Σωστη κινηση Κουρουμπλη...ασχετο βεβαια πως δεν υπαρχουν τα μεσα να εφαρμοστει..και κατα δευτερον, πηρε καποιος απο εσας χαμπαρι ποτε δωρεαν αντικαρκινικες ερευνες; ποτε διαφημιστηκαν;
Τέρμα το vivere pericolosamente όποιος γουστάρει θα πλερώνει τα έξοδα νοσηλείας του.
Θες κύριε να καπνίζεις , γουστάρεις ορειβασία , αναρίχηση , υποβρύχια σπορ , γλήγορα μηχανάκια , δεν κάνεις τις κολονοσκοπήσεις σου ?
......
ΟΚ το παρατράβηξα!! Ομως εκεί δεν οδηγεί??
Κι όλα αυτά τα στοιχεία σε ποιά data base θα είναι και ποιός θα έχει πρόσβαση?
Α ρε Λιακόπουλε μιλάμε είσαι πολύ μπροστά..![]()
Τελευταία τροποποίηση από nicksior; 04/08/2015 στις 20:33.
Τους έχω - με το μπαρδον - χεσμενους. Δε μπα να βάλουν όσα πρόστιμα θέλουν. Θα πάρουν τον προστάτη μου παραμασχαλα στο τέλος.
Άστα διαλα, χορτασαμε π@παριες τους τελευταίους μήνες.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Οταν η ελεύθερη αυτοδιάθεση προσκρούει στο κοινωνικό κόστος ..
Μήπως είναι κάτι σαν τη χρήση κράνους?
Λέμε τώρα..
Μήπως??
Χαλαρώστε βρε παιδιά.Με τη πρώτη φορά κανείς δε γίνεται Πο0...ενυδρεία να πάρουμε ναι;
Φίου φίου φι φι φίου
Εγω παντως το τσεκ απ μου το εκανα σημερα.
Η λυπητερη απο αυριο..............![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Κάνουν ότι μπορούν, για να μην ξεμείμουν από σκλάβους........................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Μα τα τεστ θα τα πληρώνει η ιδιωτική ασφάλιση σου που θα πληρώνεις εσύ φυσικά.
Α, και που είστε. Την ασφάλιση στα ΙΚΑ μηκα εοππυ κλπ θα συνεχίσουμε να τα πληρώνουμε κανονικότατα.
Σωστό μου φαίνεται. Χωρίς να εξετάσω το πως ή απο που πληρώνεται ο προληπτικός έλεγχος κανέναν δεν έβλαψε. Ισα-ισα και οι δύο γονείς μου που ταλαιπωρήθηκαν απο καρκίνο ίσως να είχαν γλιτώσει κάτι.
Σου λέει οτι ο άντρας πρέπει να αρχίζει να εξετάζεται μετά τα 40. Ο πατέρας μου εξετάστηκε πρώτη φορά στα 65 και έπεσε στο νυστέρι χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και βάλε και χημειοθεραπείες μετά, πάνε πλέον 8 μήνες και δεν έχει συνέλθει ακόμα..
Δεν γούσταρε τους γιατρούς, τις εξετάσεις, "σιγα μια χαρά είμαι" κλπ..
Μακάρι να εφαρμοστεί, μακάρι να μάθουμε να είμαστε λίγο πιο υπεύθυνοι και για εμας και για τους γύρω μας.