Εγώ ευτυχώς πρόλαβα και τα ταξιδάκια στο εξωτερικό τα έκανα πέρισυ.
Κρίμα σε όσους αναγκάστηκαν να ακυρώσουν. Υπομονή και καλή δύναμη![]()
Κατά πάσα πιθανότητα ακυρώθηκαν 5ημερα σε Ζάκυνθο και Τζιά.Καλοπέραση χωρίς άδεια καλοκαιριάτικα![]()
Εξωτερικό σίγουρα, εσωτερικό όχι, αλλά θα είναι όπου κάτσει, απλά να ρολάρουν οι ρόδες.
ειναι σαν να πας στο αργος με το πεπονι σου ρε, αφου εκει εχει χιλιαδες....![]()
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Τελικά μόνο εγώ θα πάω εκεί που είχα προγραμματίσει: Πουθενά
εγώ γράφω μπας και κερδίσει το τζόκερ ο Θάντερ......
μονοήμερο στη Thassoooooooooooooooooooossss(άντε μπορεί και μια διανυκτέρευση....
)
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Πατε ρε διακοπες!!
Πως θα βγαλουμε λεφτα εμεις;;; Κλεφτες θα γινουμε;;; (μη παραπονιεστε αμα λειπουν τα μηχανακια σας μετα!)
Εγω καθε σεζον δουλευω οποτε...![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Δεν παίζουν φράγκα (πλέον)(κοιτάμε για αλλαγή μΕχανακίου.....)
Εσύ τώρα είπες μ@λ@κι@αλλά κάνει ζέστη και σε συγχωρώ
Το κακό είναι ότι δεν ξέρεις σε τι πεπόνι (και όχι καρπούζι....) θα πέσεις. Κι εκεί, τα "τζούφια" είναι πάρα πολλά....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου