Σε ένα από τα πιο καλοπουλημένα μηχανάκια όλων των εποχών, το vstrom, τα καλώδια που φεύγαν από τον αφαλό της μίζας περνάγανε δίπλα από την κάτω τιμονόπλακα. Εκεί ήταν πιασμένα (από το εργοστάσιο) με tie wrap επάνω στην τιμονόπλακα, όμως επειδή δεν είχαν μεγάλο περιθώριο με την κίνηση του τιμονιού τρίφτηκαν και κόπηκαν κάπου στα 3,5 χρόνια λειτουργίας της μηχανής (αγοράστηκε καινούρια). Φυσικά "έμεινα" στο κέντρο της Αθήνας αλλά ευτυχώς επισκευάστηκε επιτόπου, αφού τυχαία βρέθηκαν εργαλεία και υλικά. Και σε αντίστοιχη ερώτηση-απάντηση, ολόκληρη suzuki με τα 60τόσα χρόνια εμπειρίας της δεν έχει ακόμα καταφέρει να λύσει τέτοια απλά θέματα;
και από την άλλη είμαι εγώ ο κουλός που δεν ήξερα ότι έπρεπε να κόψω το συγκεκριμένο tie wrap για να μην έχω θέμα;
Ή αν έβλεπα ότι λείπει, ή ότι περισσεύει και πρέπει να κοπεί κάποιο tie wrap είμαι κουλός που δεν το κάνω; Αγοράζω μία μοτοσυκλέτα καινούρια και θεωρώ ότι έχει περάσει από κάποιον ποιοτικό έλεγχο και κάποιες δοκιμές. Πώς θα αρχισω ξαφνικά να προσθέτω και να αφαιρώ πράγματα όταν δεν ξέρω τι συνέπειες μπορεί να έχουν στο μηχανάκι; Παίρνοντας την ευθύνη; Άλλο το να έχω ένα μηχανάκι 15ετίας και να κάνω restore και να περάσω καλωδίωση μόνος μου και να βάλω tie wrap κατά το δοκούν κι αμα γίνει και ζημιά χέστηκαν τ' άλογα στο στάβλο κι άλλο ένα φρεσκοπληρωμένο μηχανάκι με τις ζελατίνες....