Τις μηχανές motogp για να τις μεταφέρουν μόνο μπάνιο δεν τις κάνουν με wd40. Κάπου εδώ το είχα δει.
Τις μηχανές motogp για να τις μεταφέρουν μόνο μπάνιο δεν τις κάνουν με wd40. Κάπου εδώ το είχα δει.
προσωπικα κουκουλα θα εβαζα μονο για προστασια απο τον ηλιο
σε υγρο-αλμυρο περιβαλλον θα την αφηνα να αναπνεει και αντι για πασαλλειμα με χημικα θα της εκανα ενα ξεπλυμα με το λαστιχο 1-2 φορες τη βδομαδα
με δεδομενο παντα οτι δουλευει και δεν ειναι σε ακινησια...........
το wd 40 να ρέει αφθονο παντού !
(Ρόδες, ρεζεΡΡΡβουάρ και όπου υπάρχει μέταλλο, σαν να πλένεις το μηχανάκι, ρίχνεις σκουπίζεις))
Πιο πολύ κι απ τις ρακές.....
Βρες σκιούλα να παρκάρεις και ρίξε θειάφι στην περίμετρο που είναι περίπου τζάμπα
(μην πληρώνεις σπερει και μλκιες)
ανανήψαντας
Θειάφι γιατί?
Ντοματιά είναι το μηχανάκι?
Δε κάνω πλάκα ή μήπως κάνεις εσύ?
Καλούτσικο είναι το WD40, αλλα κατα τη γνώμη μου δεν κρατάει πολύ.
Υπάρχει ένα άλλο λιπαντικό/προστατευτικό, Καναδέζικο νομίζω, δεν ξέρω αν το έχουν στην Ελλάδα, αλλά εδώ Αγγλία γίνεται σιγα-σιγα θρησκεία.
Λέγεται ACF-50 δεν είναι φτηνό αλλά ούτε και απλησίαστο.
Είναι τόσο καλό, που διάφοροι το έχουν κάνει μπιζνες, με ειδικά μηχανήματα σπρέυ, να περνάν ολόκληρη τη μηχανή. Για καμμιά €50 πολλοί το κάνουν για το χειμώνα, που οι δρόμοι είναι όλοι στρωμμένοι με αλάτι για την παγωνιά.
Είχα ένα σημείο στα πηρούνια που είχε πιάσει λίγο σκουριά, ξέρετε πώς είναι αμα αρχίσει κλάφτα, δεν καθαρίζεις εύκολα. Έβαλα μια σταγόνα, και δεν χρειάστηκε να ξαναβάλω για έξι μήνες. Αντιδρά με σκουριά άν ήδη υπάρχει και την «δένει». Αν δεν υπάρχει προστατεύει. Το μηχανάκι καθημερινά ξεσκέπαστο μες στην Αγγλική βροχή. Πολύ καλό, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αν δεν υπάρχει, ευκαιρία για κάποιον εισαγωγέα.
http://learchem.com/products/acf-50.html
Τελευταία τροποποίηση από Δεινόσαυρος; 26/07/2015 στις 11:33.
Πάντως σίγουρα δεν θα εχεις φίδια![]()
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
'Οπως επισης μακρυα το Νταμπλγιου Ντι φόρτι απο τσιμούχες και ό-ρινγκ..
1. Μην συγκρίνετε τι κάνουν οι MotoGPήδες με το τι κάνουμε εμείς για μηχανές που τις θέλουμε χρόνια κοντά μας.
2. Το αλάτι πάει παντού, ότι και να κάνεις, και δεν χρειάζεται να είσαι και δίπλα στη θάλασσα. Ο αέρας θα μεταφέρει το νερό/αλάτι παντού.. Σαν την σκόνη που πάει όπου δεν φαντάζεσαι.
3. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο, απλά πάρε τα μέτρα με κουκούλα (να αναπνέει όμως - φαυλος κύκλος αυτό) και να την πλένεις/λιπαινεις όσο πιο συχνά μπορείς
4. Ζήτα μετάθεση για βουνό.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αφου δωθηκαν αρκετες σοβαρες απαντησεις ας ποσταρω αυτο που μου 'ρθε στο μυαλο μολις διαβασα "αρμυρα" :
https://www.youtube.com/watch?v=4D_OOvCVpiE
MADE IN JAPAN 日本製