Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Δέν φταίνε μόνο τα αυτοκίνητα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    και ποιός θα τις σεβαστεί; εδώ δε σέβονται τις λεωφοριολωρίδες...
    Μπορεί να μην τις σέβονται όλοι αλλά η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη πια στις λεωφορειολωρίδες...εγώ τουλάχιστον ανεβαίνω Αλεξάνδρας καθημερινά αρκετα χαλαρά τα απογεύματα
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    Μπορεί να μην τις σέβονται όλοι αλλά η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη πια στις λεωφορειολωρίδες...εγώ τουλάχιστον ανεβαίνω Αλεξάνδρας καθημερινά αρκετα χαλαρά τα απογεύματα
    Ναι δε λέω, αλλά κ πάλι θέλει βελτίωση. Το θέμα είναι ότι θα ξεσηκωθούν πιθανώς οι κουτάκηδες και θα λένε "αυτοί μπαίνουν στις λωρίδες μας, εμείς γιατί να μη μπαίνουμε στις δικές τους;" και γενικά θα γίνει χαμός...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Ναι δε λέω, αλλά κ πάλι θέλει βελτίωση. Το θέμα είναι ότι θα ξεσηκωθούν πιθανώς οι κουτάκηδες και θα λένε "αυτοί μπαίνουν στις λωρίδες μας, εμείς γιατί να μη μπαίνουμε στις δικές τους;" και γενικά θα γίνει χαμός...
    Να πάνε να πάρουν μοτοσυκλέτα....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μόλις άκουσα ότι η τροχαία έλαβε μέτρα για τις λεωφορειολωρίδες με συνεχείς ελέγχους και απομάκρυνση των εκεί σταθμευμένων οχημάτων καθώς και κλήσεις σε όσοθυς κινούνται παράνομα σε αυτές...αμήν και πότε....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Να πάνε να πάρουν μοτοσυκλέτα....

σιγά όμως μη ρίξουν τη μύτη τους και πάρουν μοτό...
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS

Χίλες φορές καλύτερα. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι όλοι αυτοί οι άχρηστοι που δεν ξέρουν πουτους πάνε τα 4 με το αμάξι τους, να καβαλήσουν ξαφνικά μια μοτο και να βγούνε στο δρόμο.

Για το θέμα με τις λωρίδες για μηχανές, πιστεύω ότι είναι πρακτικά αδύνατο. Σε μια εθνική οδό ειναι πιο εύκολο, αλλά στις πόλεις δεν γίνεται.
    Ας φανταστούμε τον εαυτό μας να είναι αναγκασμένος να κινείται μόνο μέσα σε μια λουρίδα δρόμου. Και όταν θέλει να στρίψει σε ένα φανάρι; Γίνεται; μάλλον όχι. Εδώ στους λεοφωρειοδρόμους μπαίνουν όλοι αέρα πατέρα, για τις μοτο θα τους πιάσει η ευαισθησία;
    Η πιο βασική αίσθηση που σου δίνει η μοτο, αυτή της ελευθερίας και ευελιξίας πάει κατ'ευθείαν περίπατο.
    LIBYKOS

beware when you swim..... Το avatar του/της Shark Tale
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS

Η πιο βασική αίσθηση που σου δίνει η μοτο, αυτή της ελευθερίας και ευελιξίας πάει κατ'ευθείαν περίπατο.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
    What happens......happens for a REASON........

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Χίλες φορές καλύτερα. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι όλοι αυτοί οι άχρηστοι που δεν ξέρουν πουτους πάνε τα 4 με το αμάξι τους, να καβαλήσουν ξαφνικά μια μοτο και να βγούνε στο δρόμο.

den mporo na katalavo giati prepi na dosoume efsima se mia katigoria odigon ke na 8iksoume kapia ali
    as ksekinisoume apo to gegonos oti i perisoteri apo edo mesa exoun ke aftokinito,ke mpori na ixan aftokinito prin paroun motosikleta,opote amesos vlepoume oti ine kati pou ine efikto,diladi na afti pou apokalis asxetous na kavalisoun ksafnika mixani, skepsou oti mpori ke esi na isoun enas tetios.an isoun
    o ka8e enas 8a mporouse na ine.
    pistevo oti ka8e eksipnos an8ropos pou ksekinai i skepsi tou apo tin praktikotita 8a apofasisi ke olo ke perisoteri to kanoun na pari mia motosikleta gia na mpori na metakini8i pleon.
    gnorizo an8ropous pou se megali ilikia konta sta 40 tous apofasisan na apoktisoun mia motosikleta giati i asfiktiki kinisi sto kentro den tous afine na ine sinepis me tin doulies tous ke katopin anakalipsan ke ales dinatotites pou exi mia motosikleta
    exo paradigma filou poli sintiritikou atomou me ikogenia ke metrimeni zoi ksaf8ika apoktise mia xt600 ke eno stin arxi tin fovotan tora 8eli na pame ke stin ispania to kalokeri ke fisika na agorasi kati megalitero, nomizo oti ine xaraktiristiko digma politi pou i sin8ikes tis zois ton esproksan na anakalipsi tis dinatotites ke tis omorfies mias motosikletas ke to ksana leo olo ke perisoteri to apofasizoun ka8imerina giati ine o monos efkolos tropos metakinisis mesa stin asfiktiki poli.
    fisika osi exoun tin dinatotita pernoun motosikletes megales se kivismo ke anigoun ke kenourious orizontes stin zoi tous
    nomizo diladi oti i ana8ematismoi sto 8ema ke i apoklismoi ine entelos astoxi

Για το θέμα με τις λωρίδες για μηχανές, πιστεύω ότι είναι πρακτικά αδύνατο. Σε μια εθνική οδό ειναι πιο εύκολο, αλλά στις πόλεις δεν γίνεται.

an sinexisti o nomos pou mas epitrepi na kinoumaste anamesa sta aftokinita ke oxi apo piso tous den exoume provlima
    an elef8ero8oun ke leoforolorides apo aftokinita 8a imaste one hapy...xaxaxaxaxa

Ας φανταστούμε τον εαυτό μας να είναι αναγκασμένος να κινείται μόνο μέσα σε μια λουρίδα δρόμου. Και όταν θέλει να στρίψει σε ένα φανάρι; Γίνεται; μάλλον όχι. Εδώ στους λεοφωρειοδρόμους μπαίνουν όλοι αέρα πατέρα, για τις μοτο θα τους πιάσει η ευαισθησία;
    afti tin es8isi elef8erias stin kinisi isos tin zilevoun meriki ke isos ine to kinitro gia na mpoun se ali nootropia oi aftokinitakides
    ke ine megalos ke sovaros paragontas,episi nomizo oti dia8eti o kosmos efioia ke mpori na skefti ine kalo se afto to 8ema ke ti oxi
    gia afto oso pernai o keros 8a vlepoume olo ke perisoterous me motosaka
    ke afto erxete pali se anti8esi me tin proti kata8esi sou

8a vgoun ke 8a para vgoun stous dromous me motosikletes
    opos vgikes ke esi
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Γεια κι απο μένα..
    Ο Αφρο τοποθέτησε το θέμα στην σωστη του διάσταση νομιζω..
    Με μηχανές κυκλοφορουν οχι μονο αυτοί που μαγευονται απ την ιδεα της μηχανοκινησης, αλλα και αυτοι που βλεπουν πρακτικά το θέμα της ευκολης κινησης στους δρομους οπως και αυτοί που ζηλευουν (!!!)
    Σε οτι αφορά το θέμα του αλληλοσεβασμού μεταξυ των αυτοκινητων και των μοτοσυκλετών, προφανώς και έχουν και οι δυο τα μερίδια ευθυνης που τους αναλογουν...
    Ως δοηγος αυτοκινητου επι 20 συναπτά ετη με πολλά χιλιομετρα και οδηγος μηχανής τα τελευταια 6 χρονια (ζηλεψα κι εγώ !!) εχω να καταθέσω οτι ο σεβασμος μου προς τους διτροχους αυξηθηκε κατακορυφα οταν οδηγω αυτοκίνητο, διοτι απλά ειδα τι τραβάω εγώ οταν οδηγώ μηχανή !!
    Δυστυχως δεν θα επρεπε να ειναι αυτός ο μηχανισμός "εκπαιδευσης" των οδηγων αυτοκινητων... Αντιθετα θα επρεπε να αποτελει βασικο συστατικό εκπαιδευσης των μελλοντικων οδηγών αυτοκινητων η συμπεριφορά τους απέναντι στα δικυκλα...
    Ως τοτε, ευχομαι ολο και περισσοτεροι να χρησιμοπιουν μηχανή, μηπως και αλλάξει καπως η υφιστάμενη νοοτροπια!

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Μόλις άκουσα ότι η τροχαία έλαβε μέτρα για τις λεωφορειολωρίδες με συνεχείς ελέγχους και απομάκρυνση των εκεί σταθμευμένων οχημάτων καθώς και κλήσεις σε όσοθυς κινούνται παράνομα σε αυτές...αμήν και πότε....

αυτό δεν ισχύει μόνο για τα αυτοκίνητα?
    οι μηχανές, νομίζω ότι μπορούν να διασχίσουν τους λεωφορειόδρομους...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    afti tin es8isi elef8erias stin kinisi isos tin zilevoun meriki ke isos ine to kinitro gia na mpoun se ali nootropia oi aftokinitakides
    ke ine megalos ke sovaros paragontas,episi nomizo oti dia8eti o kosmos efioia ke mpori na skefti ine kalo se afto to 8ema ke ti oxi
    gia afto oso pernai o keros 8a vlepoume olo ke perisoterous me motosaka
    ke afto erxete pali se anti8esi me tin proti kata8esi sou

8a vgoun ke 8a para vgoun stous dromous me motosikletes
    opos vgikes ke esi
    Μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά στην πρώτη παράθεσή μου και παρεξηγήθηκα.
    Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που η ανάγκη τους οδήγησε να οδηγήσουν μια μοτο. Αυτοί μπορούν να αντιληφθούν ότι υπάρχουν και ενναλακτικές λύσεις στο να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη, να βγουν από το καβούκι τους και από την προστασία που τους παρέχει το αυτοκίνητο με σκοπό να κερδίσουν λίγο ή πολύ χρόνο που χάνεται στις καθημερινές μετακινήσεις τους. Σε αυτούς που σέβονται όλους τους χρήστες του δρόμου. Γιατί σίγουρα, οδηγώντας μοτο, σέβεσαι περισσότερα πράγματα.
    Αναφέρομαι σε αυτούς που αναθεματίζουν τη μοτο, που σε κλείνουν επίτηδες, που σε βλέπουν σαν ένα κατώτερο είδος πάνω στο δρόμο. Ναι, σίγουρα το επίπεδο των ελλήνων οδηγών ανεβαίνει, αλλά αρκετοί είναι ακόμη πολύ πίσω.
    Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που καβάλησαν μοτο σε μεγάλη ηλικία ( 34 ) και συγκεκριμένα παπί. Περισσότερο από φόβο πιστεύω άργησα. Πάντα όμως ζήλευα τις παραπάνω δυνατότητες που σου παρέχει μια μοτο. Οταν θα πάρω μοτοσικλέτα θα ήθελα σίγουρα σαν τον φίλο σου που ανέφερες να ανακαλύψω με τη σειρά μου αυτές τις δυνατότητες.
    LIBYKOS

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά στην πρώτη παράθεσή μου και παρεξηγήθηκα.
    Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που η ανάγκη τους οδήγησε να οδηγήσουν μια μοτο. Αυτοί μπορούν να αντιληφθούν ότι υπάρχουν και ενναλακτικές λύσεις στο να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη, να βγουν από το καβούκι τους και από την προστασία που τους παρέχει το αυτοκίνητο με σκοπό να κερδίσουν λίγο ή πολύ χρόνο που χάνεται στις καθημερινές μετακινήσεις τους. Σε αυτούς που σέβονται όλους τους χρήστες του δρόμου. Γιατί σίγουρα, οδηγώντας μοτο, σέβεσαι περισσότερα πράγματα.
    Αναφέρομαι σε αυτούς που αναθεματίζουν τη μοτο, που σε κλείνουν επίτηδες, που σε βλέπουν σαν ένα κατώτερο είδος πάνω στο δρόμο. Ναι, σίγουρα το επίπεδο των ελλήνων οδηγών ανεβαίνει, αλλά αρκετοί είναι ακόμη πολύ πίσω.
    Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που καβάλησαν μοτο σε μεγάλη ηλικία ( 34 ) και συγκεκριμένα παπί. Περισσότερο από φόβο πιστεύω άργησα. Πάντα όμως ζήλευα τις παραπάνω δυνατότητες που σου παρέχει μια μοτο. Οταν θα πάρω μοτοσικλέτα θα ήθελα σίγουρα σαν τον φίλο σου που ανέφερες να ανακαλύψω με τη σειρά μου αυτές τις δυνατότητες.
    file mou ta vlepis apo poli mionektiki 8esi ola
    afta peri klisimatos ke ala diskola pou antimetopizis ke se o8oun na exis apopsi
    pigazoun katef8ian apo to oti odigas papi ke ise se mionektikoteri 8esi apo olous sto odostroma

ke afto giati epidi den exis epitanxisi ke dinami na anaptiksis tin apetoumeni o8isi opote xriasti ise anagkasmenos na kinise deksia ke deksiotera tou deksiou....

opote anagkastika kanis stin akri ke exis ma8i san odigos na iparxis ke na simperiferese amintika ke na travas ola ta asxima tis kinisis zis diladi stin efialtiki diastasi tou odostromatos...

eno an ixes mia motosikleta pou epitanxini den ine empodio gia kanenan odigo ke stis perisoteres fores olos o dromos ine dikos sou 8a eleges ali istoria me ales sinepies

sou efxome na apoktisis mia motosikleta ke tote 8a dis me alo mati ta pragmata

exe ipospin sou oti papi den ine motosikleta
    ine ditroxo metaforiko meso
    ke akros epikindino kamia sxesi me tin asfalia mias motosikletas ke tin aksiopistia tis...
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Ετσι όπως τα λες είναι.
    Υπομονή λοιπόν μέχρι να πάρω κι εγώ την καλή μου
    LIBYKOS

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΤΕΛΙΚΑ....ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...
    από JZER40 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2010, 08:38
  2. Δεν φταινε παντα τα αυτοκινητα
    από jimmis5 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2009, 19:20
  3. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ
    από symvoulos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2006, 12:12
  4. Απαντήσεις: 40