Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos426f
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    Τι να δεις με Μπαρτσα ρε Μανο;;; Το πιο φυσικο αποτελεσμα ειναι να μαζεψουμε καμποσα.Απο κει και περα οτιδηποτε καλο, καλοδεχουμενο.
    Αν και να σου πω και κατι;; Πιο πολυ με ενδιαφερει να δω την ομαδα να αποδιδει καλα, παρα να κατσω πισω για να γλυτωσω.
    Τος, παντων οτι γινει.....
    Κοιτα,αν δε κατσεις και λιγο πισω εκει μεσα,μαλλον θα αρπαξεις καμποσα...

Κατα τα αλλα,συμφωνω,οτι το αντι-ποδοσφαιρο ειναι ο,τι χειροτερο!
    Κατι που ο Ολυμπιακος για να τα λεμε σωστα δεν κανει στα εκτος εδρας παιχνιδια του....
    Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
    Κοιτα,αν δε κατσεις και λιγο πισω εκει μεσα,μαλλον θα αρπαξεις καμποσα...

Κατα τα αλλα,συμφωνω,οτι το αντι-ποδοσφαιρο ειναι ο,τι χειροτερο!
    Κατι που ο Ολυμπιακος για να τα λεμε σωστα δεν κανει στα εκτος εδρας παιχνιδια του....
    καλά μην υπερβάλουμε κιόλας!!!!
    τα μόνα αποτελέσματα που έχει πάρει ο Ολυμπιακός εκξτός έδρας είναι με αντιποδόσφαιρο....βλέπε κάτι χ με Σοσιεδάδ...τώρα αν θεωρούν οι Ολυμπιακοί ότι το να μαζέβεις 5 τεμάχια πάει να πεις ότι πέζεις επιθετικά και γι αυτό τα τρώς τότε τι να πω.....
    πρέπει να ξέρει η κάθε ομάδα τις δυνατότητές της και να μην γελιέται...δεν μπορείς να παίξεις στα ίσια την Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της...για να γίνει αυτό πρέπει να διατηρήσεις κατοχή μπάλας...ποια ελληνική ομάδα έχει τόσο ποιοτικούς παίχτες για να κρατήσεις μπάλα υπο συνεχές πρέσινγ?????καμία μάλλον
    οπότε γεμίζεισ το κέντρο με χαφ...ρίχνεις ατελείωτο τρέξιμο και περιμένεις....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

όσο για τον αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ η ομάδα μου ήταν πόλύ μέτρια έως κακή....σε καμία στιγμή δεν είχαμε ρυθμό..πάλι καλά που κερδίσαμε ένα μέτριο ΠΑΟΚ
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ωπα περιμενε,το 2-2 με Λα Κορουνια ηταν καλο αποτελεσμα και με καλη μπαλα απο τον Ολυμπιακο αν θυμασαι....

Και στο Μονακο ειχε παιξει καλα και του ακυρωσαν γκολ του Οκκα ως οφσαιντ

Μη γινομαστε αδικοι....
    Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    όσο για τον αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ η ομάδα μου ήταν πόλύ μέτρια έως κακή....σε καμία στιγμή δεν είχαμε ρυθμό..πάλι καλά που κερδίσαμε ένα μέτριο ΠΑΟΚ

Εδω θα ελεγα οτι συμφωνουν οι αποψεις μας....

Ωπα περιμενε,το 2-2 με Λα Κορουνια ηταν καλο αποτελεσμα και με καλη μπαλα απο τον Ολυμπιακο αν θυμασαι....

Και στο Μονακο ειχε παιξει καλα και του ακυρωσαν γκολ του Οκκα ως οφσαιντ

Μη γινομαστε αδικοι....
    αν θυμάσε το 2-2 με τη Λα κορούνια είχε προηγηθεί η Λα Κορούνια νωρίς και για κανα 20λεπτο είχε χαθεί το τόπι...μετά κάτσανε και κολοβαρούσανε παίζανε πασούλες...και τους ήρθε ο ταμπλάς από δύο αντεπιθέσεις Ολυμπιακού...μέχρι τότε ο οΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είχε κάνει άλλη ευκαιρία...
    με την Μονακό το πρώτο ημίχρονο ήταν παλι για τα γέλια...έπρεπε να φάει 5 γκολ...μετά όντως έπαιξε καλά στο β΄ημίχρονο αλλά εκεί δεν πήρε αποτέλεσμα..ας μιλήσουμε για παιχνίδια που πήρε αποτέλεσμα...
    στα δύο τελευταία παιχνίδια που πήρε πήγε να πάρει αποτέλεσμα (ΡΕΑΛ-ΛΙΟΝ) μέχρι να βάλει το γκολ δεν είχε κάνει ούτε μια ευκαιρία ενώ οι άλλοι είχαν χάσει τουλάχιστον 5 κλασικές!!!!!
    πρόσεχε πιο πολύ μη φάει και άλλο...μετά το 80 πήρε λίγο θάρος!!!βέβαι από άποψη κυκλοφορίας όντως ήταν σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με άλλες χρονιές και αν θες τη γνώμη μου οφείλεται κατά κύριο λόγο στον Τουρέ που βλέπει γήπεδο και μπορεί να ηρεμεί το παιχνίδι νώ δεν δίνει βιαστικά και λάθος την μπάλα σχεδόν ποτέ...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Συμφωνω,αν και νομιζω οτι με την Κορουνια επαιξε γενικα καλα..
    Οσο για την τοποθετηση σου για τον Τουρε,πολυ σωστο...!!!!

Συμφωνω,αν και νομιζω οτι με την Κορουνια επαιξε γενικα καλα..
    Οσο για την τοποθετηση σου για τον Τουρε,πολυ σωστο...!!!!
    δεν νομίζω ότι θα μείνει για πολύ καιρό αυτός ο παίχτης στην Ελλάδα...έχει στόφα μεγάλου παίχτη
    όσο για την ομάδα μας...ο Κονσεϊσάο δεν τραβάει ρε γαμώτο ..γιατί δεν βάζει τους πιτσιρίκους (ΤΖΙΟΛΗ, ΛΕΟΝΤΙΟΥ) να τρέξουν λίγο.??..αναγκάζετε να τρέχει επιπλέον ο Γκονζάλες και δεν αναλαμβάνει επιθετικές πρωτοβουλίες
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ομαδα μας...?Προφανως δεν εννοεις εμενα.αφου δεν ειμαι ΠΑΟ,αλλα anyway...

Λοιπον,προς τα εκει παει το πραμα,να βαλει σιγα σιγα ολους τους μικρους.Και θα ειναι μεγαλη μαγκια του Μαλεζανι να φτιαξει μια νεα,γρηγορη,ταλαντουχα ομαδα!Ρε συ με τους μικρους μεσα η ομαδα πιεζει,μαρκαρει και ψηλα,ειναι αλλη ομαδα!
    Και ο Θεοδωριδης ειναι καλος παιχτης και ο Μπιδης,που δεν καταλαβαινω γιατι εφαγε πορτα και απο την 18αδα ακομα!
    Τωρα για Γκονζαλες και Κονσεισαο ας μη μιλησω καλυτερα,για τον πρωτο εχω εκφρασει την αποψη μου.....

ειμαι αλλου Το avatar του/της dimitris74
    παντως το ματς ηταν πολυ καλο μιας και η μπαλα παιζοταν συνεχεια πανω κατω και μπορουσε καλλιστα να γινει απο 1-1, 1-2, 2-0, ο παοκ δειχνει με τον κωστικο να στρωνει σαν ομαδα και αμφιβαλλω αν περασουν ευκολα απο την τουμπα μεσα πολλοι.

οσο για την μπαρτσελονα, βοηθεια μας, εγω θα κανω μπανακι να ειμαι ετοιμος, θα παρω και μερικες ξυλοκαινες γιατι προβλεπω τρελλο ξεχειλωμα εκει μεσα,
    θα φαμε πολλα τεμαχια.... ειναι πολλα τα γκολ αρη
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
    παντως το ματς ηταν πολυ καλο μιας και η μπαλα παιζοταν συνεχεια πανω κατω και μπορουσε καλλιστα να γινει απο 1-1, 1-2, 2-0, ο παοκ δειχνει με τον κωστικο να στρωνει σαν ομαδα και αμφιβαλλω αν περασουν ευκολα απο την τουμπα μεσα πολλοι.

οσο για την μπαρτσελονα, βοηθεια μας, εγω θα κανω μπανακι να ειμαι ετοιμος, θα παρω και μερικες ξυλοκαινες γιατι προβλεπω τρελλο ξεχειλωμα εκει μεσα,
    Δε νομιζω,ο ΠΑΟ στην ευρωπη εχει αποδειξει οτι δυσκολα τον ξεφτιλιζει καποιος...
    Παντως,το παιχνιδι ειναι πολυ επικινδυνο,ακομη και για κατι τετοιο αν βρεθουν 1-2 παικτες της Μπαρτσα σε μεγαλη βραδια.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74

φίλε δεν νομίζω ότι αυτό το μάτς ήταν πλύ καλό...αντίθετα είδα πολλές λάθος πάσες..ειδικά στην τελική προσπάθεια έξω από την περιοχή...και φυσικά η μπάλα δεν ήταν πάνω κάτω...τουλάχιστον όχι με συνδιασμένες προσπάθειες...από μακρινές μπαλιές μπορεί...αλλά αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο...
    όσο για την μπάρτσα...στη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ το γύριζα και έβλεπα λίγο ΜΠΑΡΤΣΑ στο ισπανικό πρωτάθλημα...άστα να πανε άλλο ποδόσφαιρο!!!!
    καημένη ελλάδα!!!5 επίπεδα κάτω είμαστε...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Τα του Ολυμπιακου τα μαθατε...????
    Παιζει με Λυων χωρις Νικοπολιδη,Καψη,Κωνσταντινου.....
    Και καλα,ο τελευταιος αχρειαστος θα ηταν σε αυτο το ματς,αλλα οι αλλοι δυο μαλλον θα λειψουν....(κυριως ο Καψης...)

Αχρείαστος,ο καλύτερος φορ ίσως της Ελλάδας,με 3 γκολ στις 3 τελευταίες συμμετοχές του???Δεν νομίζω.
    Και ρεζέρβα είναι ο Ντάνι που θα είναι έτοιμος μετά τα Χριστούγεννα και αν.
    Στις άλλες θέσεις έχουμε καλές αλλαγές και δεν υπάρχει πρόβλημα.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    Αχρείαστος,ο καλύτερος φορ ίσως της Ελλάδας,με 3 γκολ στις 3 τελευταίες συμμετοχές του???Δεν νομίζω.
    Και ρεζέρβα είναι ο Ντάνι που θα είναι έτοιμος μετά τα Χριστούγεννα και αν.
    Στις άλλες θέσεις έχουμε καλές αλλαγές και δεν υπάρχει πρόβλημα.
    Ο Κωνσταντινου καλυτερος φορ της ελλαδας;;;;;;;;;
    Εγω εχω να πω οτι ειναι κολοφαρδοι οι γαυροι, τραυματιστηκε το κατσικι και θα παιξει αλλος που μπορει και να βαλει κανα γκολ

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
    από fantacid στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2006, 09:25
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2005, 17:17
  3. Όσο κωλόφαρδος είναι ο ΠΑΟ...
    από Xlitos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2004, 02:50