Οποτε το καλο αρχικα ειναι οτι μπορει να μην πηραξε και τιποτα στο μηχανακι σου.
Το δυσαρεστο ειναι οτι εδωσες 110 ευρω αερα.
Πηγαινε απο εκει πες του με τον τροπο σου οτι ειναι μαλακας και δεν θα ξαναπατησεις στο μαγαζι του να το καταλαβει.
Και πηγαινε εκει που εμπιστευεσαι για να δουνε την διαρροη λαδιων που λες.
Και μετα πιες και μια μπυρα και χαλαρωσε.
LIVE FREEEEE!!!!!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Άμα σου κανει καλη δουλειά άφησε τον να σπυ πλύνει και την μηχανή!!!!! Χαχαχα
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Η συνέχεια έχει ως εξής...
Πήγα εχθές από το συνεργείο και εκτυλίχθηκε η παρακάτω στιχομυθία...
-Εγώ: Σ.....η για φερε ένα καινούριο μπουζί στο κουτί του και έλα έξω!
-Σ...ης: Γιατί τι έγινε? (έκπληκτος)
-Εγώ: Μάλλον ξέχασες να μου αλλάξεις μπουζί.(Εδώ να υπενθυμίσω πως το παλιό μπουζί το γυάλισε
στον δίδυμο τροχό του και το ξαναεβαλε στο μηχανάκι διακριτικά ενώ ήμουν παρών!)
-Σ...ης: ΟΟΟΟ....!!!! Έχεις δίκιο! Είναι το παλιό!Το μαλ@κι..νο θα το γ@.σω!(για το βοηθό του) Είναι η δεύτερη φορά
που μου το κάνει. Κάτσε να κρυώσει 5 λεπτά το μηχανάκι και θα σου βάλω ένα καινούριο.
-Εγώ: Όπως έρχεσαι φερε και ένα σταυρωτό και ένα 10ρακι γερμανοπολυγωνο.
Κάπου εκεί, μετά και από την απάντηση του, είχαν τελειώσει όλα.
Βγάζω λοιπόν το πλαίσιο της πινακίδας με την διαφήμιση του συνεργείου του και δίνοντάς το του λέω πως δεν πρόκειται να
ξαναπάω το μηχανάκι . Στο ίδιο συνεργείο είχα αφήσει και το cbf600 να το πουλήσει αλλά και το σκουτερακι της αδερφής μου
πήγαινα για σέρβις.
Η απάντηση του ήταν πως αφού δεν τον πιστεύω πως δεν έγινε εσκεμμένα, ούτε και αυτός θέλει τέτοιους
πελάτες σαν έμενα!!!!!! Δούλευε σε μάστορα που έκανε απατεωνιές και τον σιχαθηκε γιαυτό έφυγε και άνοιξε δικό του!!!!
Α και πως τα λίγα λάδια που τρέχουν από το μοτερακι είναι γιατί είναι μονοκυλινδρο αερόψυκτο!!!!!!
Η αλήθεια είναι πως πιο πολύ στεναχωρηθηκα παρά εκνευρίστηκα. Κρίμα για ένα νέο παιδί να προσπαθεί να βγάλει μεροκάματο
κοροιδευοντας τους πελάτες του. Δεν πρόκειται να πω ποιος είναι αλλά πιστεύω πως στην περίοδο που ζούμε εάν συνεχίσει έτσι
δεν θα αντέξει για πολύ. Εννοείται πως ξέρω να αλλάζω λάδια-φίλτρα μόνος μου και αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα,μετά από αυτήν την εμπειρία.
Αν διαβάζει το ποστ μου κάποιος νέος μηχανικός θα ήθελα να τον συμβουλέψω να έχει πάντα στο μυαλό του μια παροιμια ...
" ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται"
κριμα.........
δυστυχως ο κανονας με ολους αυτους ειναι οτι ξεκινανε τα σκουληκιαρικα μολις σε σε δεσουν σαν πελατη
σου κανουν ολα τα χατηρια στην αρχη και μετα.............
ειναι θεμα ελλειψης παιδειας
προσωπικα τους αποφευγω οσο μπορω και ποτε δε μενω κολλημενος σε εναν και δεν προτεινω
οταν χρειαστει πηγαινω απο εδω εκει σαν μελισσουλα![]()
Σημασια εχει να ειμαστε οσο καλυτερα ψυχικα μπορουμε και οχι να τσακωνομαστε.
Πιστευω οτι ο φιλος δεν ειναι τα 110 ευρω που σκεφτεται αλλα η κοροιδια.
Αυτο ειναι που μας τρελαινει. Ας γινει σωστη δουλεια και να δωσεις κατι παραπανω παει στο καλο.
Το μηχανακι που εχεις στα χερια σου ειναι παρα πολυ απλο.
Αλλαζε λαδια φιλτρα μπουζι τεντωμα λιπανση αλυσιδας μονος σου.
Και αναλογα την χρηση περνας και απο εκει που εμπιστευεσαι και το τσεκαρουνε ανα καποια ( πολλα ) χλμ.
Καλα χλμ να εχεις.
LIVE FREEEEE!!!!!
Κι αυτο το λαμογιο σε λιγο καιρο θα διαμαρτυρετυαι για αναδουλειες και οτι ο κοσμος
δεν συντηρει τα μηχανακια του.
Επιχειρηματιες του κ@λου.Δεν βλέπουν λιγο παραπερα.
Λες και θα σωνοταν απο τα λεφτα των μπουζί.
Ελπίζω να μήν είναι στο Ίλιον...