Χαρη....ΕΣΥ;!!!!!
Χαρη....ΕΣΥ;!!!!!
Τι να γίνεται δηλαδή με τα λάστιχα?
Αμα ανοίγεις το γκάζι θα αλλάζεις το πίσω καθε 10.000 χλμ περίπου με ενα νορμάλ λάστιχο. Δυο πίσω ενα μπρός τα παω εγω.
Αναλογα το λαστιχο απο 250 το ζευγαρι μεχρι 350 πανε σήμερα τα 120 μπρός 180 πίσω που φοράει.
Η σελλα δεν ξερω αν ειναι ανετη για τον συνεπιβάτη, δεν έκατσα ποτέ.![]()
Γενικά έχω κανει πολύ λιγα χλμ με συνεπιβατη με το Hornet, παντως ειναι νορμαλ κατασταση η σελλα και η γωνία των ποδιών.
Ψηθηκες?
Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 17/07/2015 στις 11:27.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Sorry αλλά στα δικά μου ματια ειναι χαλια το αποτέλεσμα.
Βαλανε ασχετες εξατμίσεις 4-2-1-2-4, USD πηρούνι από Monster μαζί με τα φρενα, χωσανε και τα CR και ΚΝ κι ετοιμο.
Ψαλίδι εχει την κουνίστρα που είχε.Ολα για το look και μονο λοιπόν.
Μου αρεσει που λεει οτι ειναι το πρωπικό μηχανακι του αφεντικού της CRD, ούτε 10 χλμ δεν θα εχει κανει παντως.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εντάξει ρε ,πάρε ένα του γούστου σου τότε...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6523467/
Να σου πω ,καλύτερα να μην κάνεις σχόλιο... αχαχαχαχαχαχα
OK ,ας πάρει τότε αυτό που μέσα σε 9 χρόνια αξιώθηκε να γράψει 4120 χλμ ...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6552086/
ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (στον έμπορα πάει αυτό ε...)
απο προσωπικη εμπειρια και παραβλεποντας τα θεματακια φλας κωλοφαναρο πινακιδα φτερα κλπ να προθεσω οτι αν καποιος σκοπευει να παει σε τετοιου ειδους μηχανακι να γνωριζει οτι οι παραξενες γωνιες των γκριπ ειναι εντελως αντιεργονομικες σε βαθμο που η τενοντιτιδα στον αριστερο καρπο ειναι θεμα μερικων χιλιομετρων
ευχαριστω![]()
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι με ένα μεγάλο γυμνό τα κάνεις όλα.-
Από καθημερινή μετακίνηση, μέχρι ταξίδια όπου γουστάρεις, και σβέλτη οδήγηση, μέχρι και πίστα άμα το λέει η καρδιά σου.
Συμβιβάζεσαι με μια κάπως αυξημένη κατανάλωση (που αν το συνηθίσεις θα βρεις τα σημεία του που εξοικονομεί και "πάει μόνο του"), και δε χρειάζεσαι ούτε παπί ούτε σκούτερ ούτε τίποτα.
Έχεις ροπή για να κάνεις ό,τι θες για πλάκα. Το διάγραμμα το είδες στο αντίστοιχο θρεντ. 9,5 κιλά έχει στις 6.500. Και στις 4.500 που έχει 8,5-9 μια χαρά τραβάει (κι εσένα κι άλλους δέκα)
Εχει κινητήρα ΑΣΠΑΣΤΟ (όποιος λέει κακιά κουβέντα για τα Honda του πετάς στη μούρη ένα Hornet 900 και καθάρισες).
Σχετικά με τις αναρτήσεις, να πω απλά ότι ο Άρης δεν είναι και ο average αναβάτης....
Οι μαμά, που του Άρη του ήταν λίγες, εσένα μπορεί να σου είναι μια χαρά (εκτός κι αν είναι σουμιέδες by default και θέλουν άλλαγμα όπως και δήποτε ασχέτως τρόπου οδήγησης).
Η ζελατίνα και πάλι έχει να κάνει με τον αναβάτη, τις διαστάσεις του και τις ταχύτητες που συνηθίζει να κινείται.
Ο Άρης είναι 1,90. Μπορεί να τον βολεύει.
Στο δικό μου μηχανάκι την έβγαλα τη ζελατίνα γιατί αφ'ενός όταν κινούμαι με μικρές ταχύτητες θέλω να τρώω τον άερα στο στήθος γιατί σκάω καλοκαιριάτικα, κι αφετέρου γιατί στα πολλά μου έστελνε τον άερα καρφί πάνω στο κράνος.
Άλλο μηχανάκι βέβαια το δικό μου κι άλλες οι δικές μου διαστάσεις.
Εσύ θα το δεις δοκιμαστικά.
Εγώ αν δεν είχα τρέλα με ένα άλλο μηχανάκι που το γούσταρα ανέκαθεν και τελικά το πήρα, εύκολα θα πήγαινα στο Hornet.
Αν το είδες και το γουστάρισες, από τα όσα έχω ακούσει για το συγκεκριμένο μηχανάκι από ανθρώπους που ξέρω κι εμπιστεύομαι, πάρ'το και θα το ευχαριστηθείς.