Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
oxi re paidia i ellada einai to kentro tou kosmou kai o kosmos einai to kentro tou galaxia mas kai o galaxias mas einai sto kentro tou sympantos,
SIGOURA tora exo empistes piges ton karyotaki, kati polemistes tou 21 kai tou 40 kai kati allous pou gnorisa x8es sto kafeneio, ama diafoneis 8a se gamiso me ti maxaira mou akous
....εσυ παιδι μου διαφωνεις μονο και μονο για να ......διαφωνεις!!
κοιτα γυρω σου!!! δεν ειναι ολοι τραμπουκοι ακροδεξιοι φασιστες , μελη της χρυσης αυγης!!!.Συζητηση κανουμε ... εχεις να καταθεσεις κατι επανω στο θεμα , η απλα θα μας πρηξεις παλι τα παπαρια με τις ''προοδευτικες'' και ρηξικελευθες απόψεις σου?
Το καταλάβαμε οτι ανατριχιάζεις στο άκουσμα και μονο αναχρονιστικών εννοιών όπως πατρίδα , Ελλάδα , Ελληνισμός , ιστορικη κληρομομιά κ.α. ...έχουμε εμπεδώσει επισης(λες και μπορουσαμε αλλιως!!) και τις φιλοσοφικες , κοσμογονικες θεωριες που ασπαζεσε........
Τι σκατά προσπαθεις να αποδέιξεις δεν ξέρω , αλλά δείξε λίγο σεβασμό σε αυτους που προσπαθουν να κανουν μια πολιτισμενη και επoικοδομιτικη ανταλλαγη αποψεων και μην γαμησεις αλλο ενα thread.....σε λιγο θα παρεμβαινεις σε συζητησεις τεχνικων θεματων και θα μας λες οτι το προλεταριατο των βαλβιδων εξαγωγης πρεπει να αφυπνισθει και να κανει ταξικο αγωνα εναντια στους δυναστες-καταπιεστες εκκεντροφορους....
...αϊ σιχτιρ , μουροχαυλο!!!
....ζητω συγνωμη για την παρεμβαση , στο θεμα μας τωρα.....
Δυστυχως , ολη η γνωση , τα τεχνολογικα επιτευγματα και οι παρατηρησεις των αρχαιων Ελληνων , χαθηκαν στην φωτια της βιβλιοθηκης της Αλεξανδρειας....επισης εικαζετε οτι ενα μεγαλο μερος εγγραφων ''φυλασσετε'' -για προφανεις λογους- και δεν ειναι γνωστο στο ευρυ κοινο.Σε αντιθεση με αλλους προηγμενους πολιτισμους της εποχης εκεινης , η γνωση για τους Ελληνες δεν αποτελουσε ενα επτασφραγιστο μυστικο το οποιο γνωριζαν μονο καποιοι μυστες , αλλα ειχαν σαν πολιτικη να μοιραζονται αυτα που ειχαν ανακαλυψει με το συνολο του πλυθυσμου...πολυ φοβάμαι πως οτιδηποτε εχει ειπωθει απο τους προγονους μας , ειτε ειναι ηδη γνωστο , ειτε δεν θα το μαθουμε ποτε....για αυτο το λογο ειμαι πολυ επιφυλακτικος στις οποιεσδηποτε αποψεις (υπερβολικες εως σοβινιστικες μερικες φορες...) εκφράζονται σήμερα και αφορούν επιτεύγματα και ''μυστικα'' των αρχαιων Ελλήνων.