από το ΑΤ της περιοχής μου αλλά από όμορο σε αυτό της περιοχής μου! Ας είναι καλά ένας αστυνομικός που ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση και με πιέσεις του οποίου δέχθηκαν από το ΑΤ περιοχής μου να μου δώσουν ένα επικυρωμένο αντίγραφο της δήλωσης απώλειας που είχα συντάξει! Με λίγα λόγια αυτός τους πήρε και λόγο βαθμού (προφανώς) πίεσε τους μαλάκες να μου δώσουν κάτι που να επικυρώνει κάπως την απώλεια της ταυτότητας. Για την ιστορία επίσης, δεν το είχαν περάσει καν στο βιβλίο συμβάντων και ούτε είχαν δώσει σήμα για ακύρωση της ταυτότητας μου στο τμήμα που είχε εκδοθεί πριν από πολλά πολλά χρόνια!!!!

...μιλάμε για εντελώς *δέλο!!!! Να βρθείς μπλεγμένος ενώ έχεις κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και άντε μετά να βρεις άκρη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Για την ιστορία, εκδόθηκε νέα ταυτότητα όχι από το ΑΤ της περιοχής μου αλλά από όμορο σε αυτό της περιοχής μου! Ας είναι καλά ένας αστυνομικός που ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση και με πιέσεις του οποίου δέχθηκαν από το ΑΤ περιοχής μου να μου δώσουν ένα επικυρωμένο αντίγραφο της δήλωσης απώλειας που είχα συντάξει! Με λίγα λόγια αυτός τους πήρε και λόγο βαθμού (προφανώς) πίεσε τους μαλάκες να μου δώσουν κάτι που να επικυρώνει κάπως την απώλεια της ταυτότητας. Για την ιστορία επίσης, δεν το είχαν περάσει καν στο βιβλίο συμβάντων και ούτε είχαν δώσει σήμα για ακύρωση της ταυτότητας μου στο τμήμα που είχε εκδοθεί πριν από πολλά πολλά χρόνια!!!!

...μιλάμε για εντελώς *δέλο!!!! Να βρθείς μπλεγμένος ενώ έχεις κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και άντε μετά να βρεις άκρη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    που ειναι αυτο το τμημα ρε φιλε? στο φαρ γουεστ ναουμ?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Για την ιστορία επίσης, δεν το είχαν περάσει καν στο βιβλίο συμβάντων και ούτε είχαν δώσει σήμα για ακύρωση της ταυτότητας μου στο τμήμα που είχε εκδοθεί πριν από πολλά πολλά χρόνια!!!!...
    Α, εντάξει......... :a31:
    Μάλλον γι' αυτό δεν σου έδιναν αντίγραφο.

Άντε μετά (χωρίς να έχει περαστεί στο βιβλίο συμβάντων) να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.
    Τέλος καλό όλα καλά.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. 'Εκδοση διπλώματος λόγω απώλειας
    από Sandra4 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2013, 19:44
  2. ΚΡΑΝΟΣ (αγνώστου ταυτότητας..) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!
    από Sandra4 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2013, 19:17
  3. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2010, 15:17
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2007, 15:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας