Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.
Εχτές φουλ φορτωμένος σε ανηφόρα και με δεύτερη ταχιτητα ο καπνός από το bros εγινε συνεφο, βρωμάει κιόλας . οταν γύρισα στο σπιτι συνπληρωσα περιπου ενα κυπελο λάδι . περιπου τοσο βαζω καθε εβδομαδα . το αρντι μου ειπαν οτι θελει μονο λαστιχα και δε καιει . αν εχει πιο γκαζι δεν με χαλαει , θα του βαλω και τα λαστιχα αν τεραιαζουν απο το δικο μου που κανουν για λιγο χωμα.
αν λες για τα λαστιχα λες να μην κανουν ; δεν εχω ρωτησει κιολας τι φοραει το αρντι αλλα τα δικα μου γραφουν λασερτεκ 150 και στο χωμα κρατανε αφου το παω .
Φίλε μου το rd ειναι δίχρονος κινητήρας.Σε μια ελευθερη μετάφραση εννοώ πως:Δεν ρίχνεις απλά λάδι και το ξεχνάς.Θέλει συντήρηση,θέλει να είσαι απο πάνω και να το προσέχεις το μηχανάκι.Πιστευω καλύτερα στη περίπτωση σου θα είναι,να κοιτάξεις το ήδη υπάρχον μηχανάκι σου.
Φίου φίου φι φι φίου
ρε φιλε, βαλε μια φωτογραφια να δουμε το εργαλειο
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
αν το παρω θα το προσέχω , ο διχρονος θα θελει ελεγχο απο μαστορα καθε ποσο ; θα ρωτησω βεβαια και τον ιδιοκτιτη που το δινει , με την ευκαιρια το δινει 800 , λιγες σκουριες εχει και θελει μπαταρια αλλα αν το παρω θα το δει πρωτα ενας που ξερει , χωμα δεν θα εχω προβλημα νομιζω.
rd 30 ετων με χωματινα φορτωμενο σε χωραφι
mad max λεμε![]()
Αν το προσέχεις όσο το bros δε θα έχεις πρόβλημα.... Τι να πω. Σιδηροκατασκευες διαβάζω, εντουροχωραφοκατασταση, δεν το αφήνεις το εργαλείο να πάρεις ένα ντεντενι ?
το μοτο με εχει βολεψει και το εχω αρκετο καιρο, βέβαια δεν το προσεχω και πολλη οπως καταλαβατε , τα μολυ ειναι τα λαδια που χρησιμοποιουν και αλλοι εδω στις μηχανες τους και οχι μονο , ειναι σε ενα κοκκινο μπιτονακι γραφει MOLY και εμείς το λεμε ολοι μολυ.
Καλημέρα χτες χρειαστικε να παω πανω από το χωριο σε ένα μοναστηρι κατι εργαλεια που ζητησανε για κατι δουλιες , όπως σας εχω πει εχω μεγαλη σχαρα στο μηχανακι αλλα όλα αυτά που θελανε δεν χορουσαν πανω , βρηκα μια παλια μεγαλη βαλιτσα και την έδεσα πανω στη σχάρα και μεσα εβαλα από ταναλια μεχρι αλυσοπριονο και 1 -2 σακια μικρά ασβεστη ,περιπου 50 κιλα βαρος , δεν ηταν ευκολο στην οδηγηση και σηκονωταν η μπροστά ρόδα ευκολα , πηγενα με ταχυτητα περιπου 20 αλλα πατησα μια μεγαλη πετρα και το μηχανακι γλυστρισε και μου εγυρε και επεσε , εγω ευτυχως δεν επαθα κατι αλλα΄ουτε και το μηχανακι γιατι ακούμπησε η βαλιτσα κατω και εκανε γωνια, αλλα τα πραγματα μεσα στη βαλιτσα εγιναν αχταρμάς.
Τα λαστιχα θελουν αλλαγή και κάθε χρονο το αφηνω για τον άλλο , παιζει ρολο αυτό; Υπάρχει κατι που μπορω να βαλω στο μηχανάκι όταν πεφτει να μην παθαινει ζημιά; o σιδερας μου ειπε ότι μπορει να φτιαξει κατι στο πισω μερος και στο μποστα για να μην παθαίνει κατι η μηχανη .
Dalton alert big time.
Φίου φίου φι φι φίου
εδω εισαι.........http://www.car.gr/classifieds/vans/view/6796320/
τα χωραει ολα και δεν πεφτει