Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 64

Θέμα: honda cbf 125 11'

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lefterman Προβολή μηνύματος
    den kserw an exeis piasei tetio mixanaki sta xeria sou,pados exei mia xara epidwseis kai den einai arketa 125aria pou me exoun gia prwino to kovei se ekiniseis o siblektis,alla se sta swsta xeria einai polu kalo ergalio.pados arpagmeno den nomizw file mou na itan,toulaxiston itan entaksei se osa katafere na dei o mixanikos tote

επειδη εχω ενα τετοιο απο το 10 και τυγχαινει, λογω συγκυριων, να το πουλαω τωρα...ξερω πολυ καλα για τι εχει φτιαχτει, τι μπορει να κανει και ποση δυναμη εχει...
    για να "πιασεις" αλλα παπια με παρομοιο κυβισμο ή και σκουτερ πρεπει να σπας ολες τις ταχυτητες και παλι εισαι διπλα τους...δεν ξεφευγεις...

θα σου ελεγα το αντιθετο οσον αφορα τις εκκινησεις...ξεκιναει πολυ καλα..πολυ καλυτερα απο πολλα αλλα γιατι εχει μια θεοκοντη πρωτη που σου κανει το "μπαμ" για τα πρωτα 10 μετρα και μετα αν κανεις καλη και γρηγορη αλλαγη παραμενεις μπροστα μεχρι να μπει τριτη...εκει ξεκινανε τα δραματα...

αλλα anyway, η honda σαφεστατα δεν εβγαλε το cbf για drag racing ή γενικα για racing...εχει το cbr125 γι'αυτο, το οποιο και εχει εξελιξει..εν αντιθεση με το cbf που το μονο που εχει αλλαξει απο το 2009 ειναι να βαλει στροφομετρο...

ο μηχανικος που το πηγες πριν το παρεις, μπορει οντως να μην ειδε ή ακουσε τιποτα περιεργο...αλλα αν προερχοταν απο σκισιμο και συνεχισε με σκισιμο..ε, και πολυ αντεξε στα 34χιλ χλμ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lefterman Προβολή μηνύματος
    mages idika gia ena neo odhgo to mixanaki apla se mathenei pws kai ti...se odigikh siberifora einai apsogo,kai grhgoro einai,kai mia xara telikh exei...den tou lipei tipota,kai einai sigoura omorfo me merikes allages se flas kathreptes xeroulia manetes kai ta sxetika
    καλα κανεις και το εχεις λατρεψει..και οντως για εναν νεο οδηγο ειναι μια χαρα αφου δεν υπαρχουν πολλες απαιτησεις εξ ορισμου, και μπορει να παει και σβελτα αμα καποιος το θελησει και να το τελικιασει με 130-135 κοντερισια, και να του αλλαξει και χερουλια, φλας, καθρεφτες, μανετες, κλπ...αλλα δεν βγηκε γι'αυτα!

βγηκε για να πηγαινοφερνει κοσμο οικονομικα και να εχει την αισθηση μοτοσυκλετας καθ'οτι εχει συμπλεκτη και ντεποζιτο αναμεσα απ'τα ποδια...

ουτε φονεας γιγαντων ειναι (ουτε καν παπιων), ουτε θα γινει (οσες αλλαγες και αν του κανει καποιος)..
    προς Θεου δεν λεω οτι ενα δυο τελικιασματα και 5-6 σπασμενες ταχυτητες του κανουν κακο, αλλα αν το εχεις ολη μερα τσιτες, δεν ειναι και το ιδανικοτερο...

το ξαναλεω...βγηκε για αλλο σκοπο...

με το καλο να το φτιαξεις...

Παλαιό μέλος
    den eimai apo tous tipous pou
    pigenoun kai polu xalara,gia na sas dwsw na katalavete.
    Τι το ήθελες το cbf αν δεν πηγαίνεις χαλαρά ..αφού δεν έχει δύναμη ούτε να κλάσει με το συμπάθιο..Εγώ το πήρα πριν κανένα πεντάμηνο στα 7000 χιλιόμετρα ,τώρα έχει καμιά 14000 χιλιόμετρα και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, το μόνο που προσέχω ιδιαίτερα είναι να αλλάζω λάδια συχνά και μπουζί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    παντως γενικα ανεξαρτητα απο μηχανικους και συνεργεια οταν βλεπεις τοσο μικρο μηχανακι να πουλιεται σε ενα χρονο με τοσο πολλα χλμ φευγεις τρεχοντας
    με το καλο να το φτιαξεις και μετα θα ειναι σαν καινουριο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Απορία: Είναι δυνατόν ένα τετράχρονο μαμά μοτεράκι (& μάλιστα χόνδα ) να βγάλει θέμα με γκάζι - πίεση; Υποθέτω άντε να έτρωγε λίγο λάδι παραπάνω.

Ο μηχανικός τί ζημιά θα μπορούσε να κάνει στο μοτέρ;

Παίζει να οφείλεται απλά σε ατυχία - αστοχία υλικών;

κανενα μοτερ δεν αντεχει αν δουλεψει χωρις λαδι εστω και για 1-2 λεπτα
    αστοχια υλικων δεν προκυπτει σε ενα μηχανακι αλλα σε ολοκληρη παρτιδα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Οπότε παίζει είτε ο φίλος εδώ είτε ο προηγούμενος κάτοχος, να μην πρόσεξαν την πεσμένη στάθμη λαδιού, να πίεσαν το μηχανάκι και να άρπαξε κυλινδροπίστονο;

Προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται να πάθει ζημΝιά το μοτέρ ενός cbf!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    επειδη εχω ενα τετοιο απο το 10 και τυγχαινει, λογω συγκυριων, να το πουλαω τωρα...ξερω πολυ καλα για τι εχει φτιαχτει, τι μπορει να κανει και ποση δυναμη εχει...
    για να "πιασεις" αλλα παπια με παρομοιο κυβισμο ή και σκουτερ πρεπει να σπας ολες τις ταχυτητες και παλι εισαι διπλα τους...δεν ξεφευγεις...

θα σου ελεγα το αντιθετο οσον αφορα τις εκκινησεις...ξεκιναει πολυ καλα..πολυ καλυτερα απο πολλα αλλα γιατι εχει μια θεοκοντη πρωτη που σου κανει το "μπαμ" για τα πρωτα 10 μετρα και μετα αν κανεις καλη και γρηγορη αλλαγη παραμενεις μπροστα μεχρι να μπει τριτη...εκει ξεκινανε τα δραματα...

αλλα anyway, η honda σαφεστατα δεν εβγαλε το cbf για drag racing ή γενικα για racing...εχει το cbr125 γι'αυτο, το οποιο και εχει εξελιξει..εν αντιθεση με το cbf που το μονο που εχει αλλαξει απο το 2009 ειναι να βαλει στροφομετρο...

ο μηχανικος που το πηγες πριν το παρεις, μπορει οντως να μην ειδε ή ακουσε τιποτα περιεργο...αλλα αν προερχοταν απο σκισιμο και συνεχισε με σκισιμο..ε, και πολυ αντεξε στα 34χιλ χλμ...
    Λοιπόν φίλε μου... Αν δεν σου είναι αρκετά να έχει πολύ καλή εκκίνηση, εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει! Εξάλλου είναι παπί.. Όταν ξέρω ειδικά πώς μπορώ να κρατήσω μια σταθερή πορεία στα 110 /120 χλμ. Όταν θέλω να κάνω απόσταση. Με μια εξάτμιση και ένα φίλτρο αέρα το μηχανάκι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανένα άλλο της κατηγορίας του. Πρόσφατα ήπια ένα κιμκο ενός φίλου καινούργιο κούτα μόλις είχε βγει απ το στρώσιμ ενώ ακόμα δεν έχω φτιάξει την ζημιά στο στρόφαλο.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Οπότε παίζει είτε ο φίλος εδώ είτε ο προηγούμενος κάτοχος, να μην πρόσεξαν την πεσμένη στάθμη λαδιού, να πίεσαν το μηχανάκι και να άρπαξε κυλινδροπίστονο;

Θα σου πω μια εκδοχη..... το πας για σερβις και ο μαστορας δεν αλλαζει ποτε το λαδι. Απλα προσθετει. Το αυτο και με το μπουζι και οποιο αλλο ανταλλακτικο μπορει να γλυτωσει. Τα πληρωνεται για καινουργια και εσυ ο ασχετος δεν καταλαβαινεις γρι. Ειναι και χοντα, που γενικα δε μασαει απο τετοια, να πως γινονται οι δουλειες. Ο μαστορας πονταρει στο να τα φτυσει το εργαλειο τελειως και να μπει για γενικη επισκευη και να τα κονομησει διπλα! Ελπιζω να σου ελυσα την απορια....

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    καλα κανεις και το εχεις λατρεψει..και οντως για εναν νεο οδηγο ειναι μια χαρα αφου δεν υπαρχουν πολλες απαιτησεις εξ ορισμου, και μπορει να παει και σβελτα αμα καποιος το θελησει και να το τελικιασει με 130-135 κοντερισια, και να του αλλαξει και χερουλια, φλας, καθρεφτες, μανετες, κλπ...αλλα δεν βγηκε γι'αυτα!

βγηκε για να πηγαινοφερνει κοσμο οικονομικα και να εχει την αισθηση μοτοσυκλετας καθ'οτι εχει συμπλεκτη και ντεποζιτο αναμεσα απ'τα ποδια...

ουτε φονεας γιγαντων ειναι (ουτε καν παπιων), ουτε θα γινει (οσες αλλαγες και αν του κανει καποιος)..
    προς Θεου δεν λεω οτι ενα δυο τελικιασματα και 5-6 σπασμενες ταχυτητες του κανουν κακο, αλλα αν το εχεις ολη μερα τσιτες, δεν ειναι και το ιδανικοτερο...

το ξαναλεω...βγηκε για αλλο σκοπο...

με το καλο να το φτιαξεις...
    Το ίδιο λέμε πάνω κάτω! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Να είσαι καλά!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ChrisNt Προβολή μηνύματος
    Τι το ήθελες το cbf αν δεν πηγαίνεις χαλαρά ..αφού δεν έχει δύναμη ούτε να κλάσει με το συμπάθιο..Εγώ το πήρα πριν κανένα πεντάμηνο στα 7000 χιλιόμετρα ,τώρα έχει καμιά 14000 χιλιόμετρα και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, το μόνο που προσέχω ιδιαίτερα είναι να αλλάζω λάδια συχνά και μπουζί.
    Με το συμπάθιο βελτιωσε τις αλλαγές σου χαχαχα. Μια χαρά τα πάει φίλε μου!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    παντως γενικα ανεξαρτητα απο μηχανικους και συνεργεια οταν βλεπεις τοσο μικρο μηχανακι να πουλιεται σε ενα χρονο με τοσο πολλα χλμ φευγεις τρεχοντας
    με το καλο να το φτιαξεις και μετα θα ειναι σαν καινουριο
    Αδερφέ, δεν βλέπω την ώρα... Περιμένω σα μικρό παιδάκι! Όντως σαν καινούργιο μετά από όλα αυτά! Σε ευχαριστώ πολύ!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος

Στα δικά μου χέρια τουλάχιστον ποτέ... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί... Γιαυτό άνοιξα αυτό το θέμα.

οταν με το καλο ανοιχτει για επισκευη ζητα να τσεκαριστει η τρομπα λαδιου

Μέλος
    Έγινε φίλε, ευχαριστώ πολύ! ;-)

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αξεσουαρ και βελτιωση honda cbf 125
    από geokaf94 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 26/12/2019, 19:39
  2. Honda cbf 125 βοήθεια !!!
    από madddogg στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2014, 13:22
  3. Σχετικά με Honda CBF-125 (Νέος οδηγός)
    από Prodromaki στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 21:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF