Ανεβαινεις για βασιλικα κτηματα. Τα περνας. Συνεχιζεις το βουνο. Καποια στιγμη βρισκεις μια ταβερνα με μια δεξια στροφη. Πας ευθεια. Δεν στριβεις. Σε περιπου 4 χλμ εχει ταμπελα μικρη δεξια για ιπποκρατειο πολιτεια. Πας δεξια. Στο τερμα του δρομου αριστερα. Σε 600 μετρα περιπου κανεις παλιδεξια και στο πρωτο στενο αριστερα. Ειναι μια μικρη ανηφοριτσα και τσουπ εισαι στη λιμνη.... Τιγκα στις χελωνες. Νομιζω εχει και κυκνους.
Εκεί στην Ιπποκράτειο βρίσκεται! Απλά ερχόμενος από Τατόι και φθάνοντας στην Ιπποκράτειο, πρέπει να μπεις δεξιά. Δεν είναι καμία τεράστια λίμνη, αλλά ότι πρέπει για ένα τσιγάρο και να πάρεις ανάσες.
Από κει συνεχιζεις, περνάς κάτω από την Εθνική και πάς για Ωρωπό, ή κανεις τον κύκλο από Καπανδρίτι.
Κοίτα να δεις, που φτιάχτηκα και θα κλείσω το μαγαζί για να πάω και εγώ βόλτα
Edit
Θεοφιλε είσαι κααααααλο παιδί !!(γραφαμε μαζί)![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Πάρα πολύ όμορφη διαδρομή.
Είναι αν δεν κάνω λάθος είναι κομμάτι της διαδρομής Τερψιθέας - Κορωπίου και αυτό που μου έχει σφηνωθεί εδώ κ κανα χρόνο, είναι κάποια στιγμή να την έκανα από την αρχή ως το τέλος! (αν κ υποθέτω μόνο με trial γίνεται).
Μιλάμε για ένα χωμάτινο μονοπάτι που ξεκινάει από Γλυφάδα και αφού διασχίσεις όλο το ορεινό κομμάτι του Υμηττού (περνάς κ κοντά απ'το σπήλαιο Παιανίας) καταλήγεις Κορωπί.
Κοιτα να δεις, που επρεπε να μας κλεισουν τις τραπεζες για να θυμηθουμε ποσα κοντινα μερη για βολτα εχουμε...... Και περνας τη φυλη, ανεβαινεις στο βουνο, πεφτεις απο την πισω μερια, φτανεις στη διασταυρωση για σκουρτα, κάνεις δεξια για αγ θωμα και οινοφυτα ......... περνας κατω απο την εθνικη και φτανεις χαλκουτσι. Γυρνας παραλιακα απο παλατια ορωπου, αγ αποστολους, καπανδριτι και πισω.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Ιπποκράτειο δεν έχει ταβέρνες, μόνο βίλες (όχι κυπριακές).
Η λίμνη πλάκα έχει όντως... Έχει κύκνους και πάπιες είχε. Και γυρίνους στο νερόΓια κανενα 10 λεπτο στάση καλά είναι, δεν έχει τίποτα εκεί γύρω και αν θυμάμαι καλά μόνο ένα ξύλινο περίπτερο για να κάτσεις σε σκιά.
Αυτό που λέει ο Πάνος76 δεν το είχε κάνει χμ.... το 0-300 ή το ΜΟΤΟ με εντουράκια κάποτε;;;
Η δική μου "αγαπημένη" κοντινή είναι ένας μικρός κύκλος Κιούρκα-Γραμματικό-Μαραθώνα και επιστροφή από λίμνη Μαραθώνα-Άγιο Στέφανο. Μικρό αλλά χορταστικό. Καφές ή παραλία Μαραθώνα ή στη λίμνη. Έχει και μιά ενδιάμεση κοπάνα αν δεν θέλεις να κατέβεις παραλία που πάει από Γραμματικό και πέφτει στην διαδρομή επιστροφής.
Αν κάνεις το λάθος κ πέσεις μέσα θα βγεις Χαλκ. Πολύ βρωμιά κ ξεραΐλα. 5λεπτο κ πολύ είναι, ίσα ένα τσιγάρο.
Σοβαρά;; Πάντως βλέπω πολύ συχνά κάτι καθαρά στο κομμάτι της Παιανίας κ τους ζηλεύω (κ πάλι όμως δεν είμαι 100% σίγουρος ότι αφορά στο ίδιο κομμάτι διαδρομής (τερψιθέα-κορωπί) και στο γκουγκλ έρθ δεν κατάφερα να βγάλω άκρη.
πολύ καλή εξίσου, την κάνω συχνά - πυκνά με το αμάξι.